הנה כמה המלצות להופעות

samai

New member
../images/Emo176.gifהנה כמה המלצות להופעות ../images/Emo41.gif

חשבתי שלוח הארועים לא עובד, אבל לצערי טעיתי. פשוט לא היו מודעות
. אני משרשר כמה מהאירועים הקורובים שנראים לי רלוונטיים
.
מי שיודע משהו ויכול להוסיף...
מי שהולך ויש לו מה לספר, בבקשה שישרשר תגובה... שבוע טוב B. Eitan

samai

New member
../images/Emo20.gifהמיטב של מוחמד עבד אל וו'האב

המיטב של מוחמד עבד אל וו'האב מוצ"ש 12/6 21:00, צוותא 3. תזמורת נצרת. מנצח: ניזאר רדואן אני מקווה שניזאר גם ינגן, הוא נגן עוד מדהים. האירוע מתקיים במסגרת פסטיבל שלום של תרבות בצוותא. B. Eitan

samai

New member
../images/Emo20.gifרשמים מההופעה של תזמורת נצרת

התזמורת של נצרת
פשוט יצאו גדולים מהחיים. כולם נגנים מעולים אחד אחד. רמה גבוה של ניקיון ודיוק, מנגנים יחד, נשמעים כל כך יפה ואותנטי. אכן ניזאר ניגן (כינור) וכמובן ניגן יפה וברגש
.
בחלק הראשון שר אליאס עטללה, שירים שעבדול כתב לעצמו. אליאס שר יפה ועדין.
בחלק השני שרה לובנה סלאמה
שקולה כקול הזמיר, ברגש וביצירתיות. היא שרה שירים שוו'אהב כתב לאם כולת'ום. השירה שלה יחודית ולזכותה יאמר שהיא לא מתאמצת לחכות את המקור, אלא שרה מהלב, בסיגנון משלה. היא פרופורמרית מצויינת והקהל פשוט יצא מגדרו.
בכל זאת יש לי הערה על תיזמורת: באופן כללי היו חסרים לי קצת אילתורים (שלא היו בכלל) וקטעי סולו (שהיו מעטים וקצרצרים). הרגשתי שהנגנים לא באים לידי ביטוי והיה חסר קשר אישי בין הנגנים לקהל. חלק מהם נראו כאילו באו לעבודה שיגרתית.
באופן כללי מאוד נהנתי. זו היתה חוויה מוזיקאלית איכותית ונפלאה. כמובן נהנתי מהמוזיקה של עבד אל וו'אהב. היה סאונד מעולה וקהל חם ואוהב. בקיצור, מי שלא בא הפסיד
שלכם
(המגיב לעצמו) B. Eitan

נאזם

New member
נשמע שהיה מעניין

חבל שלא הייתי שם !את תזמורת נצרת ראיתי פעם אחרונה בי-ם לפני שנתיים בפסטיבל ישראל(שם הציגו תכנית של פיירוז וזמרים לבנונים אחרים). משום מה הייתה לי אותה הרגשה שאתה מתאר לגבי הנגנים ,למרות שהיו טובים ונהניתי מאוד,שהנגנים חסרי השראה והתלהבות.הבנתי שגם הדיסק האחרון שלהם משירי אום כולתום מוצלח .(לא שמעתי אותו -יצא במגדה).

The Orange One

New member
../images/Emo127.gif עלה למאמרים

ונפתחה בעקבות סמעי קטוגריה חדשה (שוב
): רשמים מהופעות, וכולכם מוזמנים לאתגר את רשימת המאמרים של סמעי (3 ברזומה) ולספר לנו גם מהחוויות שלכם, קדימה, אל תשאירו אותו לבד בצמרת
. יום טוב.

samai

New member
../images/Emo41.gifעקבות מפקיעין- סמיר מאחול../images/Emo176.gif

סמיר מאחול- נגן עוד, נגן כינור ומלחין. מרצה במחלקה למוזיקולוגיה בבר אילן. הוציא דיסק חדש- "עקבות מפקיעין". מופע מיוחד להשקת הדיסק, המשלב מוזיקה ערבית מסורתית, שירה עתיקה, מוזיקה טורקית ואנדלוסית. 15/6יום ג' ב- 21:00, צוותא 1. B. Eitan

samai

New member
נראה לי שיש כאן משהו מעניין../images/Emo180.gif

כבר הרגשתי שאני מדבר רק לעצמי
לא נאזם, עדיין לא הזדמן לי לשמוע את הדיסק של סמיר. הוא אמר לי שהדיסק נמכר באוזן השלישית. מה שאומר שאפשר לקפוץ ולהקשיב לו. בלי קשר, אני אוהב את סגנון הנגינה של סמיר ונראה לי שיש כאן משהו מעניין. שבוע טוב B. Eitan

נאזם

New member
סמיר מחול

הוא מלמד במרכז למוסיקה מן המזרח בי-ם ,שם אני גם לומד . יצא לשמוע אותו מספר פעמים(את סמיר) בכל מיני ארועים .יש לו גם קול מצויין בנוסף לנגינה שלו בעוד.אני מקוה לשמוע אותו בקרוב .

hopalach

New member
אולי תוכל לעזור לי

מה זה המרכז למוזיקה מן המזרח בירושלים? אלו כלים נלמדים שם? ידוע לך על לימוד של כלי נשיפה שם? אההה כמה שאלות אולי גם יהיו תשובות :) תודה לילה טוב נ.ב- אני גם מירושלים

נאזם

New member
המרכז למוסיקה מזרחית

המרכז למוסיקה מזרחית ,כשמו כן הוא:לימודי תאוריה ןנגינה על כלים מן המזרח.נלמדים שם כל הכלים ,כולל כלי נשיפה כמו נאי ,קלרינט מזרחי ואפילו דודוק (כלי נשיםה ארמני עתיק ביותר). המרכז נמצא במוסררה ברח' הע"ח. מקוה שעניתי לשאלותיך.

hopalach

New member
ענית וסיפקת תשובות

תודה רבה אולם מה מספר הטלפון של מרכז זה... ובכך אחדל לנדנד :) תודה

למעלה