התפקדות חודש יולי

../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo13.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif

הקיץ כבר בפתח..החום חוזר וההרגשה שעוד מעט עולים כיתה,עוברים למקום אחר,נוסעים לבילוי ההרגשה קמה ובועטת.חח אז הנה שאלון קצר לחברי הפורום-בתקווה שהחודש הפורום יהיה פעיל[יאללה חברים עוד מעט שנהההההה]ויצטרפו חברים.. שם: גיל: איך תעבירו את הימים הקרובים: כמה זמן בפורום? מה אתה מצפה לחודש הבא? תכנונים לחודש הקרוב: איך עבר החדוש הקודם: מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר: מה השרשור הראשון שראיתם בפורום: מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך: תאריך יומלדת: מסר לאומה: ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד: מקווים שאליסה תבוא לארץ? חודש מקסים ונפלא לכולםםםםם

Natali Milano

New member
מתפקדת

שם: נטלי גיל:16.5 איך תעבירו את הימים הקרובים: כנראה בשיעמום כמה זמן בפורום? מאז שהוא הוקם מה את מצפה לחודש הבא? לא יודעת תכנונים לחודש הקרוב: אין בנתיים איך עבר החדוש הקודם: נחמד מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר: לא אמרתי מה השרשור הראשון שראיתם בפורום: שירשור מזל טוב לפתיחת הפורום מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך: סתם תאריך תאריך יומלדת:19.10.90 מסר לאומה: איפה את אליסה?? ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד: מתי תגיע הקולקציה של אליסה לארץ? מקווים שאליסה תבוא לארץ?

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: גליה גיל: 18 איך תעבירו את הימים הקרובים: בעריכה בבית ספר
כמה זמן בפורום? אה? מאז ומתמיד אולי?
מה אתה מצפה לחודש הבא? חופש
כלשהוא
תכנונים לחודש הקרוב: להתכונן לבגרות במתמטיקה
איך עבר החדוש הקודם: מעפן קצת
מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר: בא לי לחזור לישון
מה השרשור הראשון שראיתם בפורום: בוקר טוב
מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך: אפשר לחשוב כאילו זה ה-1 באפריל.. אז לא לא מתרגשת ממש
תאריך יומלדת: 07.09.88 וכל התאריכים האלו רשומים בלוח אירועים ממילא
מסר לאומה: אין מסר
ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד: החיים קשים
מקווים שאליסה תבוא לארץ? כאילו דה!

spelling

New member
מתפקד../images/Emo7.gif

שם:אדם גיל:19 איך תעבירו את הימים הקרובים:כל מיני... כמה זמן בפורום?מאז היומולדת שלו... מה אתה מצפה לחודש הבא?..לעשות בעצמי את ההתפקדות חחח תכנונים לחודש הקרוב:להשלים עם זה שלא אני עשיתי תהתפקדות(זה הבייבי שלי)... איך עבר החדוש הקודם:אמממ סדר כזה לא משהו מיוחד... מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר:"בא לי על איזה שוקו" מה השרשור הראשון שראיתם בפורום:ההתפקדות... מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך:סתם תאריך..מה כבר מיוחד? תאריך יומלדת:12\19 כמו המלכה! מסר לאומה:"ההתפקדות זה שליייייייייייייייי" ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד:אני יעשה את אוגוסט..אה וחודש מצויין לכולם! מקווים שאליסה תבוא לארץ?:לא לא בא לי עליה..מה קרה לך????????????אני הראשון שקופץ שהיא באה!

כדאי מאוד שתשקיע באוגוסט-חודש נפלאאאאא

וחודש נהדר והחודש הכי טוב בשנה והחודש שלי והחודש והחודש.חחח ואופס אדם לא התכוונתי לגנוב לך את העבודה

spelling

New member
ההתפקדות אנערף...

אין לך מושג כמה אני אוהב לשבת ולהכין..והיו לי המוןןןןןןןןןןןן שאלות חדשות בשבילכם!....

וואי..אדם אני מצטערת

באמת לא ידעתי שאתה פותח כל הזמן וחשבתי לפתוח.. אני ממש מצטערת
לא התכוונתי

YaEl 15

New member
מתפקדת !! ../images/Emo195.gif

שם: יעל גיל: 15 ו.. כמה חודשים, אין לי כוח לספור
איך תעבירו את הימים הקרובים: עבודה. אני מקווה שגם לימודים, ומחוייבות אישית, אם לא, הלך עליי.. כמה זמן בפורום? לא יודעת.. אממ כמה חודשים. לא הרבה. מה אתה מצפה לחודש הבא? חופש אמיתי. תכנונים לחודש הקרוב: כל הנ"ל. איך עבר החדוש הקודם: היה די גרוע... מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר: לא ניראה לי שאמרתי משהו.. רק נסיתי להתמודד עם המרחק שבין השרותים לחדר שלי..בערך שני מטר.. פשוט הייתי מאוד עייפה. מה השרשור הראשון שראיתם בפורום: אממ.. לא זוכרת. מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך: סתם. ממש סתם. בטח לא הייתי שמה לב, אם לא היית מציינת את זה. תאריך יומלדת: 04.01.07 וכ"ח טבת... חח.. מסר לאדם: אם אתה כ"כ רוצה, אני בטוחה ששלי לא תתנגד אם תוסיף כמה שאלות משלך.. ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד: מתמטיקה זה חרא ! מקווים שאליסה תבוא לארץ? כן. יכול להיות נחמד.

West Doll

New member
קפיץ קפוץ../images/Emo105.gif

שם: חן. גיל: 18. איך תעבירו את הימים הקרובים: בלקרוע את הכביש
סוף סוף יש לי את האוטו לעצמי
כמה זמן בפורום? אממ הייתי מההתחלה
אבל נטשתי
מה אתה מצפה לחודש הבא? לבלות עם חברים ולעבור את הבגרות במתמטיקה הזבל הזאת
תכנונים לחודש הקרוב: אה רגע, זה לא מה שכתבתי למעלה?
איך עבר החדוש הקודם: סבבה
אין משו מיוחד...כמה מסיבות, כמה יציאות והרבה חום
מה הדבר הראשון שאמרתם כשקמתם בבוקר: "כוסאמק מי העיר אותי?" מה השרשור הראשון שראיתם בפורום: של הבית משפט
מתרגשים שזה ה-1 ליולי..או שזה סתם תאריך: סתם תאריך
תאריך יומלדת: 03/06/89 מסר לאומה: אין לי מסרים
ועוד משהו סתם שבא לכם להגיד: בלופ
מקווים שאליסה תבוא לארץ? זה יהיה נחמד

חן..מה שלומך../images/Emo35.gifהרבה זמן לא ראינו אותך

מקווה שחזרת להרבה זמן.. ומזל טוב על האוטו
ובהצלחה במתמטיקה

West Doll

New member
שלומי טוב, תודה../images/Emo3.gif

ותודה רבה על הכל
למרות שהאוטו לא חדש