היום ב-
אנשים

../images/Emo176.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo203.gif

אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" הבלוTV של להקת NOVA אצלכם בבית בשידור חי, נושם ובועט! הישר מחדר חזרות של הלהקה שממוקם בעיר ללא הפסקה - תל אביב. מובטחים מוזיקה טובה, אווירה חמימה והנאה מקסימלית. בואו בהמוניכם!
נובה הם : שירה - עמי אברהמי | גיטרות וקולות - יונתן פריג' | קלידים - נועם קופל | תופים - ניר בכר | בס - אייל הרצוג http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
מחר, יום חמישי, בשעה 11:00 ורד לב, מדריכת הנקה, בוגרת קורס יועצות ההנקה של בתיה דייויס IBCLC ומתמחה בייעוץ הנקה בביה"ח "ליס" תענה לשאלות הגולשות בפורום הריון ולידה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110

...

מרים, למה נתת לי מגן 92?" "כי זה מה שהגיע לך, כמובן" "מזאת אומרת מה שהגיע לי? כמה קיבלתי במתכונת ובחיבור האחרון שהגשתי לך מהמתכונת?" "לא יודעת, לא בדקתי" "אז איך נתת לי מגן?" "נראה לי שהחיבור שלך יהיה 85, אז נתתי לך כך" "מזאת אומרת מה שנראה? את לא בדקת אותו" "רפרפתי במתכונת" "מה זה אומר רפרפרת?" "עברתי קצת, ראיתי שיש לך מילות קישור מתאימות ואת כל הרעיונות" "אז למה לא קיבלתי 100? o_O" "אני לא נותנת מאיות" "אבל מה היה לא טוב בו?!" "הכתב שלך נוראי" בשלב הזה התחלתי להתעצבן - "קודם כל, הכתב שלי יפה מאוד. שנית, על כתב מורידים 5 נקודות, אסור לך להוריד לי יותר." "אבל מתאים לך 92" "אבל בכלל לא בדקתי לי את המתכונת כוסעמק. %$@%$#@" "אז אני אבדוק" "ותשני לי את המגן?" "לא" "למה לא?" "כי זה מה שמתאים לך" "אבל לא בדקת לי את המתכונת" ... רבתי איתה במשך 10 דקות, עד שפשוט צעקתי עליה שאני מתכוונת להתקשר היום בערב כדי לברר את המגן, ומצפה למגן גבוה יותר. אני כל-כך לא מהתלמידים האלה שיאיימו על מורים, אבל מה לעזאזל נסגר?

Nimst

New member
מוכר

המורה שלנו לספרות היתה כזו. אני חושבת שהפעם האחרונה שהיא ממש בדקה מבחן היתה בסביבות מלחמת ששת הימים. למזלי היא חיבבה אותי, אז היה לי 100 אוטומטי בספרות, שזה היה נחמד.

Nimst

New member
אם היא מסוג המורים של

"100 זה רק לאלוהים" או איזה משהו מטופש כזה, אז אין הרבה מה לעשות..

היא בדיוק כזו

לא ציינתי את זה, אבל היא אמרה משהו בסגנון שאין דבר כזה חיבור מושלם שתלמידים כותבים, בלה בלה בלה. בכל אופן, בסוף רבתי איתה וקיבלתי מגן 95, מניחה שגם בסדר..

Theherod

New member
איך מעסיקים מורים כאלה?

הם לא אמורים לשקף את דעתם האישית בציונים (הפוטנציאל לעתיד) של התלמידים. עוד כשלון של לימור... מעצבן. אגב, מה בדיוק התפקיד של המגן? אם את מקבלת פחות מהמגן בבגרות, ציון הבגרות הופך לציון המגן?

נופ

האמת היא שהרבה מורים פשוט קוראים לזה "ציון שנתי", ולא ציון מגן.. זהו סך כל הציונים שקיבלת בשנה+הערכת המורה שהיא משהו כמו 10 נקודות. בסופו של דבר יוצא שעושים ממוצע בין ציון המגן לבין ציון הבגרות, וזהו הציון הסופי שיהיה בתעודת הבגרות שלך. במקרה שבו מקבלים פחות מהמגן בבגרות, פשוט עושים ממוצע בין השניים, אלא אם כן כל השכבה נפלה בממוצע מעל 20 נקודות לתלמיד, ואז פשוט מבטלים את כל המגנים.

Theherod

New member
../images/Emo122.gifאז צריך להתחנף למורים לקראת

המבחנים, טוב לדעת.

Nimst

New member
זה לא שהרבה מורים קוראים לזה ככה

סתם. זה מה שזה.. זה ציון שנתי, לא ציון מגן. המטרה שלו היא לא להגן, אלא לשקף את ההישגים במהלך השנה.

תמיר1991

New member
מורה מטומטמת../images/Emo3.gif

נו מה, מתאים לך 92
ואם היא הייתה מחליטה שמתאים לך 16, היית מקבלת 16? XD תמיר.

oOMissingOo

New member
אם זה בטיול מאורגן זרקי את המדריך

מהמטוס ותסתובבי לבד. ^_________^

oOMissingOo

New member
בכל זאת.

כמה זמן הטיול? [לכי לבית של רולינג וסקלי אותה בגויאבות.]

למעלה