היום בתפוז אנשים

../images/Emo176.gif היום בתפוז אנשים

יפתח דקל, מנכ"ל הוצאת הספרים "כתר", יענה לשאלותיכם בפורום ספרים וספרות, היום החל מהשעה 16:00. הגולשים מוזמנים להוסיף שאלותיהם כבר עכשיו.
ובשעה 20:00 תתארח בפורום סטודנטים עינת גרוס-ברונר, מנהלת מכון מראות אסטרטגיה, מאמנת ויועצת ארגונית ותענה לשאלות הגולשים בנושא חיפוש עבודה וקריירה, כתיבת קורות חיים, הכנה לראיונות, ניהול זמן ועוד. ניתן לצרף שאלות לשרשור האירוח.
גולשי תפוז מוזמנים לבחור: איזה שיר אוהד חיטמן יקדיש לפורום הרשמי בהופעה המיוחדת שלו ב- Tower Records תל אביב בתאריך 8 ביולי 2005? הצביעו והשפיעו

loner in love

New member
המון סריקות המון!!!

אני אומרת שלא ישאר מהאשכול הזה זכר כששחר תבוא

mayoosh4

New member
אוי פאק ../images/Emo2.gif

אני טיפשה!!!!!!!
חעחעחחעחעחעח שכחתי. טוב חפיף, תסתכלו על הציטוטים

mayoosh4

New member
ציטוטים נבחרים ../images/Emo6.gif

סתם בגלל שהם אמרו כמה דברים נורא מצחיקים >< אבל דאגי איכזב, חשבתי שתהיה לו איזו יציאה שראויה לציטוט! בוש והיכלם דאגלס. מהשאלות של טום: "Harry pooed in a cup inn our trailer, on the set of our film. it was gross cos he came to show it to us as a joke! then, instead of tiping the poo down the toilet, he tried to flush the cup down and it got stuck. it wasn't preety when we had to be in the trailer for all week!" תרגום: "הארי חירבן בכוס בקרואן שלנו, על הסט של הסרט [ג'סט מיי לאק] זה היה דוחה כי הוא בא להראות לנו את זה בתור בדיחה! ואז, במקום להוריד רק את הקקה באסלה, הוא ניסה להוריד את הכוס והיא נתקעה. זה לא היה נחמד כשהיינו צריכים להיות בקרואן הזה כל השבוע!" "i caught nits off dougie once! he always seems to get them because he's such a child!" תרגום: "נדבקתי בכינים מדאגי פעם! הוא תמיד נדבק בכינים כי הוא כזה ילדון!" מהשאלות של דני: "well, only if it counts dougie's fuzzy bum and ton's cow udder, ha-ha!" תרגום: "טוב, רק אם מחשיבים את התחת הפלומתי [
] של דאגי ואת הפטמות-פרה של טום, חהחה!" שאלו אותו: "who's the most shy when it comes to girls?" הוא ענה: "it's gotta be Dougie. he freaks our with girls and goes all quiet and just stares at their boobs. it's really funny to watch!" תרגום: "מי הכי ביישן כשזה מגיע לבנות?" "זה חייב להיות דאגי. הוא מתחרפן עם בנות ונהיה ממש שקט ופשוט בוהה להם בציצי. זה ממש מצחיק לראות!"
חעחעחעחחע הם כאלה קורעים!!!!
אעעעעע אני מתה על הצורה שלהם.

may90

New member
אוי אחד פשוט הרג אותי!!!!!!!!!!!!!!

זה שדאגי שקט ובוהה להן בציצי!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מרשה לו

mayoosh4

New member
אעעעע טוב../images/Emo4.gif

בגלל שאני גאון ושכחתי שאסור סרוקות ועכשיו בגללי לשחר יש המון עבודה [סורי שחר
] אז תכנסו לפה- dougiepoynter.net יש את זה בעידכון האחרון. ותסתכלו על הציטוטים
><

mayoosh4

New member
לא, אין ../images/Emo10.gif

זתומרת, זה העמודים שהם שמו ב dp.net אולי יש? חחחח אולי אחד מהבנג'ים צינזר אותו ><

mayoosh4

New member
חעחחע בנסון כפרעליו ../images/Emo99.gif

המממ טוב
לא ממש מתאים כי הוא גיי

mayoosh4

New member
חעחחע בנסון כפרעליו ../images/Emo99.gif

המממ טוב
לא ממש מתאים כי הוא גיי

may90

New member
הו מיי את מתההההההההה

את רואה אני דיברתי איתו (הוא זוכר אותי יאיי ) אבל קצת כי חברה שלי הייתה אצלי... קיצר.. ראיתי שלשניה יש לו תמונה של 2 בנים מתנשקים יש מצב שזה הוא והוא סוף סוף?!

mayoosh4

New member
כה גמני ראיתי את זה לשניה!

חעחע וביקשתי ממנו שישים שוב אבל הוא לא היה ואחרי זה כבר שכחתי! חעחע נראה לי זה סתם הוא וידיד שלו. נראה לי הוא שרמוט קטן
למרות שהוא אמר שהוא עדיין לא.. את יודעת
חעחע הוא סיפר לי כמה דברים

למעלה