זיהוים, בקשות

BABELICIOUS

New member
turn it up....?!

האם השיר הזה שהולך בפיזמון.... gotta turn it up אחרי זה זה לא ברור לי מה ההמשך אבל זה נשמע כמו... gotta turn it up cause i can like it like it so I just wanna shout oh wow יש לשיר הזה מקצב מעולה. עושה חשק לרקוד ולא בטוחה בקשר לשם השיר ומי בכלל שר את זה. ושאלה נוספת: איך קוראים לשירים האחרים של HENREE מאשר Finally.

dj david

New member
עזרה

יש טראק למישהו שנקרא מושיקו גלמי או משהו כזה...מישהו יודע למה אני מתכוון...??אני אשמח לדעת אייך קוראים לו תודה...

avia0911

New member
יש מיקס לשיר של קלי קלארקסון

לביקוס אוף יו ואני מת שתיתנו לי את הקישור לרמיקס הזה. זה רמיקס מאוד מוכר.

y0shit0shi

New member
מחפש דאנס בספרדית שיש במסיבות

זה כזה האוס\דאנס, נראה לי בספרדית ובפזמון היא אומרת A little Bit... אם אני לא טועה תודה!!

מיקסים חדשים ישראלים? סקעת?

מישהו יודע או מכיר מיקסים לשירים ישראלים חדשים?! כמו איה כורם, או ל"ואת" של הראל סקעת.. או בכלל כל מיקס ישראלי חדש שיש, וחדש זה לא מאיה בוסקילה למשל... תודה! :)

Liron 8

New member
עזרה....

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הבקשה שלי,וזה נראה לי הכי מתאים. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני משיגה את המילים של השיר- IT'S KILLING ME של הנרי וניקה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח אחלה יום לכולם=)

ראסטה2

New member
מישהו יכול להגיד איך קוראים לשיר...

אני מחפש את השיר froever ... and ever משהו יודע איך קוראים בדיוק לשיר בשביל שאני יוכל למצוא אותו?(השיר מתנגן הרבה במועדונים ופאבים)

icatchx22i

New member
Song name request..

Hey guys, I was lookin to get some help finding the name of this techno-y song that my sister keeps talking about. I dont have too much information excpet that it has this extremely catchy simple melody , the only lyrics i know is "love nation" or "dance nation", and that it is played on the radio there (Israel) a lot. Vague I know.. but it's all i have to go by. thanks for your help! Tom

kobi89

New member
זיהוי שיר הואס עם ניגון פסנתר-עזרה!

אני מחפש שם של שיר שאני כל הזמן שומע במועדון VOX בארך בחמש בבוקר. אין ממש מילים לשיר, אבל יש מנגינה מדהימה שנשמע כמו פסנתר... יש אולי 2 מילים של אישה (אני חושב שהיא אומרת ITS HAAAAAARD

פסייקו

New member
מישהו זוכר הרכב שנקרא

"דרים לנד" משהו כזה? אין לי מושג איך מאייתים אותו באנגלית אבל מה שכן אני יודע שהיה להם אז פתיח בקול ישראל של החדשות.. איך הם נקראים?

kobi89

New member
מחפש שיר מ2005 שדומה לROBERT MILES

אולי יש רק שתי מילים בשיר, וזה דומה ל-CHILDREN וגם FABLE של ROBERT MILES. לא שיר ישן...

בשבילך...

1.AFRODITE-TURN IT UP 2 עוד 2 להיטים של הנרי.HENREE-NAKED IN THE WIND HENREE-IT'S KILLING ME הוא גם עשה את השירים של טלנובלה בע"מ והאלופה

X Slider

New member
הרמיקס הרשמי בטח. הוא שייך ל-

Jason Nevis. כנס אליל מסנג'ר או לאיסיקיו אני אשלח לך.

למעלה