התפקדות חודשית

אושRתי

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות חודשית

שיר השבוע שלכם [של איתי]-
שיר החודש שלכם [לא של איתי]-
בילוי החודש שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודששלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה בחודשהבא-
מאכל החודש שלכם:
משפט החודש שלכם:
האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה?
התוכניות שלכם לחופש הגדול :

../images/Emo195.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של איתי]- שיר חדש של ידיד שלי בילוי החודש שלכם- י-ו-מ-ו-ל-ד-ת סרט/תוכנית/סדרת החודששלכם- אין תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
- נועם פנחסוב משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- יומולדת משהו שהרס לכם את החודש- בגרויות.... בעעעעע שייגמר כבר (טוב מחר האחרונה אם לא סופרים מועדי ב') משהו שאתם מחכים שיקרה בחודשהבא- נועם פנחסוב בהופעת בכורה ב-צ-ו-ו-ת-א - הולך להיות מדהים מאכל החודש שלכם: פרוזן יוגורט משפט החודש שלכם: אין האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? לא
התוכניות שלכם לחופש הגדול :ווואו...... יש המון........... ללמוד: נהיגה, פסנתר, פיתוח קול, פסיכומטרי, צרפתית, לבלות, לטייל, לעבוד........ קיצר, חופש לא ממש יהיה לי

ady18

Well-known member
אצלי:

שיר השבוע שלכם [של איתי]-מנדולניה שיר החודש שלכם [לא של איתי]-יש לי סיכוי להנצל,גיסון מורז בילוי החודש שלכם-הופעות וכול מיני סרט/תוכנית/סדרת החודששלכם-כול מיני תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -רשת ג תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-הפרלמנט משהו שהרס לכם את החודש-לא היה משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה בחודשהבא-הופעות,מפגשים עם חברים מאכל החודש שלכם: פסטה משפט החודש שלכם: האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? התוכניות שלכם לחופש הגדול : הופעות מפגשים עם חברים סרטים טיולים כול מיני...

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של איתי]-כל מיני בילוי החודש שלכם- תל אביב ועוד סרט/תוכנית/סדרת החודששלכם- חשופים תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום של איה כורם- החדש- מומלץ !!! משהו שהרס לכם את החודש- הפיגוע בירושלים משהו שאתם מחכים שיקרה בחודשהבא-כל מיני מאכל החודש שלכם: פיצה ומשקה אבטיח טעים ! משפט החודש שלכם: האנשים הקטנים נותנים את הכח לאנשים הגדולים ולהפך האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה?כן, היה נחמד
התוכניות שלכם לחופש הגדול : אין לי חופש גדול :( חודש נעים לכולם ושקט !

yuvizz

New member
טלאים טלאים

שיר השבוע שלכם [של איתי]-בלפור שיר החודש שלכם [לא של איתי]-עוקף מלמעלה-מוקי בילוי החודש שלכם-לילה לבן נראלי סרט/תוכנית/סדרת החודששלכם-שבתות וחגים
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין לי כח משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-פלורנטיןןןן, בנדיקט בבוקר ובכלל רוטשילד משהו שהרס לכם את החודש-באמת שאין לי כח לענות על זה משהו שאתם מחכים שיקרה בחודשהבא-שישתנ משהו. מאכל החודש שלכם: הטוסט משפט החודש שלכם:זה חד סתרי את מבינה, תמיד היית כזאת. כל מה שיכולנו להיות ואנחנו לא, מה זה חופש בכלל. אבל בקרוב יהיה ברור מה מותר ומה אסור מה נשאר ומי שבור. האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה?כן! היה ממש גור
התוכניות שלכם לחופש הגדול :לשנות.

למעלה