אור וגאווה

Remedy Lane 9

New member
../images/Emo176.gifאור וגאווה../images/Emo68.gif

[לא כי נועה מנהלת מזניחה וכאלו, פשוט כי אני נוסעת אח"כ
]
שופינג עם אימא זה כזה נפלא. כאילו, מטורף. והכי חשוב במסע- נכנסו לטאוור, רק כי רציתי לראות את הדיסק של לאה גולדברג, ואז היה מצבע של 3 ב-100. וקיצר, יצא שקניתי שני טורי ודיסק אחד של הדורס. מישהו שם את טורי במומלצים
.
ישנתי אצל חברה שלי. עשינו פונדו ויש מצב שאימא שלה לא כ"כ אוהבת אותי כבר [סתם. אני מקווה שלא], כי היא פחדה שנפוצץ זכוכית
אבל היה כיף מאד.
ואז משם נסעתי לעוד חברה ונזכרתי איך זה לאכול בחדר אוכל של קיבוץ. מהמם.
אתמול היינו בבר מצווה של המשפחה היותר מגניבה שלנו והיה מצחיק ביותר. חוץ מזה שהיו כל מיני אירועים לפני זה שעיצבנו אותי [המשפחה המרוחבת שלי מצ'וגעת!], והכל בסופו של דבר עבר בשלום.
היום כינרת.
שכחתי את ההכי חשוב- חופש במשך שבוע שלם. חייבת לעוףףףףףףףףף. שבוע טוב לכולם.
.

דוVשה

New member
../images/Emo192.gif

- מאיה יוצא היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופסופ.
- שיערי ארך קצת.
- חתונה של בת דודה שלי
, בחיי, כשהיא הלכה לחופה בכיתי כאילו אני מוסרת את הבת שלי או משהו. ואח"כ לראות אותם ביחד, ולרקוד מלא מלא והבנות הקטנות של בנדוד שלי ובכלל, הכל.
- יום שישי, סופסופ יום חופש.
- אני יוצאת לדרך! היו שלום.

דוVשה

New member
ו - Weeds חזרה!!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

רעוּת

New member
טוב, כי נועה מנהלת מזניחה וזה ../images/Emo3.gif

חברה שלי שלחה לי אתמול מייל מדרום אמריקה וצעקה עלי שאני לא עונה למיילים שלה (נו מה, היא שולחת לכולם ביחד, לא רציתי להציף אותה במילא היא עושה חיים ואני פה לבד בחושך וכו'), ואמרה לי שהיא מתגעגעת
נפגשתי אתמול עם חברה שלא ראיתי איזה 3 שבועות והיה מצחיק
הילדים
הם כאלה פשושים והם מתחילים כיתה ב' ביום ראשון אמג הם גדלים כלכך מהר
אחותי מתחילה תיכון
אמג הם גדלים כלכך מהר!! אני מהזה מתרגשת בשבילה. אוף, גם אני רוצה להתחיל תיכון
והיא מהזה מסכנה, המחכנת שלה היתה המחנכת של אח שלי והמרכזת שכבה היתה המרכזת שלי
זה כמו השיר הזה של חני נחמיאס, נו איך קוראים לו
טוב, נראה לי שהיו לי עוד כמה ושכחתי אותם, ובמילא זה לא היה שבוע משהו כי נגמר האנטומיה של גריי ומאז אני מחפשת סיבות חדשות לחיות
וזה אחרי שלפני שבוע נגמר גם עקרות בית נואשות
לא נורא, מחר יהיה יום חדש |מגלגלעיניים|

noosh

New member
אור וגאווה ../images/Emo74.gif

יו, איזה טורי קנית? תתחדשי!! טוב. שלי. הופעה של ג'ת'רו!!! יו. זה היה כיף. עכשיו אפרט לסעיפים:
נסעתי לשם עם ידיד שלי, שגם היה לו יומולדת באותו יום, ולא היה לו כרטיס, ולא ידענו אם הוא יכנס או לא... נתקענו בפקקים (מהירידה במחלף קיסריה ועד שהגענו לאמפי הספקנו לשמוע את "סוף עונת התפוזים" - האלבום - פעמיים. כאילו, ידיד שלי שם אותו ואמר "בטח נספיק לשמוע את הכל עד שנגיע...." בצחוק, ושועשענו, ואז הספקנו פעמיים).
הגענו אחרי שהם התחילו, אבל נכנסתי בדיוק כשהתחיל Thick as a Brick!! מושלם כה!! וישבתי שם ליד ידיד שלי (אחד אחר) והיו מלא שירים וראיתי את איאן אנדרסון מול העיניים שלי והוא פסיכי ואני לא מבינה איך הוא מצליח לנגן ככה. לא ייאמן. חבורה של זקנים, והם היו כאלה מעולים. וידיד שלי הצליח להכנס בסוף, לקדמת הבמה, אז כולם יצאו מרוצים
ופגשתי שם עוד חברה. היה נחמד.
עניתי לשיר לאיזה שאלון שיער וזה היה כיף.
הפסקות קפה עם חברה שלי בבוקר, והפסקות קפה אחה"צ עם חברה אחרת, ויש הרבה הפסקות קפה (ואני בכלל לא שותה בהן קפה).
ושמענו מוזיקה נחמדה במעבדה. לחברה שלי ולי יש טעם ממש דומה במוזיקה, אז יש מלא דילן וביטלס ורג'ינה וכל מני כאלה, וזה נחמד.
ומצחיקים אותי הרבה. וואי, כאילו, הפסיכים האלה כל הזמן ממציאים בדיחות על כל מני שמות של מערכות שיש לנו. במקום להגיד "על דה ועל הא" הם אומרים "על דאס ועל האב", ולפני כמה ימים ידיד שלי בא אליי ומתחיל לשיר לי, על המנגינה של לאב בוי: "יש לי web קבוע פעמיים בשבוע, יש לי האב דאס! האב דאס!!" וזה היה השלב בו נגמרה לי אספקת החמצן למוח.
הייתה לנו הרמת כוסית לקראת השנה החדשה, והיה נחמד וקיבלנו חבילת שי כזאת של לחמי, יש שם פקאנים סיניים מצופים בשוקולד מריר
.
וזה הכל ארוז בקופסאות קטנות כאלה, אני אוהבת קופסאות!!
אמא קנתה לי קליפסים לשיער ומקלות כאלה ואני אוהבת שטויות לשיער.
היו מלא מיילים של Back from abroad, chocolates on my desk, שזה אומר שהיה הרבה שוקולד
. חבל שאף אחד לא מביא ריזס
בגלל שסיימתי את רומן רוסי, היה לי חצי שעה כל יום לשרבט קצת במחברת לפני שההסעה מגיעה, וזה נחמד. מוזיקה ושרבוטים. ויו, היום חשבתי על זה שאולי בקרוב אני אחזור לצייר... אני כלכך צריכה את זה. זהו, נראה לי. אינ אלך להמשיך לריב עם אמא שלי
.

אני כתבתי וזה מחק לי ../images/Emo7.gif

בית
שיחות מקומיות ולצחוק הרבה
להתגלגל על המיטה ולעשן ולשמוע שירים מהממים של בחורים מהממים ובחורות שאפפעם לא יהיו לנו רגליים כמו שלהן ולתכנן את העתיד הקרוב ואולי גם הרחוק ובטוח גם את הבלתי אפשרי ולהתלהב המון וגם קצת לצקצק בלשון ובעיקר בעיקר להיות בנות
הארי פוטר, למרות שהוא מדכא משהו ולמרות שאח שלי הקוף גילה לי את הסוף [חרוז, אז לך ותאכל תפוז]
לפגוש את אבא -שלה- בחיסול דברי מאפה בסופר ב50% בסוף היום, כי אין יותר מצחיק מזה
שחורים ולבנים ושמישהי שבאמת יודעת משהו תגיד לי שיש לי חוש לזה, ולדעת שאין לזה או לי סיכוי ועדיין לבוא ולתת לזה לזרום ממני ככה ושזה יהיה, כל כך.
יקרות משם, אפילו שיקח עוד הרבה[ההה] עד שפעם הבאה
... [בייחוד ליז שלי,
אוף
]
אחח.
דברים ששמחים מהם בשקט,
ושהכל עובר בסוף [אפילו המחזור!!!
]

דיתוּש

New member
יש יש :)

קניתי יומן! אני אוהבת יומנים. הם כאלה יפים וכיפיים ומסדרים לי את המחשבות. מצויירות עליו כבשות ופרחים כאלה, זה משמח! (קצת גיי)
יצאתי להליכות רבות. אחת מהן אפילו הייתה עם מלא כלבים. רציתי לעשות את זה קבוע אבל הן שלושה כלבות מקסימות וענקיות; אני לא חושבת שאתמודד עם זה. הן גם נובחות המון.
היה לי הרבה חופש וזה עשה לי נעים ומרענן.
שיעורי נהיגה טובים טובים. והכל משולם. עכשיו רק נשאר לעבור טסט! (יום שני)
הכנתי מתנה לחברה טובה, זה עשה לי שמח. אני איפגש איתה מחר, אני כבר ממש רוצה להביא לה את זה.
מיץ טבעי!
אני הולכת היום ליובל ומחר נטייל ונעשה מגה-פיקניק! שיועו. ...ובסה"כ היה שבוע די נחמד ורגוע, בלי יותר מדי בלאגן. אה כן, חוצמזה שעכשיו נפל לי העציץ בחדר וביליתי חצי שעה בלנקות את השטיח ושולחן העבודה מקקטוסים ואדמה.
שבת שלום!

behappy

New member
../images/Emo13.gif

ביום ראשון הודיעו לי שהתקבלתי ל-2 עבודות שממש רציתי ואז! התחילו ההתלבטויות של איזה עבודה לקחת ואז החלטתי את שתיהן והיום נדמה לי שאולי לא והיו מלא מלא בלבלות, ולצלילי "מאני" של פינקפלויד בראש שלי הלכתי על זו שיש בה יותר כסף, והיא מגניבה-לא-פחות, ו... נראה
בינתיים אני בשתיהן. עוד נקודה- חזרתי לחדר כושר אחרי חודשיים כמעט! זה כל כך כייף וישנתי היום ואתמול איזה 10 שעות שינה בלילה וכתבתי מלא מלא ונהגתי גם, ואני אוהבת לנהוג=]] חוץ מזה- חברים
(שמסכנים היו צריכים לספוג את כל הבלבלות שלי השבוע!!) וקניתי ספרים יפים במבצע של פלאפון ותכננתי לי תכנונים מה אעשה בכל הכסף שארוויח
זיהו. המשך שבת יפה }{

למעלה