סופשבוע

../images/Emo176.gifסופשבוע../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif

אז איך עבר עליכן השבוע
משהו טוב שקרה לך השבוע-(-אפשר יותר מדבר אחד
)
משהו מצחיק שקרה לך השבוע-
משהו הזוי שקרה לך השבוע-
משהו מעצבן שקרה לך השבוע-
משהו שאת מחכה לו שבוע הבא-
משהו שאת לא רוצה שיגיע שבוע הבא-
מסר לאומה- שבת-שלום

איזה שבוע.. ../images/Emo13.gif

אז איך עבר עליכן השבוע
אחלה שבוע, ב"ה משהו טוב שקרה לך השבוע-(-אפשר יותר מדבר אחד) טיול בצפון עם חברות, דיברתי עם מלא חברות מהיסודי, והכרתי מלא דברים טובים אצל חברות.. משהו מצחיק שקרה לך השבוע- ה-טרמפים..
משהו הזוי שקרה לך השבוע- משהו מעצבן שקרה לך השבוע- הייתי צריכה להיות בת"א ולא נסעתי..
משהו שאת מחכה לו שבוע הבא- מפגש של המדריכים בקייטנה שאני אתנדב בה בעז"ה ושבת אצל המדריכה שלי בחמישית משהו שאת לא רוצה שיגיע שבוע הבא- מסר לאומה- תפסו טרמפים, זה כיף. בעצם לא, זה מסוכן..
גוד שעבעס!!

ראשונה../images/Emo9.gif

אז איך עבר עליכן השבוע
ב"ה..שבוע מעולה! שיימשך ככה
משהו טוב שקרה לך השבוע-(-אפשר יותר מדבר אחד
) וואו!! המונמון
ב"ה.. #הצום עבר בקלות, וניצלתי אותו-התחלתי להכין צ'ופרים לתחילת שנה
#אני ממש מתקדמת עם הצ'ופרים:) #הכנתי לחברה הכי טובה שלי מתנה ליומולדת 18 ויצא מהמם
#נפגשתי עם חברה טובה שלא ראיתי הרבה זמן:) #הייתי אתמול עם חברות בים והיה פשוט כיף
:)
משהו מצחיק שקרה לך השבוע-כשהייתי עם חברות בים אתמול, התחילו לדבר איתנו שתי בנות חרדיות מניו-יורק, וניסו לשכנע אותנו שהשיטה שהחרדים מתחתנים (-שידוכים ויוצאים רק איזה שבוע..) היא הכי טובה.. ואחרי זה הן התחילו לעשות הרקדה באמצע הים..היה קורע
משהו הזוי שקרה לך השבוע-ראינו בים את אחת מהמשגיחות של הבגרויות שלנו...
משהו מעצבן שקרה לך השבוע-רבתי עם מישו שחשוב לי
משהו שאת מחכה לו שבוע הבא-חברה שלי חוזרת מהסמינריון ועושה לי חינה
משהו שאת לא רוצה שיגיע שבוע הבא-אין משו כזה..ב"ה..:)
מסר לאומה-נצלו ת'זמן
הוא עבר בטילים
שבת-שלום

ושכחתי עוד משו טוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

היום חברות שלי ואני נוסעות לבקר חברות שנמצאות בסמינריון של השירות
הסמינריון שלי אי"ה אחרי ט' באב

yaelush3

New member
אאאני

אז איך עבר עליכן השבוע? חביב משהו טוב שקרה לך השבוע-(-אפשר יותר מדבר אחד)קניתי בגדים!!ווהווו!! משהו מצחיק שקרה לך השבוע-להיות עם חברה בקניון משהו הזוי שקרה לך השבוע-האנשים שבשנו מהם לתרום דם משהו מעצבן שקרה לך השבוע-משו עם חברה משהו שאת מחכה לו שבוע הבא- משהו שאת לא רוצה שיגיע שבוע הבא- מסר לאומה- שבת שלום!!

adii123

New member
סוףף שבוע :)

אז איך עבר עליכן השבוע- עבר מצוייןן :] משהו טוב שקרה לך השבוע-(-אפשר יותר מדבר אחד) עשיתי גוונים בשיער חצי ראש :) משהו מצחיק שקרה לך השבוע- אתמול פגשתי ילד אחד מהיסודי והוא לא זיהה אותי. הוא היה כולו הלם ואמר לי "זאת את עדי?" משהו הזוי שקרה לך השבוע- אתמול הלכתי לסרט אביר אפל. אז בקיצור היה הרבה אנשים אז כשחזרתי אח שלי אוראל הביא אותי מהקניון ואמרתי לו שהיו הרבה אנשים ועמוס. אז הוא אמר לי "זו הייתה הקרנת בכורה?" אז אמרתי לו "לא זה לא הגיוני כי הקרנת בכורה זה ביום חמשיי" אז הוא אומר לי "אה כן? איזה יום היום?" ואני כזה "אופס חחח" זה היה מצחיק והזוי ביותר ששכחתי איזה יום זה (וזה באמת היה יום חמישי) משהו מעצבן שקרה לך השבוע- בת דודה שלי בת 9 וחצי באה אלינו לבית ושיגעה אותנו 3 ימים משהו שאת מחכה לו שבוע הבא- אין משו מיוחד האמת משהו שאת לא רוצה שיגיע שבוע הבא- כרגע אין מסר לאומה- שיהיה שבת שלום ושבוע טוב :)

תחדשי על הגוונים../images/Emo140.gif

וגמאני נהייתי סנילית בזמן האחרון
ביום שלישי הייתי בטוחה משום מה שזה יום חמישי

סופ"ש

השבוע היה מעיף כולו בעבודה משו טוב-אחותי נכנסה כבר לחודש עשירי והיא צריכה ללדת כול יום אחין ראשון משו מצחיק-שדכו לי את בנדוד שלי
משו הזוי-אני ובנדוד שלי נפגש השבוע (הוא בנדוד שני מנס ציונה) משו מעצבן-עוד לא גמרתי לראות את העונה ה5 של מגרש ביתי והורדתי אותה כבר משו שאני מחכה-אחין יום שישי שלא יגיע לעולם מסר לאומה-תהנו מהחופש

למעלה