המפף. שבוע גרוע רגוע
ראשון- לא זוכרת מה הלך שם כל כך... בטח ישנתי עד שלוש, אה, בעצם לא!! התחילו שיעורי החזרה לבגרות במתימטיקה, למדתי שם, חזרתי הבייתה. הזלתי ריר על מקפליי. ניסיתי לכתוב בפיק, זה בטח לא הלך אז כתבתי בפיק אחר שלי, גם זה בטח לא הלך- אז התחלתי לקרוא את הפיקים של עצמי וחשבתי: 'אני לא מאמינה שכתבתי את זה, זה די טוב.' הלכתי לישון בארבע לפנות בוקר, כמו שצריך.
שני- כאן כבר התחלתי להתרגש לקראת יום ההולדת שלי ביום רביעי, אבל לא ממש. את רוב זמני ביליתי במייספייס, מתוסכלת מהפרופיל העילג שלי, קוראת את הפרופיל של מקפליי וקוראת פיקים. גם כאן, הלכתי לישון בארבע.
שלישי- נממ... בלה בלה, קמתי, שיעור חזרה. מחשב. פיק (לא כתבתי כלום כי הארי קצת איטי@#$@), התקשר אליי ידיד ודיברנו קצת על הארי פוטר ומסדר עוף החול והארי פוטר השביעי [לא יודעת את שמו בעברית..]. אחר כך אמא אמרה לי שליום ההולדת 18 יש צורך במתנה מיוחדת מההורים וקנו לי את הCowon iAudio D2 2giga ^^ שעלה המון כסף. עידכנתי את התוכנה שלו דרך האינטרנט והתחלתי להוריד סרטונים של מקפליי מיוטיוב בשביל להעלות אותם לנגן [שזכה לשם נגיני]. בסוף העליתי גם סרט. למדתי מתימטיקה.
רביעי-
יום הולדת
קמתי יחסית מוקדם [11], עזרתי לנקות את הבית, הלכנו לעיר, אמא כמעט קנתה לי אולסטאר (#@$) ואכלתי פיצה בעיר. כשחזרתי הבייתה באו אליי שני חברים טובים והביאו לי מתנות מגניבות [לא קנו לי את JML

], בעיקר ספרים ממש טובים. שכנה שלי נכנסה אלינו והביאה לי עוד מתנה. אבא חזר מהעבודה עם המתנה לגיוס [תיק+תיק+שעון מאסיבי ומגניב]. אחרי שהם הלכו- התקלחתי ונסענו לארוחת ערב במסעדה. המלצר הביא לי 'פלטת יום הולדת' על חשבון הבית...
חמישי- התעוררתי מתישהו. התקשר אליי מישהו ממספר חסוי, זה הבחור ההוא שהתחיל איתי בים לפני חודש. הוא קלט שאני מסננת אותו והתקשר דרך מספר חסוי (#$#@$!!). רשמתי את הפלאפון שלו. עכשיו נסנן אותו יותר חזק! הוא בן 25! מה הוא רוצה ממני?! @#$%$# כמובן שפיק קצת ובהייה במייספייס של מקפליי וכל מיני אנשים אחרים.
שישי-דיברתי עם חברה בטלפון. פיק, לא עובד. נממ... 12 במחיר אחד 2.... זהו נדמה לי.
שבת- אראגון(שוב), אל תראו זה סרט גרוע. עוגת שוקולד סופר דופר. חברה באה אליי להתלהב מנגיני. חושבת על זה שצריך ללמוד למתימטיקה. לא עושה את זה. בערב- נשף סיום
באים אליי שני בנים שעה לפני הזמן כי הם לא יודעים את הדרך, כמעט רצחתי אותם! (הם באו לפני שנכנסתי למקלחת !!), חברה שלי באה בשעה הייעודה לאסוף אותי, הם עקבו אחריי. נכנסנו מבלי ל'תדלק' [לא היה אלכוהול בנשף..] רקדתי קצת [היו שירים די גרועים], הסתובבתי עם חברים וחזרנו הבייתה ב5 בבוקר. ^^"