משפט מהשיר

../images/Emo176.gifמשפט מהשיר../images/Emo27.gif../images/Emo118.gif

הפעם,השיר שיצא מרשימת "חצי הגמר" שלנו:"מלאך שלי". שיר שכתבה:אירית טנהנגל,כן כן,המנהלת האישית של ליאל.
[ידעתם שלשיר יש גרסא בשפה האנגלית?..] החוקים ברורים לכולכם:
אתם בוחרים משפט שאתם אוהבים/מזדהים איתו,אתם יכולים גם לבחור משפט ולהחליף במשפט אחר... המילים של השיר: "לפעמים אדם נולד ויש לו את הגורל ואת החלומות שלו בחיים כל אחד יכול להיות מלאך אך הבט בי שתי עיניי רואות ולא אדע לאן לפנות פזמון: אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהבת מחייך הוא אל כולם עוד רגע בוא והושט לי יד בשבילי רק אתה תמיד ראשון לאסוף ת'אחרון אף פעם לא אפחד עוד פעם הדלק לי נר בחושך האר לי את הדרך אף פעם לא לבד אתה כמו מלאך... כמו ניצוץ של כוכבים איך אתה כזה מקסים מוקדש לך השיר הזה שאת ליבך תמיד יאיר בליבי אוהבת לעולם אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם מלאך שלי הלב אומר תודה."

לדעתי..

"אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם" זה לא ממש משפט יותר נכון 2 משפטים אבל זה משפטים שמאוד נכונים ,לדעתי המשפט הזה נכתב על ליאל.. כי זה משפט שמאוד מאפיין את ליאל .. ליאל מופיעה כמעט בכל העולם והיא מקרינה אהבה לכולם ..

nitzan111

New member
" לפעמים אדם נולד ויש לו,

את הגורל ואת החלומות שלו" זה המשפט שלי, ואני מאמינה בו.

../images/Emo176.gif חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שכחתי להעתיק תמשפט.... הנה זה המשפט שלי------------->"לפעמים אדם נולד ויש לו את הגורל ואת החלומות שלו

למעלה