שירשור מפגש!

Super Alonit

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo27.gifשירשור מפגש!../images/Emo37.gif../images/Emo176.gif

ב-30.5, אנחנו עורכים מיני-מפגש בת"א בגן המשולש. מי שיכול, שישרשר "
", ומי שלא, מוזמן למצוץ לי.
זה יוצא יום אחרי הבגרות במת' כך שאין לכם תירוצים של בגרויות!
בואו! אני מניחה שהכי מתאים זה בסביבות השעה 12. :] ואה, כן, אטרקציות! נעשה פיקניק קסום בגן המשולש:] אם כן, דברים שצריך להביא: 1. סלט פירות.
2. סלט ירקות.
3. לחם.
4. בורקסים.
5. גבינות.
6. עוגה.
סימני זיהוי של חברי הפורום: חולצות נייטוויש, כלי נשק וקשתות ורודות. אז, מי בא?:]

Super Alonit

New member
אוקיי, אני אסביר. ../images/Emo178.gif

מפגש זה מלשון פגישה- כל חברי הפורום (או חלקם) נפגשים במקום מסויים. אנחנו גם שומרים על קשר מחוץ לתחומי המחשב, או לפחות משתדלים. במקרה הזה, בגן המשולש ליד עזריאלי. זה מקום מרכזי וכולם יודעים איך להגיע אליו. מסעדה זה מאוד יקר ולא פרקטי לקבוצה של למעלה מ-20 איש. אנחנו נפגש בגן, כל אחד יביא משהו, נאכל ביחד ויהיה לנו ממש כיף. ברור שהמפגש לא מסתכם בארוחה, אנחנו כולנו ביחד ולרוב לא משעמם:] בקיצור, תבוא ותביא עוגה איתך.

Bukkake Tsunami

New member
אחלה

נראה אם אצא מוקדם מהמשרד ואם יהיה כח :] הגן המשולש מקום מתאים באמת.

Amir Noy

New member
זה הקטע,זה יום רביעי -> מעבדות מחשבים

= הגשת פרוייקט במחשבים לסוף שנה ><" טוב..נראה כבר מה אני אעשה עם זה... חוץ מזה לבוא לקבל מכות מחברי הפורום ולחטוף קשתות וגרזנים מעופפים באוויר...זה לא הכי סיבה טובה לבוא

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיש מצב... אבל לא בטוח

אגב- אלונה- יא שרמוטה!!! את קולטת כבר כמה אנשים מוזמנים למצוץ לך? והכי מזעזע זה שאלו לא אנשים איכותיים במיוחד אלא כל הנחותים האלה- אלה שכן אוהבים את פאנטום, אלה שלא מוכנים לבוא לפגש, אלה שיש להם קשתות ורודות... etc.

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל מה, אלה של הקשתות הורודות זה קלאסה. הם הטופ שבטופ, מנהלים, רודנים, סלקטורים אכזריים, לא סתם.
ונו, בכל מקרה אין בכל עלובי הנפש האלה שום תועלת אחרת, אז אני מוציאה מהם את המיטב.

הממ יש מצב....

או שאני אבוא אחרי הבצפר אבל אז זה יהיה יותר מאוחר :/ או שאני אעשה לאימא פאפי פייס ואבריז
ואין לי בעיה להביא דברים ^^

למעלה