התפקדות חודש יולי

darklighter

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo176.gif

שם:
ראית עונה 2?
דמות אהובה:
פרק אהוב:
רעיונות להפעלת הפורום:
מסר לאומה:
תמונה:

darklighter

New member
אני../images/Emo190.gif

שם:
עדי
איזור מגורים:
מרכז
ראית עונה 2?כן
דמות אהובה:דין
פרק אהוב:יש הרבה...
רעיונות להפעלת הפורום: אם היה לי לא הייתי שואלת...
מסר לאומה: אני מקורית:p Save The Cheerleader, Save the world
תמונה:

darklighter

New member
התמונה נבלעה../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

וכמו שאמרו חכמינו: "שיט
" (עזבו זה הומור פנימי של פורום 880)

Alarma

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: מיטל גיל:24 ושלושת רבעי איזור מגורים:חולון ראית עונה 2? : כמובןןןןןןןן, עונה מדהימה דמות אהובה: דין פרק אהוב: יש כ"כ הרבה, What is and what should never be, Tall Tales, Heart, Faith, Hollywood Babylon וכו' וכו'.. אה כמובן Route 666 אבל רק בגלל סצינה מסויימת של דין ,אהמ אהמ. רעיונות להפעלת הפורום: טיסה קבוצתית לסט של "סופרנצ'ורל" בוונקובר קנדה, והטרדת השחקנים הראשיים. מסר לאומה: חם לי תמונה: אני מניחה ששל משהו שקשור לסופרנצ'ורל? או שלי? טוב בכל מקרה קחו ג'נסן :) ודווקא מסמולוויל, איזה אושר!

Alarma

New member
בדיוק משדרים עכשיו את עונה 4 ../images/Emo58.gif

של סמולוויל אבל זה כבר הפרקים שהוא מתחיל להיות שם ה BAD GUY :) חבללללללללל היו צריכים להשאיר אותו שם לעד הרי ידוע שקלארק יהיה עם לויס (זה הסיפור של סופרמן..אחרי הכל) אז יאללה שלאנה תהיה עם ג'ייסון :) אולי כשיסיימו עם סופרנצ'ורל אולי הוא "יוחזר לחיים" בסמולוויל ויחזור להיות ה GOOD GUY. כן פרק 4 היה פרק טוב בכלל זו סדרה שזילזלתי בה עד שטרחתי לראות בגלל שג'נסן שם ..וגיליתי שדווקא יש שם פרקים באמת טובים... אמשיך לעקוב אחרי עונה 5 ו 6 למרות שהוא כבר לא שם

darklighter

New member
עונות 5-6 מעולות../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

אני בסמולוויל אהבתי את עונה 1 ובעונה 2-3 זה שיעמם אותי ואז חזרתי לראות מעונה 4 בזכות ג'נסן ועשיתי מרתונים עד שראיתי בקצב של ארה"ב.... איך אני במתח מ622
היה חתיכת פרק סיום

Alarma

New member
אז נראה לי שאני אתחיל להוריד עונה 5 6

יששש יהיה לי מה לראות עד ספטמבר :) שכל הסדרות האהובות עליי חוזרות בערך אז סופרנצ'ורל הירוז אבודים נמלטים כן כן, יהיה לי המון מה לראות :)

darklighter

New member
אני בינתיים השלמתי אנטומיה של גריי../images/Emo190.gif

והתחלתי לראות קייל המסתורי (Kyle XY)

A m e l y

New member
../images/Emo15.gifאני

שם: גיאה/גיאנה גיל: 15 איזור מגורים: ב"ש ראית עונה 2? יאפ
דמות אהובה: סאם ודין כמובן וגם שרה(OMG היא כוסית) פרק אהוב: all hell breaks loose, shadow ,faith רעיונות להפעלת הפורום: כשיהיו לי עוד אני מבטיחה להודיע...
מסר לאומה: Dude!! you're FUGLY! תמונה:כל תמונה שלהם היא יפה,אבל המבט הזה פה....
....ראררררררר

darklighter

New member
אהבתי את המסר לאומה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

אני זוכרת שרציתי לשים את זה בחתימה ושכחתי...*רצה לשנות*

mayu101

New member
מתפקדת!

שם:מאיה גיל:13 וחצי איזור מגורים:צפון ראית עונה 2?רק את הפרק הראשון בעונה... דמות אהובה:סם פרק אהוב:כל הפרקים... רעיונות להפעלת הפורום:שירשורי תמונות ...כל פעם נושא אחר.. מסר לאומה:
תמונה:

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: לירון גיל:15 (אבל עוד 4 חודשים 16..כן, אני כבר סופרת אחורה..
) איזור מגורים: קרית מוצקין ראית עונה 2? יאפ דמות אהובה: דין, כמובן
פרק אהוב: וואו.. קשה.. אהבתי את 214,215,218 ו-220.. כן, אני יודעת שזה יותר מאחד.. חחח רעיונות להפעלת הפורום: אני ינסה לחשוב על משהו... מסר לאומה: Dean: You’re a sick puppy. תמונה:

darklighter

New member
בחרת פרקים מעולים בפרק אהוב../images/Emo190.gif

אולי חוץ מ15... הייתי מוסיפה את 201, 209, 221, 222...

Alarma

New member
המספרים לא אומרים לי כלום אני צריכה שמות

של פרקים כדי לדעת על מה מדובר :) חוץ מ221 ו222 שזה ברור לי שזה הפרקים האחרונים של העונה אז אני זוכרת מה היה בהם :) אבל כל השאר BLANK

מתפקדת...

שם: דנוש גיל:19 וחצי איזור מגורים: רעננה ראית עונה 2? יס אפקורס דמות אהובה: דיןןן וג'ו פרק אהוב: כל הפרקים עם ג'ו..ועוד כמה שאין לי כוח להגיד.. רעיונות להפעלת הפורום: שג'נסן יצטלם כבר לפוטושוטס ויהיה הרבה תמונות שלו בלי חולצה, במהירות יגיעו המוני מעריצות לפורום
מסר לאומה: אני עייפהההההה! תמונה: יאללה הנה ג'נסן היפיוף...

Alarma

New member
הבעיה היא שבפוטושוטס לא תמיד זה בסוף

אכן בלי חולצה :) אנחנו לא כאלה ברות מזל :(

redsnowhite

New member
בת דודה שלי אמרה שג'נסן לא חתיך../images/Emo2.gif../images/Emo180.gif

נידיתי אותה מהמשפחה!

Alarma

New member
../images/Emo12.gif

*שוק* *הלם* *מזועזעת* בת כמה בת דודה שלך? תגידי לה "כשתתבגרי תביני" :) או אפשר גם "את צריכה משקפיים, ואם יש לך, עלה לך המספר, בוודאות" P:

redsnowhite

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

גם אני הייתי בהלם
חחחחחחחחח

למעלה