(עוד) שירשור מפגש!:]

Super Alonit

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo27.gif(עוד) שירשור מפגש!:]../images/Emo37.gif../images/Emo210.gif

אז, ערכתי סקר ומסתבר שמספיק אנשים באים ב-30 למפגש פורום בגן המשולש. זאת עילה מספקת עבורי לדרוש פיקניק קסום!
סטאף:
1. שני בקבוקי שתיה (לא קולה! איכ. או רק אחד קולה והשני מיץ או מים)
2. סלט פירות.
3. סלט ירקות.
4. ממתקים?:]
5. עוגה!
6. איתי! (מה, הוא עושה לי בעיות ולא בטוח בא...) 7. מאפים, או בורקאסים למי ש'מאפים' פלצני מדי בשבילו:]
(אני מביאה, רק תודיעו מי רוצה כדי שאני לא אקנה סתם יותר מדי!) רק תכתבו איזה סוג כל אחד רוצה. :] 8. כלים חד פעמיים (אני יודעת שאנחנו חבורה של ברברים, אבל אני משתדלת) 9. מפה משובצת באדום לבן! הו, זה קסומי כ"כ.
10. לחם\לחמניות- קרדיט לנועה
11. גבינות, או דברים למרוח על הלחם\לחמניות- כנ"ל. 12. אחר(?)- לבחירתכם. אם יש משהו שאתם רוצים ולא כתבתי. ואל תהיו קמצנים וזה, נעשה ארוחה אמיתית ויהיה סבבה. זה יוצא כולה 10 שקלים לכל אחד לקנות כמה גבינות, לחם או ירקות, אז באמאשלכם, אל תאכזבו אותי.
המפגש בסביבות 12. נפגשים איפושהו בעזריאלי (טאוור רקורדס, נראה לי) ומשם מתקדמים לגן המשולש:] אני אגיע יותר מוקדם ואשאר עד 5 בערך... ככה שמי שמגיע בסביבות 2 אחרי בי"ס, זה סבבה:] ומי שלא בא שלא יטרח להגיב בכלל, אתם מוזמנים למצוץ לי יא מאעפנים.

Super Alonit

New member
הוא בטח שכח לשים את הקשת,

והשיער הסתיר לו את כל העיניים והוא לא ראה מה הוא מקליד.

danduuu

New member
יש ממש סיכוי קטן שאני באה. אני כנראה אהיה עם

סבא וסבתא שלי בעזריאלי אז אולי אני אקפוץ אליכם קצת :) אבל אל תתפסו אותי במילה.

danduuu

New member
ואם אני באה זה במיוחד בגלל אלונה../images/Emo11.gif

סתם נו בגלל כולם אבל הכי בגלל אלונה כי היא ככה מנסה לעשות מפגשים ומגיע לה
ואין לי מושג אם אני אוכל להביא משהו =/ נראה כבר. קודם נראה אם אני באה בכלל חחח

Super Alonit

New member
תבואיתבואיתבואי!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אני כ"כ רוצה לראות אותך בייב

skipp

New member
../images/Emo45.gifאם לא תעצבני אותי כמו שאת עושה עכשיו../images/Emo46.gif

ואני לא מביא איתי כלום כי אני ער מ5 בבוקר ואי נוסע קודם לתל השומר ועד שאני אדיע אליכם האוכל כבר ימות

Super Alonit

New member
מי מעצבן? אני? למה?~חיוך תמים~../images/Emo189.gif

אז תביא כלים חד פעמיים, אני לא מוותרת לך!

skipp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעכשיו אחריי שהפסקת לעצבן...../images/Emo140.gif

למעלה