ניצנים

אם כבר ניצנים אז תגידו

שמדפיסים את האישורים לכרטיס זה יוצא חצי קוד כזה..לא עד הסוף מישו יודע איך להדפיס שלם?

dsol

New member
ברור שאפשר

שמופיע לך החלון של ההשדפה תלחצי "מאפיינים" ואז יש לך לבחור אורך/רוחב זו האפשרות הכי למטה

כנסי לאפשרות הדפה..

אל תדפיסי, תעשי CTRL+A יעני לבחור הכול, תעתיקי ואז תדביקי בוורד, וככה זה יצא שלם

הא?! שם משתמש?! למה!?

זתומרת שאם ישלי כרטיס מיותר[וישלי] ונתתי אותו למישו לא יתנו לו להיכנס?!

../images/Emo7.gif

אוף :( חברה שלי לא באה איתי ביום שני :( היא תבוא כנראה ביום שלישי :( כי יש לה מתכונת ביום שלישי... אז אני אבוא לבד :( אבל אני אצטרך מישהו שישמור עליי
ואני די מפחדת להיות לבד, אתם יודעים.. :\\ איפה אני אשן?? :||||||

אני כנראה ישן שם

ולדעתי את יכולה לישון אצל דודי באשדוד...לא נראהלי יהיה אכפת לו..נכון דוד?

רשימה מעודכנת:

מי שבא ביום שני, 11.7 : אלעד [Crazy Snail] נטע [Sheygets16] דודי [dsol] גלי [GalushGalush] מיטל [Maytallll] מור [JALULA2] טל [נמש לנצח] שאיה [Terra Rocks] בן [ניו יורק רפיח] עידן [פרקשון] אני - טובי [Extraordinary Girl 8] דני [ManRed] אדוה [גמדונת קיבוצניקית]
מי שבא ביום שלישי, 12.7 : נטע [Sheygets16] דודי [dsol] שטיצה [שטיצה] חזי [Hezi The One] גלי [GalushGalush] מיטל [Maytallll] שאיה [Terra Rocks] בן [ניו יורק רפיח] עידן [פרקשון] אני - טובי [Extraordinary Girl 8] אורטל [ziljian 1234] הדר [רק אור הירח] דני [ManRed] נעם [The Flying Piggy] אדוה [גמדונת קיבוצניקית] נדב [invAsion] עדי-או איך שקוראים לו [תות15]

תות15

New member
כה קוראים לי עדי...

אבל רגעעע...איפה נפגשים? באיזו שעה??

אני אומר נפגש

כהיהודים על הבמה..סתם חזי ירצח אותי... מממממממ...לויודע נראה בערך ב7-8 נפגש...יש יל את הדף קשר אני אתקשר לכולם להפגש בנקודה מסוימת

למה כ"כ מאוחר?

אינפקציה מופיעים!!
אני בעד 5 עד איזה שעה שבא לכם. וחסר לכם שהיהודים על הבמה

למעלה