עדכון שבועי 4#

get well

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo4.gifעדכון שבועי 4#../images/Emo4.gif../images/Emo175.gif

שלום שלום לכל חברי הפורום. ראשית אני רוצה לפתוח ולומר שהפורום ממש נרדם בזמן האחרון. אני פותחת שירשורים ואתם לא מגיבים מישהו חדש מגיע ואף אחד לא אומר לו ברוך הבא וחבל כי פורום מת או לא פורום נחמד בכלל. לא ייתכן שהעדכון הקודם מלפני שבוע יהיה בעמוד 2 בפורום.. אם אתם כמוני אוהבים את הפורום ורוצים שהוא יתפתח ותיהיה לנו קהילה מלוכדת אז אל תיהיו אדישים.
תגיבו להודעות
תפתחו שירשורים מעניינים
תפרסמו סיפורים מהמשמרת האחרונה
בקיצור תשתתפו(לפחות כמו שהיה בהתחלה)
השבוע (הקצר
) בפורום
לורליי פתחה שירשור על "הטיפ הכי גבוה שקיבלתם" משום מה השירשור הוביל למקומות אחרים..מה אין לכם טיפים טובים?
raall הביא מס' קושיות על נושא המלצרות...ענינו לו בהתאם..
הרבה אנשים מתלוננים(שוב) שאין עבודה ולעומת זאת אף אחד לא מפרסם מודעה בלוחות..תנסו אנשים אולי זה יעזור לכם..מה שבטוח לא יעזור זה לכתוב בפורום שאתם לא מוצאים עבודה כי אנחנו ממש לא נוכל לעזור..
השתייה לפני האוכל..שירשור שנפתח בנושא ומטרתו להסביר שלנו המלצרים אין שום אינטרס (או שכן
) להביא לכם את השתייה מלפני האוכל חוץ מזה שהשתייה יוצאת מייד עם הזמנתה ואת האוכל לוקח זמן להכין..בתאבון
aqz הציע ש..ניגע..בלקוחות
ורובנו לא ממש אהבנו את הרעיון..לחייך ולהיות נחמדה זה חופשי אבל מכאן ועד לנגיעות..
אני פתחתי לכם נושא לדיון "שירשור סידור עבודה" אז או שאתם לא אוהבים אותי או שאין לכם סידור בעבודה או שלא יודעת מה..למה לא מגיבים
קנאת מלצרים
כמו שקראתי כאן דוגמאות אני מבינה שיש דבר כזה אבל מן הסתם אנשים מאוד תחרותיים וקנאים אז כנראה שבמלצרות זה לא שונה..
שירשור משעשע ביותר נפתח ע"י MIRACKE HOMME ..אני אישית אהבתי..
פינת המחמאה הקטנה
והפעם ל..raall שפותח שירשורים מעניינים לדיון וגורם לפורום להשאר על המפה..כולכם מוזמנים ללכת בעקבותיו ואולי גם תקבלו מחמאה..
פינת ברוכים הבאים
השבוע הצטרפו עלינו...
אלוהימית
פ ט פ ט נ י ת1
dgrwkl1
naty3
raall
meiritamir
aqz
es sleep
shay2001
MIRAKLE HOMME ברוכה הבאה לכולם..
פינת ברוכים השבים
איפה כל הוותיקים שהיו ממלאים את הפורום הזה בשירשורים מרגע שהוא נפתח.. מה נטשתם
תחזרו ומייד...
זהו לשבוע...קצת עדכון עצוב.. מקווה שלפחות תגיבו אליו..(רק אם אתם רוצים..)
ו
GET WELL

champ

New member
אולי קצת טיפים יגרמו לכולם להגיב../images/Emo3.gif

אחל'ה עדכון!
היה באמת שבוע מעניין
גם אותי מרתיע הרעיון של לגעת בלקוחות, אולי לחיצת יד אבל לא יותר
מה הטיפ הכי גבוה? אולי אנשים פשוט פוחדים לעשות "עין הרע" לעצמם
כנ"ל לגבי סידורי העבודה..
וגם אני מצטרף להמלצה על שימוש בלוחות הפורום, בפורומים אחרים זה עובד נפלא
וכמובן ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים

gesus

New member
הפורום מתחיל לגסוס../images/Emo54.gif

יותר מדי שרשורים עוסקים כאן בטיפים וזה כבר נלעס ונטחן (הבאתי אותה בביטויים מעולם האוכל)יותר מדי. לא עולים לי רעיונות להודעות וגם אם יהיו לי אני לא אעלה כי זה צריך לבוא טבעי אבל בואו נשתדל לא להגזים עם נושא אחד.

LiveInACloud

New member
התירוץ שלי לגסיסה..

עשיתי הפסקה קצרה מהמלצרות אבל חזרתי ביום חמישי האחרון, היה קשה ואני שונא את זה מתמיד. אה, ואני מתלבט אם ללכת מחר או לא. תגידו, אני הכי ממורמר כאן?

gesus

New member
התירוץ שלי../images/Emo54.gif

פשוט מאוד,מלצרים/יות זה קהל מצומצם מדי.הצעתי לפני שבוע שגם שליחים יכתבו כאן וקיבלתי הענות פושרת.לדעתי גם אנשים מתחומים אחרים של אוכל והסעדה צריכים לכתוב כאן.אני למשל מחר הולך לראיון עבודה במאפייה בשביל לעבוד שם בלילה ואלי להיות דלפקיסט ביום. עדיף קצת להרחיב את קהל היעד מאשר לסגור את הפורום הזה.

get well

New member
מלצרים זה בכלל לא קהל מצומצם..

יש המון המון מלצרים.. הבעיה שרובם עייפים מידי בשביל להגיב

gesus

New member
זה עדיין לא פותר את הבעיה../images/Emo54.gif

זה שיש הרבה מלצרים לא אומר בהכרח שיש הרבה נושאים לדבר עליהם בפורום הזה.

tea spoon

New member
גט וולי,

דונט לט איט גט יו דאון. ככה זה, פורומים בחיתוליהם מטלטלים. חייבים לתת קצת זמן, לקהילה להתגבש, לאנשים להכיר, לאינטראקציה להיווצר. אני בטוחה שבעוד חודש חודשיים יהיה פה כל כך הרבה רעש שלא תוכלי להתרכז מספיק כדי לכתוב הודעה. משהו שאני חושבת שיכול לתרום - לא רק מלצרים יכולים להגיע לכאן ולחלוק מהגיגיהם. נכון שהפורום צריך לעסוק במלצרות, אבל לא רק. יש מקום לדעות שונות, אפילו אם הן נוגדות את האמונות שלך, או שלי, או של כל אחד אחר. אני חושבת שסובלנות כלפי מבקרים מכל המינים היא הכרחית. :) נון דה לס, חייבים להאיץ בכל הקוראים השקטים לצאת ממחילותיהם ולהגיב! אפילו אם זה לא קשור בכלל, I could sure use a good laugh anyday! בקיצור, אם רוצים שהפורום יתפוס תאוצה, שכל אחד יתרום את חלקו, והדבר הכי גרוע, לדעתי, שאפשר לעשות הוא להתלונן על מצבו של הפורום, ועל קמילתו האיטית. מילא, כשנהיה זקנים ותשושים, כשנשתה תה עם פטרוזיליה ונשען על מקלות ההליכה אכולי העש שלנו, הרהורים נוסטלגים יהיו לגיטימיים, אבל עכשיו?! אנחנו צעירים ואיתנים, אז יאללה, מספיק לבכות! :)) וברכת ברוכים הבאים חמה כמו חלב שזה עתה הוקצף במכונת אספרסו לכל החדשים, תישארו, תשתתפו ותהנו.

get well

New member
../images/Emo140.gifאת פשוט מותק../images/Emo24.gif

אין מילים..מסכימה עם כל מילה..

shay2001

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo51.gif

באמת מאוד נחמד להיות כאן... רק חבל שאנשים התחילו לא להגיב oh well... אני חושב שזה בגלל שכולם סחוטים מהמשמרת ומתים לישון...

get well

New member
../images/Emo8.gifמי ישן../images/Emo35.gif

אני ושוקולית בצ'אט חוגגות לנו אתם מוזמנים...

למעלה