הנה הוא מגיע...!

havlaz

New member
../images/Emo176.gif הנה הוא מגיע...!

לא, לא הקיץ, למקרה שלא שמתם לב.. הוא כבר כאן. (פרט שולי ולא מורגש).
ביום רביעי (יעני היום) בשעה 20:00 יתארח בפורום זה, האחד והיחיד, זיו מלצר הידוע בכינוי חוצפאי! ויענה לשאלותיכם בנושאי עיצוב פנים, חוץ ובבוקשקות, כמו כן ייעץ לכם זיו בהפקת קמפיינים מטומטמים ובעצם, יענה על כל שאלה שלכם. הנכם מוזמנים כבר מעכשיו לשרשר שאלות, וזיו יענה עליהם בערב... מידע נוסף תוכלו למצוא בעמוד האירוח

חוצפאי

New member
והתשובה הראשונה:

באופן כללי, הייתי אומר לך שזה כיף לא נורמלי. כל הבחורות שהוא לא רוצה הוא זורק אלי, כל המשלוחימנות שכולם שולחים לו בפורים? כשהוא מתחיל להקיא אוכל, את האוכל שהוא עוד לא אכל הוא נותן לי... לפעמים, לפעמים אני נעמד מאחוריו כשהוא מתבשם - כדי שיתיז קצת בושם גם עלי. ואת העודף של האוטובוס הוא תורם לי... אבל לא אדבר באופן כללי. אדבר ספציצית: פשוט נהדר.
חבלז'לה, אני אוהב אותך
(450 ש"ח בשטרות לא מסומנים. תעמוד עירום בכיכר דיזנגוף, אני כבר אזהה אותך. מקווה לפחות)

חוצפאי

New member
כרגע במצב תקין.

כלומר, לפי הבדיקות שעשו לי בבי"חולים, הוא תקין. כנראה שהוא היה מוגדל בזמנו, אבל לא זה מה שגרם לכאבי הבטן. מסתבר שזו היתה דלקת חמורה בכבד. תודה על ההתעניינות

חוצפאי

New member
כואב. אבל אני בדיונים חשאיים

לחלוטין עם xyxyxy על רכישה של אחד חדש, בתקווה שהכלב עוד לא אכל אותו. אבל שוב, אלו דיונים (בד', יובל, ד'
) חשאיים אז אל תגלה)

yuval k

New member
זיו.....

האיש הנכון בזמן הנכון. 1. זיו היקר, הייתי רוצה ממך עזרה בקמפן נגד הקמפן של חבלז נגדי.
2. זיו היקר, מהו מקור ניקניימךָ? כל תשובה תתקבל בברכה. בתודה, הנעלת החשבונות.

חוצפאי

New member
1.הצעות לקמפיינים חדשים ניתן להעביר

דרך ילדה בלבן, היא תעביר את זה למזכירה הזוטרית שתעביר את הבקשה למזכירה הבכירה מבין ה4. היא כבר תתאם את כל העסק. אם יהיה לי זמן, בכיף
(אני בפאקן חודש וחצי גימלים וצפויים לי עוד הרבה...) 2. "חוצפאי"
כשהייתי בכיתה י' או י"א, לא זוכר, למדנו אחה"צהרים, וחצי מהכיסאות היו על השולחנות (היתה ת'תקופה הזו, הא?
כלומר... לחלקנו הקטנטן היא היתה, יעני נגמרה). בכל מקרה, כמה כסאות נפלו על הרצפה, והשרת של הביצפר נכנס לכיתה וצרח עלינו שאנחנו "חוצפאים"...

yuval k

New member
מה שמזכיר לי.

בשנה"ל התשס"ג היה תלמיד אחד בהקבצה א', בה אני לומד, ומורה מפגרת העונה לשם חרה לנה תורן (חנה לורן תורן וכו'). היא לא היתה נמוכה במיוחד, היא דווקא היתה די גבוהה (תורן). It's been a math lesson. חנה עשתה הרצאות כמה אנחנו תלמידים גרועים והיא מורה מעולה, וירדה על כמה תלמידים. אז אחד מהם - התלמיד הנ"ל, העונה לשם יונתן, התחיל להגיד לה שהיא חוצפנית וכו' וכו'. היא העיפה אותו, וצעקה על כל הכיתה ש"מרוב כעס ממש רועדים לי השרירים
" עם ניפנופי ידיים נמרצים... התלמיד עבר להקבצה א' של מורה אחרת (מורה הרבה יותר טובה, ד"א). ומאז זה ביטוי קולוקיאלי, just like "shit has hit the fan": "ממש רועדים לי השרירים
". EOf == true

yuval k

New member
../images/Emo46.gif

תעיף את הלוגו הזה מלמטה שם. כן כן, את לוגו המאבק הבלתי-צודק בעליל שלך בי. ואפילו יש לי תמיכה מהילדה
(oh, you shouldn't've done it
)

yuval k

New member
../images/Emo13.gif

זה לא נגדך, זה לטובתי - ויש הבדל, נכון
האמוטיקון הבא בכותרות הוא הירוק המוזווע הזה, בבקשה. נו, זה שסיפרו לו עכשיו שהוא אכל ג'וק...

yuval k

New member
../images/Emo153.gif

הבא בתור - | ירח|. וחבלז - תוריד את זה
הכל בגלל שיר.

Ohad18

New member
../images/Emo12.gif

קורה לך לפעמים שכל השמות בפורום נהיים כחולים והשם שלך בצבע סגול מגעיל כזה? (או שבעצם את נשאר חום, בגלל שאתה חום)

למעלה