../images/Emo176.gifהולך להיות פה מזה חם בקן..!
טוב כמו שבטח כולם שמו לב הקיץ מגיע ואיתו שיא הפעילות השנתית. אני מניחה שברוב הקנים זה קייצת וקיץ XL אבל בכל קן עושים את זה קצת אחרת (או מאד אחרת) ויש מלא מה לדבר על קיץ, אבל יש נושא אחד שאם נשתף בו נראה לי יוביל לטובת הכלל~ (תופים...) ג י ו ס י ם ! כן כן איך מביאים מיליון חניכים לקיץ חם בקן?? חוץ מפלריגים ופלאירים בכל חור [אגב הפלאיירים השנה מהממים
] הגיע הזמן לחדש קצת את שיטות הגיוס. אז להתחיל לשתף- מה אתם עושים כדי לצבוע את העיר שלכם בכחול אדום? מה מביא את כל החניכים מהבצפר? כניסה לכיתות מיוחדת לקיץ? הפסקה פעילה (אם יש רעיונות לתחנות מטורפות)? הפנינג? אירועים ישוביים? צפלין שמרחפת מעל העיר ושולחת מסרים תת הכרתיים?? וכדי לתת פוש ראשון אני אספר כמה רעיונות שהעלנו בטבעון-
צעדה כחול אדום בכביש הראשי (כמו מיני אחד במאי ברחבי טבעון כדי להפגין נוכחות ולהראות שהולך להיות קיץ גדול)
בלוני הליום על מכוניות
ספר ענק מסנאדות ובד ערבי בשבוע הספר הישובי (שכל עמוד בו הוא פירסום לקייצת) תנו רעיונות מקוריים ומפציצים הולך להיות קיץ חם~
טוב כמו שבטח כולם שמו לב הקיץ מגיע ואיתו שיא הפעילות השנתית. אני מניחה שברוב הקנים זה קייצת וקיץ XL אבל בכל קן עושים את זה קצת אחרת (או מאד אחרת) ויש מלא מה לדבר על קיץ, אבל יש נושא אחד שאם נשתף בו נראה לי יוביל לטובת הכלל~ (תופים...) ג י ו ס י ם ! כן כן איך מביאים מיליון חניכים לקיץ חם בקן?? חוץ מפלריגים ופלאירים בכל חור [אגב הפלאיירים השנה מהממים