• פותח הנושא ow
  • פורסם בתאריך

ow

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

שלום לכל המקסימים בע"מ!! מקווה שכולכם מרגישים בטוב, עד כמה שאפשר בחום הזה (אני יודעת מאבא כמה חום מעיק על חולי טרפצת !! לכל מאחלים לי יומולדתשמח-שוב המון תודה על התשומי ( : סיאמית מתי את צפויה ללדת?! נשיקות לכ-ו-ל-ם!!!

אורית...2

New member
../images/Emo175.gif היי אורנה !!!../images/Emo178.gif../images/Emo135.gif|א

מזמן לא שמענו ממך ... מה שלום אבא שלך ????? היית אצלו ? תספרי .... וסליחה על הסניליות (הגיל
) מתי היה לך יום הולדת??? ואם אני לא הייתי בין המברכות...אז המון

ow

New member
../images/Emo6.gif

היי אורית! ביקרתי את אבא שלי בשבוע שעבר ל 4 ימים (המשפחה בצרפת עוזרת לי במימון הביקורים-למזלי) והוא נראה יותר טוב ממה שהוא היה בבית!! התאבון חזר לו אומנם הוא לא זולל כמויות כמו פעם ועדיין צריך לפעמים קצת להתחנן שיתאמץ ויאכל..רציתי קצת להוציא אותו לאויר -יש גינה קטנה ונחמדה בבית האבות עם מדשאה אבל הוא סרב...חוצמזה שהוא שמח מאוד מאוד להיות איתי (את רוב היום ביליתי איתו ) בסך הכל הכללי הוא בסדר אם כי יש לו רגעים שהוא לא כל כך צלול וזה קצת כואב...הייתי צריכה להתעצבן ו"לצעוק" מספר פעמים לגבי כל מיני דברים שלא נראו לי מבחינת תפקוד הצוות ,הסבתי את תשומץ לבם של בני מפשחתי בצרפת שמבקרים אותו 3 פעמים בשבוע (כל פעם מישהו אחר) ואני מקווה שהצעקות עזרו גם כשאני לא שם... אני מתכוונת לנסוע שוב בסביבות יום כיפור (למעלה יסלחו לי בלי בעיות נראה לי..( : מה שלומך את?! (יום הולדתי היה ב6-19)

אורית...2

New member
../images/Emo127.gifאורנה !!!

שמחה לשמוע שהכל "מתפקד" יותר טוב ממה שהיה ... לגבי תיפקוד הצוות...גם פה אם לא צועקים ומעירים הערות ,יש לפעמים בעיות...(אני אחרי שיחת טלפון עם חברה ששיחררו אותה אתמול ממחלקה פנימית,(לא טרפצתית) והיא סיפרה לי על כל ה"צעקות" שהיא עשתה שם ,כדי לקבל טיפול כמו שצריך....) לגבי הנסיעה הבאה ...אני בטוחה שיסלחו לך ...את הרי לא טסה ביום כיפור ... אה ולגבי החוסר "צלילות" ...אולי זה הגיל ???, ונגד זה אין מה לעשות...נכון זה עצוב, כשהורה לא "צלול " (ויש לי את זה עם אמא שלי ...) אבל אין מה לעשות נגד הגיל ...רק לקבל את זה ...

ow

New member
../images/Emo179.gif

כן..זה נורא מרגיז...משלמים מספיק כסף,קיבינימאט, כדי שהכל יתנהל כשורה. לגבי הצלילות לא נראה לי שהגיל קשור...אבל אני בכל פעם אומרת לאבא שלי שינשום עמוק 5 פעמים כשהוא מרגיש מבולבלי ולהתחיל מ-ה-ת-ל-ה ובלי עצבים!!

RomiVais

New member
היי אורנה ../images/Emo24.gif

לאן נעלמת יקירתי??? איך עבר עליך יום ההולדת?? מקווה שגם את חשה בטוב.. וכך גם אביך.. המון נשיקות גם לך..

ow

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo9.gif

בטעות שלחתי לך מסר אישי במקום תגובה בפורום.. מה יהיה הסוף איתי?! ( : הגיל זה הגיל... היומולדת היה לי הכי כייפי בעולם שהיה לי אי פעם (שלחתי לך הודעות בICQ אגב לא קיבלת אותן?!) מה שלום אמך?!

RomiVais

New member
היי היי לך ../images/Emo6.gif

הגבתי לך במסר גם.. אצלנו הכל טוב תודה.. ואני ממש ממש ממש שמחה שעבר עליך כזה יום הולדת כיפי! באיי.סי.קיו לא קיבלתי לצערי שום הודעה ממך.. אחרת הייתי כמובן מגיבה.. שיהיה לך ולכולם ערב נפלא אוהבת..

למעלה