הוידאו האהוב ביותר תנו את דעתכם
A actimel New member 23/5/06 #1 ../images/Emo176.gifהוידאו האהוב ביותר../images/Emo176.gif תנו את דעתכם
M Music4Life New member 23/5/06 #2 אוי למה את שואלת שאלות קשות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחחח אני לא מכירה ת'קליפים החדשים שלה (שאני בטוחה שהם מדהימים) אז...קשה לי לענות... אני אהיה דיפלומטית ואגיד: "הכל יפה!"
אוי למה את שואלת שאלות קשות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחחח אני לא מכירה ת'קליפים החדשים שלה (שאני בטוחה שהם מדהימים) אז...קשה לי לענות... אני אהיה דיפלומטית ואגיד: "הכל יפה!"
A actimel New member 23/5/06 #4 יופי לך ממי... אז ממה שאת זוכרת להפעיל קצת את הראש! אחריי שכמעט והסתבכתי עם המאפיה המרוקנית בגללך חחחחחחחחחחחחח
יופי לך ממי... אז ממה שאת זוכרת להפעיל קצת את הראש! אחריי שכמעט והסתבכתי עם המאפיה המרוקנית בגללך חחחחחחחחחחחחח
M mbsgf New member 23/5/06 #3 NBS -I NBTSA שני הקליפים היותר אהובים עליי של מלאני הם Never Be The Same Again ו- Next Best Superstar. העריכה שלהם היא כל כך פשוטה ונקייה, בלי יותר מדי שטויות מסביב.
NBS -I NBTSA שני הקליפים היותר אהובים עליי של מלאני הם Never Be The Same Again ו- Next Best Superstar. העריכה שלהם היא כל כך פשוטה ונקייה, בלי יותר מדי שטויות מסביב.
G gaga New member 23/5/06 #6 קשה קשה אממממ נראה לי melt השיר הכי יפה בעולם והקליפ פשוט ויפה ופשוט רואים אותה כל הקליפ חחחח
M Music4Life New member 24/5/06 #8 טוב, נתי. בשבילך ../images/Emo27.gif אני בוחרת ב.......אחרון: beautiful intentions
מ מלאני סי 2 New member 24/5/06 #9 I Turn To You-מאז התאהבתי בה../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif