הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo176.gif הפינה השבועית ../images/Emo176.gif

תהנו
שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:סליפינס שיר השבוע של סאן אוף דורק:אדי סונג שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:הבלדה של פול קיי אלבום השבוע:ג'אסט מיי לאק משפט השבוע:נמאס לי המלחחמה הזאת מתי היא תגמר אני שונאת אותך נסראללה תמות כבר סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

לושהה

New member
:]

שיר השבוע של באסטד: Psycho Girl שיר השבוע של סאן אוף דורק: Sick שיר השבוע לא של באסטד או סוד: *מועתק ממה שרשמתי בפורום MTV* Change Your Mind - All American Rejects
It Ends Tonight - The All American Rejects Tangled Up In Me - Skye Weetnam Ashes - Embrace Bittersweet - Falling Up Broken Heart - Falling Up Always And Forever - Good Charlotte Overdrive - Katy Rose Miami - Taking Back Snday Guilty - The Rasmus Sail Away - The Rasmus Home - Rooster Deep And Meaningless - Rooster Shine On - Ryan Cabrera אלבום השבוע: Crashings - Falling Up Move Along - All American Rejects משפט השבוע: if i could write the ABC i would put U n I together :] סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אעע

m i c k e y 15

New member
קולולוול חיחיח../images/Emo3.gif

שיר השבוע של באסטד: Meet You There-אין ספק שיר מעלף ברמותתתתתתתת
ג'יימס
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Little Things
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Foo Fighters - Best Of You Falling Up - Searchlights The All-American Rejects - Top Of The World The All-American Rejects - Time Stands Still Taking Back Sunday - You're So Last Summer Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
Green Day-Wake Me Up When September Ends
אלבום השבוע: של פאניק
משפט השבוע: Sam: I don't understand, Dean. We burned the damn thing! Dean: Yeah, thank you, Captain Obvious מסופרנטוראל חח
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
נכון שזה לא נראה כמו פיט! חחח ומה קורה עם הפינה השבועית במקפליי??

m i c k e y 15

New member
אויייי חחח רציתי לרשום פטריק חחחחחח

אני תמיד מתבלבלת בשמות אוףףף חחחחח

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifקבלי רשמה:

-שיר אהוב לא של באסטד/סאן אופ דורק: Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off Green Day-Wake Me Up When September Ends
חולה עיל השירים האלהה[בעיקר הראשון] -אלבום השבוע: של פאניק -התמונה מעלפתת
חולה על FOB ;] עכשיו מובן?

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo176.gif

שיר השבוע של באסטד:whos david
שיר השבוע של סאן אוף דורק:אדי'ס סונג שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:הרבה נוו!! אלבום השבוע:של פאניק אט דה דיסקו
אני שוקלת לקנות ת'דיסק משפט השבוע:לא נראהלי שיש סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
אורלנדו כרפעליו!

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo7.gifאמן וירשו ליי....גררר הדיסק

הזה צפוי להיות להיט! [חחח אני נשמעת כמו זקנה] שיבואוו לארץץץ!!! [יש להם פורום בתפוז?] [סליחה על החפירה חחח]

למעלה