התפקדות חודש ספטמבר.

אושRתי

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות חודש ספטמבר.

שיר החודששלכם
שיר החודש שלכם
בילוי ההחודששלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם ועשתה לכם את החודש [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש -
מאכל החודש:
השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש:
הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש:
משפט החודש שלכם:
מסר כל שהו לפורום: חודש נעים ושקט לכולם

שאני אתפקד ? נוו טוב ../images/Emo6.gif

שיר החודש שלכם: רק תבקש - עברי לידר
בילוי ההחודש שלכם: בים , בביה"ח (אחותי) , עם חברות.
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם: סרט ~ האיים האבודים , סדרה ~ בוסטון ליגל , בטי.
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו: לקרוא ספרים , ולהיות במזגן
משהו שהרס לכם את החודש: ההורים (נהיו עלוקות) , שלא הצלחתי לסיים את המבחן ב-asp.net
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש: לסיים עם הפרויקט
מאכל החודש: גלידה
השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש: הילי ילון , צופית גרנט
הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש: שירה , גלי וסמדר (3 המיואשות)
מסר כלשהו לפורום: למה עדיין חם בחודש ספטמבר

פיגמיסט

New member
../images/Emo195.gif

שיר החודששלכם - יאוו שאלה קשה שמעתי כל כך הרבה שירים החודש שיר החודש שלכם בילוי ההחודששלכם- מחנה קיץ והקרנת הפיג'מות סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- היפה והחנון תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - לא ממש שמעתי תמונה שראיתם ועשתה לכם את החודש [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא הייתה כזאת משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- שמעו הרבה מוזיקה טובה זה מה שעשה לי את החודש משהו שהרס לכם את החודש- הידיעה שהחופש הולך להיגמר משהו שאתם מחכים שיקרה החודש - אהמממ אהמממ אהמממ לא יודע מאכל החודש: בשר דג סלמון מעושן טחון היטב בתוספת רוטב לימונים חמוץ מתוק בניחוח שזיפים מטוגנים עטופים בנייר כסף השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש: טלי אורן הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש: סמדג' משפט החודש שלכם:האייפוד של מרים טוקןXDXD מסר כל שהו לפורום: תשמעו הרבה מוזיקה שאתם אוהבים

IreeEena

New member
מתפקדתת ../images/Emo9.gif

שיר החודששלכם: SOS-Jonas brothers בילוי ההחודששלכם- קניון, חברות סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-סרט: איים אבודים, קונג פו פנדה, הנקוק ויש עוד שאני לא זוכרת
סדרות: חשופים, בטי המכוערת, חברים תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - לא שומעת רדיו XD תמונה שראיתם ועשתה לכם את החודש [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מלאא תמונות של לי בירן
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה משהו מיוחד, בכללי היה חודש טוב משהו שהרס לכם את החודש- שישראל בר און זכה בכוכב נוללדד #@%
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש - אממ אין מאכל החודש: מקדונלדס?
השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש: יעל בר זוהר, נעמה שנדר הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש: גלי ושירה משפט החודש שלכם: אין D: מסר כל שהו לפורום:

kren2

New member
../images/Emo20.gifמתפקדת

|שיר החודש שלכם:אמריקן בוי - לא זוכרת של מי בילוי החוד שלכם:סרטים,בריכה.. סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם:"אביר האפל","אל תתעסקו עם הזוהן"ועוד סדרות:חשופים תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו :לא שומעת יחח תמונה שראיתם ועשתה לכם את החודש [אתם מוזמנים להוסיף אם יש אין משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממ אין כזה לא עשיתי משהו מיוחד.. משהו שהרס לכם את החודש:לעלות לי"א
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש - חגים..ראש השנה מאכל החודש:יאמיי פשיטדת גבינה
השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש:טלי אורן>חלי גולדנברג>אודליה(לא זוכרת תמשפחה) הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש:גלי,מלכה,ותחייה מסר כל שהו לפורום:תזרמו עם החיים וקחו הכל בקלות..

אושRתי

New member
../images/Emo175.gifמתפקדת !

שיר החודש שלכם - בדיוק כמו פעם - ישראל בר און
בילוי ההחודששלכם-ואו, כל מיני
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- האח הגדול, חשופים, מפרץ האהבה
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - גלגלצ
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש-לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה החודש -החגים
מאכל החודש: עוף בגריל
השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש:גלי
הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש:סמדר
משפט החודש שלכם:
מסר כל שהו לפורום: חודש נעים ושקט לכולם

MoRoSH11

New member
אני

שיר החודששלכם יש הרבה אבל אני אבחר בתפילת האמהות שיר החודש שלכם - יש לי דז'ה וו בילוי ההחודששלכם- לא יודעת סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- ER, בנות גילמור, בטי וחשופים כמובן תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - גלגלצ ורשת ג' משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום משהו שהרס לכם את החודש- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה החודש - שיהיה רק טוב! מאכל החודש: טוסט פטריות של קפה ג'ו השחקן מחשופים שעשה לכם את החודש: צופית גרנט הדמות מחשופים שעשתה לכם את החודש: תחיה משפט החודש שלכם: --- מסר כל שהו לפורום: שבוע טוב

למעלה