מדברים על הבנות

paola rey

New member
ליאה

איזה מבאס שליאה לפני שבוע עפה!! היא יותר יפה מזאתי שנדבקת לאווה....

שאלה לי אליכם

למרות שהיה כבר שירשור לפרק, רציתי לשאול משהו. אתם חושבים שאמנדה תבגוד במישהי בעתיד? היא הייתה צריכה לספר על הבולימיות של קאסי? ניראה לי שאם היא הייתה באמת רוצה לעזור לה היא הייתה פונה למישהו מוסמך או לרופא כדי שיידבר עם קאסי בפרטיות, ולא ללחוש למישהי בסוד, ככה יצא שהיא התייחסה לזה כאל רכילות. אבל היא בכל זאת בכתה כשהיא הבינה שהיא פגעה בקאסי, אבל שוב, מצד שני גם אווה בכתה בהתחלה לפני השופטים והסכימה לא לפגוע באנשים, אבל אחרי שהיא התקבלה היא המשיכה לרכל מאחורי הגב. אז אולי בכי לא באמת אומר על כוונה אמיתית. מה אתם אומרים?

Pink Punk

New member
אמנדה לא התייחסה לזה בתור רכילות

זה לא קשור... הבכי של אווה היה סתם מזויף, אווה סתם כלבה... לא סובלת אותה... אמנדה בן אדם פי אלף יותר טוב ממנה!! וברור שהרבה יותר יפההה!

•HadaS•

New member
תזכירו לי מי זאת אוה

ובכלל.. שימו ת'תמונות של הבנות עם השמות שלהן אני יודעת רק את השם של קאסי, ג'ולי וקלי.. זהו

נו בחיאת איזה בת לא תרכל???

במיוחד כשאת מתחרה בבנות אחרות וסגורה איתן בדירה... ניראה אותך לא מרכלת חחחחחח אמנדה אולי לא היתה צריכה ללכת לספר לבנות אלא לטיירה או משהו.. ככה או ככה זה היה יוצא... ואיך שקאסי אמרה לאמנדה זה לא היה ניראה כאילו היא באמת לא רוצה שהיא תגידה.. היא כזה 'אני לא רוצה שיעיפו אותי בגלל שאני בולמית' ומוסיפה 'אל תפיצי לכולם' נו... יאללה רצתה צומי.. קבלה יופי והיא גם בקושי לא אוכלת אז זה ניראה שהיא יותר אנורקסית מבולמית(יש אנורקסיות שמקיאות).. אבל זה עניין שולי.. ובכל עונה היה פרק שמתיחס לעניין הזה.. גם בעונה שעברה על יוהאנה... כשקמיל חשבה שהיא מקיאה אחרי כל ארוחה ואוכלת רק ליד טיירה.. אם שחכתם.. אז...

Pink Angel1

New member
../images/Emo45.gifבאמת רצתה רק צומי

מה חשבה שיצא לה מזה אם היא תספר למישהי? במקרה הזה אמנדה זה לא משהו שצריך ללכת ולספר הייתה צריכה לשמור את זה לעצמה, אחר כך היא באה אל הבנות ואומרת שהיא לא רוצה שימשיכו לדבר על הנושא הזה... נו באמת.

swirrrly

New member
אה זה מעניין. ../images/Emo118.gif

כי זה באמת שם די ישראלי. באמת היה נחמד לאיזה ייצוג יהודי שם
הייתי בודקת באנטרנט אבל אני מפחדת להתקל בספוילרים על העונה ה4.

purple rain2

New member
תירגום זו החלטה של המתרגם...../images/Emo8.gif

אני באותה מידה יכלתי לכתוב "ליה"...

paola rey

New member
המנצחת היא...

כל הבנות או הבנים שרוצות או רוצים לדעת מי תנצח בכלל בכל התחרות שיפנו אליי תשלחו מסר למחברת!! (אליי).....

למעלה