Pick the Pic

redsnowhite

New member
../images/Emo175.gifPick the Pic../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

משחק חדש
בו אתם צריכים לבחור סלבריטאית נשית אחת, כל 3 ימים תינתן משימה של הבאת תמונה ואתם תצטרכו להביא תמונה של הסלבריטאית שבחרתם. למשל אני בחרתי את אדריאנה לימה והמשימה הראשונה היא להביא תמונה של הסלבריטאית שכל אחד בחר עם שמלה, לכן אני אשים תמונה של אדריאנה עם שמלה. אסור לבחור סלבריטאית שכבר נבחרה ע"י מישהו אחר
לאחר מכן תהיה בחירה של התמונה היפה ביותר, לכל אחד אסור להצביע לסלבריטאית שלו, אלא רק ל-2 אחרות
כל שלב מי שכל הכי הרבה הצבעות מקבל כוכב
, לאחר שמישהו מקבל 10 כוכבים נגמר המשחק והוא מנצח
מקווה שזה מובן
(בבקשה לא לבחור שחקניות טלנובלות שלא מהארץ) בשלב הראשון קודם כל, כל אחד יבחר סלבריטאית אחת וימלא את השאלון הבא על הסלבריטאית
שם
לאחר מכן יעשה משחק על סלבריטאים

happy apple

New member
משחק חמוד../images/Emo41.gif

שם: ג'ניפר לופז גיל:הממ נראה לי עכשיו 37 לא בטוחה בערך ככה מאיפה אנו מכירים אותה: אוקי היא שחקנית שיחקה בהרבה סרטים כמו מארגנת חתונות,אנקונדה,חותנת בהפרעה,הנרקוד וכו' הוציאה עד עכשיו 3 אלבומי באנגלית אחד רמיקס ואחד חדש בספרדית והיא גם מעצבת אופנה בקיצור חולה עלייה מי שהייתי קטנה...

שלי../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

שם
ג'ניפר אניסטון גיל
38 מוכרת מ..
"חברים"
"השמועה אומרת ש..." "הצד שלו הצד שלה" "ואז הגיעה פולי" "ברוס הגדול מכולם" ועוד הרבה הרבה סרטים
תמונה

m i c k e y 15

New member
נחמד ביותר../images/Emo9.gif

שם
הילארי דאף גיל
עוד מעט בת 20 נדמה לי... מאיפה אנו מכירים אותה
זמרת-בין להיטיה "So Yesterday" "Come Clean" "Wake Up" "With Love" שחקנית-בין סרטיה- "הגבר המושלם" "סיפור סינדרלה" "בקול גדול" ובסידרה המוכרת לכולם-"ליזי מקגוויר"
מקווה שזה בסדר חח

הבחירה שלי......

שם: ריס וויתרספון גיל: 31 מאיפה אנו מכירים אותה: פלזנטוויל, חשיבותה של רצינות, אין כמו אלבה, לא רק בלונדינית, הולך בדרכי, וכאחותה של רייצ'ל בחברים.

שלי../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif ../images/Emo15.gif

שם
שרליז ת'רון גיל
32 מאיפה אנו מכירים אותה
שרליז כיכבה בסרטים רבים בניהם: שני ימים באל.איי מלכודת לפרקליט תקנות בית השיכר אשת האסטרונאוט הג'וב האיטלקי גברים עם כבוד סלבריטי מונסטר
שעליו היא זכתה באוסקר
Eon Flux ארץ קרה חייו ומותו של פיטר סלרס

הבחירה שלי../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

שם
ג'סיקה אלבה
סרטים שהיא שיחקה בהם
"Camp Nowhere" "עיר החטאים" "שחקי אותה מותק" "ארבעת המופלאים" "לעולם לא התנשקה" ועוד. משחק ממש נחמד

היא שיחקה ב"לעולם לא התנשקה"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה הסרט שדרו ברימור כיכבה בו, נכון? את מי היא שיחקה שם?

Aviyush

New member
הבחירה המאוד מפתיעה שלי../images/Emo3.gif

שם
ג'וליה רוברטס
אישה יפה
נוטינג היל
החתונה של החבר שלי
ארין ברוקוביץ' (שעליו זכתה באוסקר)
תפוס את הכלה
חיוך של מונה ליזה
מגנוליות מפלדה
אושן 11,12 וסך הכל מ35 (בקרוב 37) סרטים!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

שם:אליסה מילאנו גיל:בסביבות ה30
מאיפה אנו מכירים אותה:
מי הבוס
מכושפות ועוד

happy apple

New member
לידיד שלי יש כלב שקוראים לו מונטי

ואין לי שום דבר נגד זה הייתי חייבת לציין חח

למעלה