התפקדות חודש אוגוסט

AeroTom

New member
../images/Emo176.gif התפקדות חודש אוגוסט../images/Emo70.gif

שם:
גיל\תאריך לידה:
מקום מגורים:
דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו')
האלבום האחרון ששמעתם:
השיר האחרון ששמעתם:
הסרט האחרון שראיתם:
3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו:
אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו:
באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז:

Anuerysm

New member
אני כאן

שם: גידי גיל\תאריך לידה: 15 29 באפריל 91 מקום מגורים: סן פרנסיסקו דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו') 286212236 [email protected] האלבום האחרון ששמעתם: על המשמרת פורטיסחרוף השיר האחרון ששמעתם: electioneering רדיוהד הסרט האחרון שראיתם: לא זוכר 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: רויאל אורלינז, וון דה ליבי ברייקס וזהו, לא שמעתי הרבה זפלין בזמן האחרון אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: תלוי למה אתה מתכוון בתקופה באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: פינק פלויד ורוק כותב, קורא ברדיוהד

FuNky M0nK

New member
מתפקד

שם: אביב גיל\תאריך לידה:14 וקצת מקום מגורים: נס ציונה דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו')336702655 האלבום האחרון ששמעתם: Pink floyd- A Saucerful of Secrets השיר האחרון ששמעתם:Set the Controls for the Heart of the Sun הסרט האחרון שראיתם: מותק הילדות התחלפו (עם אחותי הקטנה) 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: אממ אין 3 מיוחדים אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: pink floyd- הדיסק הראשון של ummagumma באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: אממ לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרז(קורא לפעמים) ופינק פלויד.

bazmaster

New member
עונה

שם:אמיר גיל\תאריך לידה:17 מקום מגורים:נצרת עילית(איפה שנופלות הנקניקיות מתכת מהשמיים) דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו')אי סי קיו 345099652 האלבום האחרון ששמעתם:החומה-פינק פלויד השיר האחרון ששמעתם:תענה לי-היהודים הסרט האחרון שראיתם:מול ראטס 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו:דה באטל אוף אוורמור,רוקנרול,נו קוורטר אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו:החומה-פינק פלויד באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז:בערך בחצי מהם חחח

Black Goat

New member
בלופ.../images/Emo19.gif

אוף כבר אוגוסט [מתגייסת ב-15 בעכס] שם: אירית. גיל: 18 מקום מגורים: גן שורק - מישהו שמע? חח דרכי תקשורת : מסנג'ר [email protected] האלבום האחרון ששמעתם: אממ the wall - חזר החשק.. השיר האחרון ששמעתם: mother חיחי לא יכולתי לעזוב אותו אתמול. הסרט האחרון שראיתם: פיי בקולנוע לא הייתי שנים, מתכננת אבל לראות שודדי הקאריבים2 [סרט טוב?] 3 שירים של זפלין לתקופה:
לא עברה עלי תקופה של זפלין >_< באיזה פורומים אתם כותבים: זפלין, ופינק פלויד.

AeroTom

New member
מתפקד!

שם: תומר גיל\תאריך לידה: 16.10.82 מקום מגורים: גבעת שמואל דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו') יש בפרטים אישיים ותמיד אפשר לשלוח מסר. האלבום האחרון ששמעתם: Highway Companion, החדש של טום פטי. השיר האחרון ששמעתם: The Golden Rose מאותו אלבום. הסרט האחרון שראיתם: Space-Balls שוב בטלויזיה. 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: Hey Hey What Can I Do Custard Pie Traveling RIverside Blues אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: החדש של טום פטי - Highway Companion (יש ביקורת עליו באגדות רוק). באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: סרטים וקולנוע (יש שם אחלה מנהלים!), אירוסמית', אגדות רוק, סרטי DVD, סיינפלד.

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שם: סנופקין גיל\תאריך לידה: 18 מקום מגורים: עמק המומינים האלבום האחרון ששמעתם: כמה שזה יישמע פאנטי- את ה-DVD של זפלין. השיר האחרון ששמעתם: אחלום לנצח (זה מה הווינאמפ החליט...) הסרט האחרון שראיתם: באטמן 2 (מת על המשחק של דני דה ויטו כתור הפינגווין) 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: stairway to heaven (חרשתי עליו היום), all of my love (חרשתי עליו אתמול
), your time is gonna come אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: Supposed former infatuation junkie, לפניי שתרצחו אותי, אני אגיד לכם שזה אלבום מאוד לא קשור למה שהיא עושה היום וזה אלבום מאוד מגניב, אישי, מלנכולי ומבריק מצידה של אלאניס מוריסט.

Liorking

New member
מתפקד

שם: ליאור תאריך לידה: 10/7/88 מקום מגורים: ת"א דרכי תקשורת: ICQ 330900498 האלבום האחרון ששמעתי: Deep Purple - Machine Head השיר האחרון ששמעתי: Beatles - Blue Jay Way הסרט האחרון שראיתי: שודדי הקאריביים 2 3 שירים של זפלין לתקופה זו: קצת נמאס לי מלד זפלין בתקופה האחרונה אבל יש כמה: The Rover, Good Times Bad Times, Dazed And Confused אלבום מומלץ לתקופה זו: Eric Clapton - Layla and other assorted love songs עוד פורומים: פינק פלויד (למרות שקצת נמאס לי מפינק פלויד בתקופה האחרונה), רוק מתקדם, עתודה, אגדות רוק.

FunkyMonk

New member
MINE

שם: פ'אנקי מונק גיל\תאריך לידה: משנה? -15 מקום מגורים: מצטער.. דרכי תקשורת: אוותר, תודה. האלבום האחרון ששמעתם: King Crimson - Red השיר האחרון ששמעתם:עכשיו אני שומע אביב גפן - מגיפה. חרא שיר. (אין לי כוח להעביר) הסרט האחרון שראיתם: תאמת, זה היה כל כךךךךך ממזמן שאני לא זוכר. אה, בעצם ראיתי קצת מצעקה X (לא זוכר איזה) עם חבר שלי וידידה לפני איזה שבוע וחצי) 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: זפלין טוב לכל זמן אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: יותר מדי. באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: לד'ז, פינק פלויד, רוק מתקדם, רדיוהד.

Aeroguy

New member
עונה...

שם: גיא גיל\תאריך לידה: 24 מקום מגורים: ר"ג האלבום האחרון ששמעתם: Tom Petty - The Last DJ השיר האחרון ששמעתם: The Black Crowes - Title Song הסרט האחרון שראיתם: שודדי הקאריבים 2 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: In The Light Traveling Riverside Blues The Wanton Song אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: Chris Robinson - This Magnificent Distance באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: כאן, אירוסמית', ישראלים באוסטרליה...

MOLA BOY

New member
../images/Emo198.gif

שם: אורי גיל: 12 תאריך לידה: 29.5.1994 מקום מגורים: חיפה, אל תדאגו אנחנו בסדר
דרכי תקשורת: (משהו דפוק עם השפות והמספרים במחשב שלי אז אני אעשה את זה בעברית) אייסיקיו: 303130752 מסנג'ר: [email protected] האלבום האחרון ששמעתם: AEROSMITH - GET A GRIP שיר אחרון ששמעתם: livin' on the edge סרט האחרון שראיתם: בקולנוע - גארפילד 2. בבית - בלתי נראה (הסרט) 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: GALLOWS POLE, THANK YOU, KASHMIR אלבומים מומלצים לתקופה זו: eric clapton - UNPLUGGED, red hot chili peppers - by the way ועוד הרבה... באיזה פורומים אתם קוראים/כותבים: לד זפלין, קומונת אירוסמית' ועוד (למרות שזה לא פורום אבל אני לא קורא או כותב כמעט בשום פורום/קומונה אחרת אז הוספתי..)

Piece Of Mind

New member
ממ...מול

חיחי, לשני הלהקות של האלבומים שלך, אני הייתי בהופעה שלהם.

hkatsman

New member
פה

שם: כצמן גיל\תאריך לידה: 14 וחצי מקום מגורים:פ"ת דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו')311213766 [email protected] האלבום האחרון ששמעתם:הו'ז נקסט השיר האחרון ששמעתם:lonley day-sistem:-S הסרט האחרון שראיתם:פשוט מאוהבת:-S 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו:סטירוויי, דייזד, דה סונג רימיינז דה סים אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו:pink floyd-the wall באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז:הומור, אינפקציה, פינקפלויד וזפלין.

SaintJohn

New member
מראה נוכחות

שם: נועם
גיל\תאריך לידה: 7/4
מקום מגורים: בתוקפה הנוכחית - רעננה
דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו') 291800301 (קשה למצוא אותי שם), [email protected]
האלבום האחרון ששמעתם: Led Zeppelin II
השיר האחרון ששמעתם: Black Dog מתוך הדיסק השני של ה-BBC Sessions.
הסרט האחרון שראיתם: במלואו? Bee Season בקולנוע, לפני כמה שבועות.
3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: Over The Hills And Far Away, When The Levee Breaks, Bron-Y-Aur Stomp.
אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו: Rockin' The Joint של אירוסמית'.
באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: אירוסמית', רוק, סיינפלד, רד הוט צ'ילי פפרס, לד זפלין.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוקי

שם:אנדרי גיל:13 וחצי מקום מגורים:חולון שלוש שירים האהובים אלי:Stairway to heaven,Babe im gonna leave you, Whole lotta love

שמיקי

New member
me

שם: שמיק גיל\תאריך לידה: 12.1.1989- אע 17 וחצי מקום מגורים: שנוי במחלוקת=] דרכי תקשורת: (ICQ, מסנג'ר וכו')[email protected] האלבום האחרון ששמעתם:snow goose- camel השיר האחרון ששמעתם:crazy little thing called love -queen הסרט האחרון שראיתם:3 בפארק 3 שירים של זפלין אהובים לתקופה זו: your time is gonna come,over the hills and far away, good times bad times אלבום מומלץ שלכם לתקופה זו:in the court of the crimson king - king crimson באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: פינק פלויד וזפלין

למעלה