התפקדות חודשית.

אושRתי

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות חודשית.

שם: גיל: מקום מגורים: שיר החודש של איתי: שיר החודש לא של איתי: היום הכי טוב שהיה לכם החודש- הדבר הכי טוב שקרה השבוע- משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- תמונת החודש- ציטוט החודש- בילוי ההחודש שלכם- מסר כל שהוא לפורום-

ady18

Well-known member
אצלי

שם:יעל גיל:23 מקום מגורים: מרכז הארץ שיר החודש של איתי:"זה לא בידים שלך" שיר החודש לא של איתי:ג'וני לשם ילדה שהתבגרה לאונרדו צל כבד היום הכי טוב שהיה לכם החודש-היו כמה הדבר הכי טוב שקרה השבוע-הופעות משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא-ניצנים תמונת החודש- ציטוט החודש- בילוי ההחודש שלכם-הפרלמנט מסר כל שהוא לפורום-

מתפקדת

שם: דנה גיל: 16 מקום מגורים: חיפה שיר החודש של איתי: כל ילדה יודעת שיר החודש לא של איתי: אל אישך תשוקתך של קרן פלס היום הכי טוב שהיה לכם החודש- ההופעה של קרן בזאפה הדבר הכי טוב שקרה השבוע- חופשששששששששששש משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא- כפר המוזיקה של קולה תמונת החודש-
ציטוט החודש- אין אחד ספציפי... יש המון בילוי ההחודש שלכם- לשבת בטיילת לואי עד 3 בבוקר מסר כל שהוא לפורום- החיים יפים

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

שם: אביב גיל: 14 מקום מגורים: נתניה שיר החודש של איתי: צ'יפופו שיר החודש לא של איתי: אין שיר שאני יכול להגיד שהוא שיר החודש שלי היום הכי טוב שהיה לכם החודש-מממ... וואלה לא זוכר
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-יקרה מחר
הולך לחוות התוכים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא-הנסיעה שלי מתקרבת
תמונת החודש-אין ציטוט החודש-"נעה אוכלת בחדר"
בילוי ההחודש שלכם-שינה מסר כל שהוא לפורום- בהצלחה?

אושRתי

New member
../images/Emo13.gifמתפקדת.

גיל:25 באוקטובר מקום מגורים: ירושלים שיר החודש של איתי:עוד הלילה שיר החודש לא של איתי:שער 6 היום הכי טוב שהיה לכם החודש-שני הדבר הכי טוב שקרה השבוע-קרו הרבה דברים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא-הופעות תמונת החודש-אין ציטוט החודש-אין בילוי ההחודש שלכם-כל מיני מסר כל שהוא לפורום- יאלה בלאגן.

למעלה