חדשות קרי לשבוע האחרון של יוני

symptoms

New member
../images/Emo176.gifחדשות קרי לשבוע האחרון של יוני../images/Emo176.gif

חדשות קצרות במיוחד, כי קרי יצאה לחופש וקצת יבש עכשיו בקרי-וורלד. (אגב, אלה גם החדשות האחרונות עד החודש הבא בערך, גם בגלל החופשה, אבל בעיקר שאני לא אהיה בבית בשבועיים- שלושה הקרובים והגישה שלי למחשב תהיה מוגבלת, אבל אני אשתדל לעדכן אם יהיו דברים חשובים) שיהיה לכם חודש חדש ונפלא יותר מהקודם.
רעות

symptoms

New member
../images/Emo133.gifאלבומים- מצעדים ומכירות|אלבומים|

בלי טעויות השבוע:
קרניבל
מקום 5 בקאנטרי (עליה של 1) מקום 33 בבילבורד 200 (שבוע שני ברציפות) בשבוע ה-35 שלו קרניבל מכר 15.3 אלף וסה"כ 2.190
הארטס
מקוןם 21 בקאנטרי (עליה של 2) מקום 97 בבילבורד 200 (ירידה של 5) רוב הסיכויים ששבוע הבא הארטס יעבור לאלבומי הקטלוג לאחר ריצה של 136 שבועות, בהחלט מכובד. (החוקים של בילבורד הם שאלבום עובר לקטלוג אם אחרי שנה וחצי מיציאתו הוא נופל מ-100 הראשונים) בשבוע ה-136 שלו הארטס מכר 7 אלף ובסה"כ 6.464 מיליון רעות

symptoms

New member
../images/Emo122.gifטוב נו,

יש לי חודש לחזור לעצמי ונקווה שעד אז לא יהיו טעויות
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מזה בדיוק |אלבומים|? המצאה חדשה?

אייקון עתידי? רעות אני חושבת שאת צריכה לעשות קנייה של איזה 20 אךף עותקים של סאם

symptoms

New member
../images/Emo133.gifסינגלים- מצעדים ומכירות../images/Emo133.gif

לסט ניים
מקום 4 בקאנטרי (ירידה של 2) מקום 35 בהוט 100 (עליה של 13) מקום 32 בהוט 100 איירפליי (ירידה של 6) מקום 60 בפופ 100 (כניסה מחודשת) מכירות של 32.7 אלף, סה"כ 338.9 אלף
אול אמריקן גירל
מכירות של 18 אלף, סה"כ 611.1 אלף
ביפור הי צ'יטס
מכירות של 9.8 אלף, סה"כ 2.383 מיליון רעות

symptoms

New member
../images/Emo133.gifמצעדי וידאו../images/Emo133.gif

לסט ניים מחזיק במקום ראשון ב-CMT ועולה 3 מקומות למקום שלישי ב-GAC AAG ירד מקום 1 ל-8 ב-GAC. רעות

symptoms

New member
../images/Emo133.gifהוידאו השבועי../images/Emo133.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KqTnReQ-yrU קרי מבצעת את דה נייט ביפור בהופעה האחרונה בסיבוב הזה, היא בדרך כלל לא מבצעת אותו בטור הזה, אבל בגלל שהיא הייתה שם היא החליטה כן. רעות

West Doll

New member
טנקס נשששששששמה../images/Emo24.gif

בחדשות הבאות אני רוצה שהנושא יהיה BHC
|הא|

למעלה