יש כבר תוכניות לחופש הגדול?

Anabel74

New member
../images/Emo176.gifיש כבר תוכניות לחופש הגדול?

קורס רייק ? טיול? חברים?

280388

New member
לעבוד כאסיסטנט בטיפולים וקורסים

ברייקי, איורוודה, הרצאות על צמחי מרפה ואל-כימיה, וכו... ללכת מידי פעם לקאנטרי, בתיקווה ויהיה לי מספיק זמן פנוי בהתחשב לעבודות במתמטיקה, אנגלית, היסטוריה... במה שיתנו.

ofirush 14

New member
אוו..לי יש הרבה תוכניות....בערך..

אני נוסעת למחנה קיץ בצופים ואגב, חדשות טובות בשבילי...ואני בטוחה שתשמחו בשמחתי...ראש העיר שלנו (שאני ממש שונאת אותו..) רצה לפרק את הקומונה של הצופים בכרמיאל ורצה להעיף אותם אז אני ועוד כמה חברות אספנו חתימות כדי שלא יגרשו אותם ושלשום הם דיברו עם הקומונה (אם היו מגרשים ת'קומונה לא היה צופים בכרמיאל כי חלק מהמדריכים גרים שם..) ואממ..אהה ראש העיר אמר להם שהם מוכנים להשאיר אותם ושאחריהם תהיה קומונה אחרת והצופים ימשיכו בכרמיאל..אהה חדשות טובות..=] אמממ...מה עוד אני אעשה בחופש? אני אתכונן למיצב מחורבן מאוד שבו אני צריכה לדעת 150 מושגים מחורבנים בעל פה!!!!!!!! כלבים!!!!! (סליחה על העצבים...) ואני אסע לחברה הכי טובה שלי...והיא תיסע אליי..ולא יודעת מה עוד..ואגב, שישי שבת הזה יש לי יום צופה ויהיה טקס אש..:)

EnigmaGirl

New member
אממממממ

האמתי שעדיין שום דבר לא בטוח אבל אי"ה אני מתכוונת לעשות קורס רייקי 2 יחד עם גדי בחופש...! בנוסף אולי אני ארד לאילת עם חברים או אפילו אסע לחו"ל (אפילו שבטוח לא יהיה לי את הכסף לזה אבל לא נורא מותר לפנטז...) וחוץ מזה השגתי גם עבודה אצל אבא שלי בחברת חשמל ככה שזה ממש סבבה... ותגיד אלי מה זאת אומרת שאתה עובד כאסיסטנט? מה אתה ממש מטפל ומקבל על זה גם כסף??(ועוד בכזה גיל צעיר?) יאא זה נשמע ממש פיצוץ!!!

280388

New member
זה לא כ"כ קל, זה יותר ללמוד בחינם

מאשרש לקבל כסף על עבודה, אבל כמובן שיש גם תמורה כספית, 10 אחוזים מההכנסה הכללית, בנוסף קורס איורוודה, קורס מסאג'ים, קורס ארומה-טרפיה, והרצאות על צמחי מרפא ואל-כימיה וכל זה בחינם. בקיצור מעט זמן פנוי. אבל יש גם ת'סיבוכים עם זה שלא ממש יצא לי לטפל כי אסור לי, אבל בכל זאת אנסה שמישהו יחסכים, ממילא כל האחריות על המאסטר שלי ועל החבר-שותף שלו.

MikeY fReAk

New member
אני מנסה למצוא עבודה...\:../images/Emo79.gif

מצידי לנקות את הבינין!:| אבל בכולופן אני אתנדב קצת בקיטנה:) ואבלה עם חברות..וארבוץ מול המחשב..ואצא להליכות..ו..זהו, נראה לי.

למעלה