הפרק השבועי - 310

../images/Emo176.gifהפרק השבועי - 310 ../images/Emo176.gif

איזה כייף סוף סוף פרק אחרי שבועיים ארוכים ומייגעים
אז, התקציר
בבית שוב home again (שודר במקור: 2.1.05) ג`יי.ג`יי שב סוף סוף הביתה אל זרועותיה האוהבות של בת`, אך וייטנאם ממשיכה לרדוף אותו; כריס מציב למג אולטימטום, בעוד הדוד פיט חושד במעורבותו בשריפת מרכז הגיוס; הלן מעורבת ביוזמה אנטי-מלחמתית, המערערת את יחסיה עם בנה. אני מאושרת

Lynn1

New member
פרק חמוד.

לא משהו מדהים, אבל בסדר.
מסכן ג'יי-ג'יי. ומג... אני די בטוחה שהייתי עושה כמוה (ברור מה היא החליטה, וזאת אחלה החלטה, עם כמה שאני שונאת את כריס). עכשיו צריך לחכות לשבוע הבא שוב פעם
אבל אמורה להיות אחלה חתונה, אז לפחות זה.

כמה שאלות שאני רוצה להם תשובות

שהם
... בגלל שזו עונה 3 ואחרונה ואני מיצטערת שאני מזכירה לכם את זה. אז ככה... אני רוצה לדעת מה יקרה עם פטי וויל? מה יקרה עם רוקסן ולוק? ומה יקרה עם JJ וב'ת? והכי חשוב מה יקרה עם מג וכריס? ובאיזה פרקים????? תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לכל מי שעונה...

הדסוששש

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

פטי וויל- לא שומדב מיוחד רוקסן ולוק- יהיו ביחד.. באמת כמה לא צפוי חחח JJ ובת'- יתחתנו ויחיו באושר ואושר עד עצם היום הזה... מג וכריס- הם ישכבו... ואז הוא יגלה לה שהוא הצית את המקום ההוא.. ואז היא ממש תכעס עליו ואז הוא יעזוב את העיר.. ובפרק נראה לי האחרון הוא יחזור והם יסעו וכאילו מג תעזוב את המשפחה שלה =/

תגובתי לפרק

במילה אחת: מ - א - כ - ז - ב לא קרה פשוט כלום!!!!!!! פטי הייתה מושלמת - חידש לנו המון לא רוצים שמג תלך לקולג' - שוקינג! לנייתן יש סירה - גילוי מרעיש לJJ יש הלם קרב - בכלל לא מידע ישן נושן בת' מטומטמת - יכולתי להגיד לכם את זה לפני כמה שנים רוקסן עשתה מסיבה - ווואוווו פרק משעמם!!!!! נשארו רק עוד 6 פרקים ואני רוצה שהם יהיו טובים לא מעאפנים ומיותרים!! ציון לפרק: F

bustelo

New member
באמת חרא פרק!!!!!!

אני מתחיל להבין את חברת NBC שלא רוצים להמשיך את צילומי העונה הרביעית.....

למעלה