השבוע שהיה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo176.gifהשבוע שהיה../images/Emo176.gif

ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת שיהיה לכולם שבוע נפלא..!!

שיהיה...

ראשון: קראתי ספרים מהספרייה. שני: כנ"ל. שלישי: גיליתי שנכשלתי ב"מבנה המחשב".
זרג. >< ויצאתי עם אחותי לביאליק -חזרנו עם שתי חולצות וכפכפים.
רביעי: סתם הסתובבתי בבית ובצהריים נסעתי לתחנה מרכזית ת"א, ומשם לחברה שלי שגרה באשקלון. חמישי: אצלה בבית, לומדות באלגוריתמים. [איכס.
] שישי: כנ"ל. שבת: כנ"ל - עד יום שני בבוקר.
זהו. מקווה שהמבחן שיהיה ביום שני יהיה יותר קל [אמן!], רביעי מבחני כניסה למכללה, ומאז - חופש.... [אא"כ ההורים שלי יכריחו אותי לעשות את הפרויקט המזורגג ההוא בארגון-וניהול-קבצים. ><]

kelly7i

New member
אני חיייבת ללכת לסיפריה

ואני פוחדת שיהרגו אותי על האיחות עם הספר..

m i c k e y 15

New member
לא רוצה מתמטיקה..לא רוצה לא רוצהההההה

ראשון- אני לא זוכרת חח שני- הלכתי לחברה ועשינו שטויותתתתתתת חחחחח שלישי- היא באה אליי עם בן דוד שלה והיה ממש מצחיק רביעי- ישנתי עד איזה 6 וחצי חח חמישי- הלכתי לסבתא ב-10 בבוקר..טפילתי בבני דודים שלי..היה כיף שישי- יום השישי ה-13!! סרטי אימה אלא מה שבת- נחתי ממש הרבה אני לא זוכרת הרבה דברים
מה שאני כן..זה שיש לי מחר 2 בגרויותתתתתת

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאע.

ראשון שיעור נהיגה שני נראה לי שהייתי בבריכה עם חברים
חעחע לא זוכרת...אהה נראה לי שכן!! כי אחכ עשו לנו אימון אחד הקשים ואז נתפסו לי כל השרירים. ;[ שלישי עוד אימון קשה, לא יכולה לזוז, שיעור נהיגה רביעי וינגייט עדיין לא ממש יכולה לזוז DD: חמישי טסט פנימי. אין אימון בגלל המועצה המ**יינת הזאת
רננים. שישי טסט. לישון. סרטים. כלום. שבת נקיונות, בריכה, פלירט עם ערן
וזהו. חעחע. ובכלללל הימים האלה דיברתי עם שמקס אהבת חיי

1AnastaciA1

New member
../images/Emo129.gifעונה^^;

ראשון:|סגדש| היית בבית ולא עשיתי כלום ^^.
שני: יצאתי לסרט חצות ב10 ש"ח, רטטוי.
שלישי: ישנתי עד 5 ואז ראיתי טלויזיה [נראה לי].
רביעי: אמ הייתי על המחשב.
חמישי: הייתי בקניון וקינתי בגדים D:
שישי: נפגשתי עם חברות שלי וראינו סודות נעולים [אם ככה קוראים לזה..^^].
שבת: אמממממ קניתי תלבושת אחידה [
] לתיכון בH&O ובדרך גם קניתי חולצה יפה ^^. שבוע נעים לכולם D:

butbut

New member
גאש הזכרת לי ..גם אני צריכה לקנות תלבושת..

שונאת שונאת שונאת את זה!!

butbut

New member
גאש מת'..אני כול כך גרועה!!שום דבר לא יותר

מעצבן חוץ מהמקצוע התקוע הזה ><.. ראשון-למדתי שני-למדתי שלישי-למדתי רביעי-למדתי חמישי-למדתי [כשאני אומרת "למדתי" אני מתכוונת בבצפר]. שישי-גאש לא זוכרת שבת-יצאתי במוצ"ש לנתניה עם המשפחה.. לא רוצה מחר בגרות!!!!><

The Psycho Girl

New member
שבוע משעמם

ראשון - פיזיקה שני - הייתה בגרות בפיזיקה ואז יצאנו לשתות שלישי - עבדתי רביעי - עבדתי חמישי - אחרי שבוע של רגשות אשם התחלתי ללמוד למתמטיקה שישי - עשיתי קניות וערב סרטים עם חברהשלי שבת - ישנתי 12 שעות ! היה כיף , למדתי למתמטיקה

talosh1234

New member
שלי :]

ראשון: לא זוכרת , נראה לי סתם הייתי בבית :]] שני:קמתי ב 4 וחצי , הלכתי לחברה וישנתי ב4 :] שלישי:תל-אביב קניתי טפט לחדר (פסים שחור לבן) ,נעלים,שרוכים ובגד ים :] רביעי: חמישי:אילת - קניתי כובע אם גולגולות :] ובוקסרר מושלם של south park להלהלה שישי:אילת-קניתי מלאאא צמידים :) שבת:אילת :] - יומולדת ליי :]]]

kelly7i

New member
חח זה לא שני זוכרת משו

וזה גם לא שעשיתי משו.. *ראשון- היתי כל היום בבית ובהיתי במחשב. *שני- היתי אמורה לכלת עם אמא לקניות, אבל אז באו דודים, אני זוכרת שאכלתי הרבה שוקולדים *שלישי- היתי בקניון בת ים וקניתי כמעט כלום:-\ *רביעי- היתי בישפרו וקניתי בגד ים ובעע בעיות *חמישי- עשיתי בדיקת דם=| ועכד עכשיו יש לי ירוק ביד *שישי- חברים של ההורים שלי באו,אכלתי הרבה, ואז באיזה 11 וחצי הלכתי לחברה לראות מתקפת הכרישים *שבת- חברה באה אלי ועזרה לי לנקות את המאוורר, עכשיו יש לי מאוורר!XD והוא ייבש אותי אתמול זה לא שזכרתי הכל, זכרתי רק את שישי ושבת, בשאר הסתכלתי בלוח שנה שיש לי בחדר, אני נוהגת לכתוב שם מה עשיתיXD אז נראלי שזה מה שעשיתי:S

Lex 1

New member
חחחח וואי...

אני צריכה לאמץ את הרעיון עם הלוח שנה!

McFly rullz

New member
האמ....שלי...../images/Emo9.gif

ראשון-הלכתי לבריכה עם חברותתXD שני-הלכתי בערב לבת דוד שליי והיה כיףף ומצחיק!!D: שלישי-עדיין אצל בת דוד שליי.הלכנו לפאוור סנטר בסגולהה ואכלנו שם המבורגר וצחקנוו והיה כייףף!!XD רביעי-עדייןןן אצלהה.והלכנו ליכין סנטרר ולקניון פ''ת ואכלנו פיצה
חיחי טחנוו הרבה בבית שלההD: חמישי-היתי עדיין אצלה..כן כן...התנחלתי בבית שלהה
ובערב חזרתיי
שישי-האמ..כלום...קמתי ב12 ועזרתי בבית... שבת-חרפתיי וניפגשתי עם חברות... כן כן...שבוע נחמד היה לי...

YuvalJones

New member
נממ.. השבוע שלי.

ראשון - נחתי. שני - נחתי שלישי - נחתי רביעי - נחתי, קראתי ראש1 חמישי - הייתי ביום התנחלות אצל חברה שלי, עשינו מעגל הסרת עין הרע וריכולים, והלכנו להפנינג של סבלימינאל בגינה!~ שיואוווו איזה מאאגגניבות אנחנו!@#$!
שישי - נסעתי לטיול לירושלים שבת - חזרתי מטיול בירושלים. [הא כן, עם עוד חמש ק''ג.] איזה שבוע עמוס! ראו מזה. [^^]

MyTearsDontFall

New member
What if you're making me all that I was meant

ראשון-נמנמ.לאזוכרת שני-בייביסיטר שלישי-תלאביב רביעי-בייביסיטר חמישי-לאזוכרת שישי-מסיבהD: שבת-כלום

המפף. שבוע גרוע רגוע

ראשון- לא זוכרת מה הלך שם כל כך... בטח ישנתי עד שלוש, אה, בעצם לא!! התחילו שיעורי החזרה לבגרות במתימטיקה, למדתי שם, חזרתי הבייתה. הזלתי ריר על מקפליי. ניסיתי לכתוב בפיק, זה בטח לא הלך אז כתבתי בפיק אחר שלי, גם זה בטח לא הלך- אז התחלתי לקרוא את הפיקים של עצמי וחשבתי: 'אני לא מאמינה שכתבתי את זה, זה די טוב.' הלכתי לישון בארבע לפנות בוקר, כמו שצריך. שני- כאן כבר התחלתי להתרגש לקראת יום ההולדת שלי ביום רביעי, אבל לא ממש. את רוב זמני ביליתי במייספייס, מתוסכלת מהפרופיל העילג שלי, קוראת את הפרופיל של מקפליי וקוראת פיקים. גם כאן, הלכתי לישון בארבע. שלישי- נממ... בלה בלה, קמתי, שיעור חזרה. מחשב. פיק (לא כתבתי כלום כי הארי קצת איטי@#$@), התקשר אליי ידיד ודיברנו קצת על הארי פוטר ומסדר עוף החול והארי פוטר השביעי [לא יודעת את שמו בעברית..]. אחר כך אמא אמרה לי שליום ההולדת 18 יש צורך במתנה מיוחדת מההורים וקנו לי את הCowon iAudio D2 2giga ^^ שעלה המון כסף. עידכנתי את התוכנה שלו דרך האינטרנט והתחלתי להוריד סרטונים של מקפליי מיוטיוב בשביל להעלות אותם לנגן [שזכה לשם נגיני]. בסוף העליתי גם סרט. למדתי מתימטיקה. רביעי-
יום הולדת
קמתי יחסית מוקדם [11], עזרתי לנקות את הבית, הלכנו לעיר, אמא כמעט קנתה לי אולסטאר (#@$) ואכלתי פיצה בעיר. כשחזרתי הבייתה באו אליי שני חברים טובים והביאו לי מתנות מגניבות [לא קנו לי את JML :(], בעיקר ספרים ממש טובים. שכנה שלי נכנסה אלינו והביאה לי עוד מתנה. אבא חזר מהעבודה עם המתנה לגיוס [תיק+תיק+שעון מאסיבי ומגניב]. אחרי שהם הלכו- התקלחתי ונסענו לארוחת ערב במסעדה. המלצר הביא לי 'פלטת יום הולדת' על חשבון הבית... חמישי- התעוררתי מתישהו. התקשר אליי מישהו ממספר חסוי, זה הבחור ההוא שהתחיל איתי בים לפני חודש. הוא קלט שאני מסננת אותו והתקשר דרך מספר חסוי (#$#@$!!). רשמתי את הפלאפון שלו. עכשיו נסנן אותו יותר חזק! הוא בן 25! מה הוא רוצה ממני?! @#$%$# כמובן שפיק קצת ובהייה במייספייס של מקפליי וכל מיני אנשים אחרים. שישי-דיברתי עם חברה בטלפון. פיק, לא עובד. נממ... 12 במחיר אחד 2.... זהו נדמה לי. שבת- אראגון(שוב), אל תראו זה סרט גרוע. עוגת שוקולד סופר דופר. חברה באה אליי להתלהב מנגיני. חושבת על זה שצריך ללמוד למתימטיקה. לא עושה את זה. בערב- נשף סיום
באים אליי שני בנים שעה לפני הזמן כי הם לא יודעים את הדרך, כמעט רצחתי אותם! (הם באו לפני שנכנסתי למקלחת !!), חברה שלי באה בשעה הייעודה לאסוף אותי, הם עקבו אחריי. נכנסנו מבלי ל'תדלק' [לא היה אלכוהול בנשף..] רקדתי קצת [היו שירים די גרועים], הסתובבתי עם חברים וחזרנו הבייתה ב5 בבוקר. ^^"

yael0000

New member
שלי../images/Emo211.gif

ראשון-סתם משעמם שני-גיליתי את התוצאות של הבגרויות, אין מתמטיקה , אנגלית סביר , והלכתי להתנחל אצל חברה בבריכה של השכנים שלה שלישי-משעמם רביעי- משעמם עם ניסיון ללמוד לאנגלית חמישי-בגרות באנגלית שישי-משעמם שבת-משעמם

למעלה