../images/Emo175.gif../images/Emo4.gifעדכון שבועי 4#../images/Emo4.gif../images/Emo175.gif
שלום שלום לכל חברי הפורום. ראשית אני רוצה לפתוח ולומר שהפורום ממש נרדם בזמן האחרון. אני פותחת שירשורים ואתם לא מגיבים מישהו חדש מגיע ואף אחד לא אומר לו ברוך הבא וחבל כי פורום מת או לא פורום נחמד בכלל. לא ייתכן שהעדכון הקודם מלפני שבוע יהיה בעמוד 2 בפורום.. אם אתם כמוני אוהבים את הפורום ורוצים שהוא יתפתח ותיהיה לנו קהילה מלוכדת אז אל תיהיו אדישים.
תגיבו להודעות
תפתחו שירשורים מעניינים
תפרסמו סיפורים מהמשמרת האחרונה
בקיצור תשתתפו(לפחות כמו שהיה בהתחלה)
השבוע (הקצר
) בפורום
לורליי פתחה שירשור על "הטיפ הכי גבוה שקיבלתם" משום מה השירשור הוביל למקומות אחרים..מה אין לכם טיפים טובים?
raall הביא מס' קושיות על נושא המלצרות...ענינו לו בהתאם..
הרבה אנשים מתלוננים(שוב) שאין עבודה ולעומת זאת אף אחד לא מפרסם מודעה בלוחות..תנסו אנשים אולי זה יעזור לכם..מה שבטוח לא יעזור זה לכתוב בפורום שאתם לא מוצאים עבודה כי אנחנו ממש לא נוכל לעזור..
השתייה לפני האוכל..שירשור שנפתח בנושא ומטרתו להסביר שלנו המלצרים אין שום אינטרס (או שכן
) להביא לכם את השתייה מלפני האוכל חוץ מזה שהשתייה יוצאת מייד עם הזמנתה ואת האוכל לוקח זמן להכין..בתאבון
aqz הציע ש..ניגע..בלקוחות
ורובנו לא ממש אהבנו את הרעיון..לחייך ולהיות נחמדה זה חופשי אבל מכאן ועד לנגיעות..
אני פתחתי לכם נושא לדיון "שירשור סידור עבודה" אז או שאתם לא אוהבים אותי או שאין לכם סידור בעבודה או שלא יודעת מה..למה לא מגיבים
קנאת מלצרים
כמו שקראתי כאן דוגמאות אני מבינה שיש דבר כזה אבל מן הסתם אנשים מאוד תחרותיים וקנאים אז כנראה שבמלצרות זה לא שונה..
שירשור משעשע ביותר נפתח ע"י MIRACKE HOMME ..אני אישית אהבתי..
פינת המחמאה הקטנה
והפעם ל..raall שפותח שירשורים מעניינים לדיון וגורם לפורום להשאר על המפה..כולכם מוזמנים ללכת בעקבותיו ואולי גם תקבלו מחמאה..
פינת ברוכים הבאים
השבוע הצטרפו עלינו...
אלוהימית
פ ט פ ט נ י ת1
dgrwkl1
naty3
raall
meiritamir
aqz
es sleep
shay2001
MIRAKLE HOMME ברוכה הבאה לכולם..
פינת ברוכים השבים
איפה כל הוותיקים שהיו ממלאים את הפורום הזה בשירשורים מרגע שהוא נפתח.. מה נטשתם
תחזרו ומייד...
זהו לשבוע...קצת עדכון עצוב.. מקווה שלפחות תגיבו אליו..(רק אם אתם רוצים..)
ו
GET WELL
שלום שלום לכל חברי הפורום. ראשית אני רוצה לפתוח ולומר שהפורום ממש נרדם בזמן האחרון. אני פותחת שירשורים ואתם לא מגיבים מישהו חדש מגיע ואף אחד לא אומר לו ברוך הבא וחבל כי פורום מת או לא פורום נחמד בכלל. לא ייתכן שהעדכון הקודם מלפני שבוע יהיה בעמוד 2 בפורום.. אם אתם כמוני אוהבים את הפורום ורוצים שהוא יתפתח ותיהיה לנו קהילה מלוכדת אז אל תיהיו אדישים.