שאלון סוף שבוע !!!!

itzikch

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo180.gifשאלון סוף שבוע !!!!

שיר השבועי של אינקובוס : שיר השבוע לא של אינקובוס: תוכנית טלוויזיה השבוע: סרט השבוע: תיכנונים לסופשבוע:

o pie

New member
../images/Emo218.gif

שיר השבועי של אינקובוס : Under My Umbrella ו#!@%# על כל מי שהצביע את זה!! שיר השבוע לא של אינקובוס: Flaming Lips - The W.A.N.D. תוכנית טלוויזיה השבוע: כוכב נולד? ערוץ 22 התדרדר סרט השבוע: Life or Something Like It רק כי היה אתמול בערוץ 22... תיכנונים לסופשבוע: לא לעשות כלום

noynav

New member
לוך שמן.

שיר השבועי של אינקיובס: sick sad little world שיר השבועי לא של אינקיובס: מממ.. איזה אחד שבת דודה שלי שלחה לי שאין לי אפילו מושג איך קוראים לו. תוכנית טלוויזיה השבוע: בגלל שאין עכשיו לוסט, ואין הירוס, אז נשארנו עם ה-sci. סרט השבוע: שוקולד:) תכנונים לסופשבוע: להנות, כמה שיותר. ובנינו, זה היה סופשבוע מושלם.

itzikch

New member
AND IT REALLY MAKES ME WONDER ...

IF I EVER GAVE A FUCK ABOUT YOU ! שיר חזק חח שיר השבוע של אינקובוס : Oil And Water שיר השבוע לא של אינקובוס: Maroon 5 - Makes Me Wonder !! והופעות של סמאשינג פאמיקינגס קורן בילי טאלנט מ ROCK AM RING וגם מיוז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Flyleaf - All Around Me שיר חדש וחזק ביותר!! שיר האודישנים מרגש ביותר !! יוני בלוך הזה תותח על איזה מלך הוא בכוכב נולד ! תוכנית טלוויזיה : Hidden Palms תוכנית חמודה ביותר כמו אוסי ומגרש ביתי ! סרט השבוע: ארבעת המופלאים !! תיכונים לסופ"ש כבר היו ! הייתי בבלאק בורגר התפוצצתי !!!!!!

orit a3at

New member
אוי כמה זמן לא נכנסתי

אז ככה, אם לא היה יוצא לי לדבר איתך קצת הייתי חושבת שאתה כוסית ברמות מטורפות.... מארון 5????? אחי מה אחר כך בפלייליסט, אבריל לאבין?? ואני חייבת להודות יוני בלוך כזה חמוד..... אויש הייתי עושה לו כמה הארי פוטרים קטנים..... טוב אני מקווה שכבר נדבר בהזדמנות... ביי ביי

Incubus Creep

New member
עונה, באיחור../images/Emo168.gif

שיר השבועי של אינקובוס : לא יודעת... אני די אוהבת את כולם באותה מידה ולא שמעתי אותם הרבה השבוע:p שיר השבוע לא של אינקובוס: Jeff Buckley - Grace Hallelujah , Faith No More - Easy - וכל אוריג'ין של מיוז תוכנית טלוויזיה השבוע: הירוסססס סרט השבוע: לא ראיתי): תיכנונים לסופשבוע: נממ הוא כבר עבר אבל סתם נחתי, ומי שמכיר את הנושא - ניסיתי את שיטת wild בחלום צלולXD אם אתם לא מכירים את הנושא, חפשו את פורום חלומות צלולים בתפוז, זה מעניין

PinkFloydit

New member
גם אני אענה באיחור.. P=

שיר השבוע של אינקובוס: summer rumance שיר השבוע לא של איקובוס: jeff buckley- hallelujah רק בגלל שהצלחתי לנגן את זה על הגיטרה (וגם בגלל שזה שיר מדהים ואני מאווהבת במוזיקה של ג'ף באקלי!!) תוכנית טלויזיה: איך פגשתי את אמא סרט השבוע: לא כל כך ראיתי סרטים בשבוע האחרון... תיכנונים לסופשבוע: אמממ.. הוא עבר אבל היה אחלה בחלה של סופשבוע

L A D Y B U G 2

New member
אני יודעת שעבר כבר הסופ"ש

אבל לא הייתי בבית!!! שיר השבועי של אינקובוס : IdiotBox שיר השבוע לא של אינקובוס:Smashing pumpkins- spaceboy תוכנית טלוויזיה השבוע: לא ראיתי. סרט השבוע:|סדגש חסין מוות... נקרעתי מצחוק!!! תיכנונים לסופשבוע: לא רלוונתי עכשיו...

ברררר

New member
מממ

שיר השבועי של אינקובוס :Mexico שיר השבוע לא של אינקובוס:alison!! נחשו למה חח תוכנית טלוויזיה השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: הר ברוקבק תיכנונים לסופשבוע: ממממממ

orit a3at

New member
חחח, מדהים איך הכל מתקשר לאינקיובוס בסוף

או בעיקר לברנדון :)

למעלה