סיכום חודשי+הודעה חשובה

../images/Emo176.gif סיכום חודשי+הודעה חשובה ../images/Emo176.gif

אוקיי, נתחיל מההודעה החשובה: אני לא הולכת להיות פה לפחות עד יום חמישי בערב... אני סוגרת שבוע בבסיס. לצערי. המאוד רב. אופקיטה אדומה ולכן היא אחראית כאן כשאני לא אהיה פה. אוי אלוהיי, אני מרגישה כמו אמא שעוזבת את הילדים שלה לשבוע
ועכשיו.. סכמ"ש..
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שבוע טוב לכולם!!!

A Modern Myth

New member
נתגעגע ../images/Emo13.gif be safe

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: The Story שיר השבוע: Pink Floyd - Wish You Were Here בהופעת איחוד שלהם בלייב 8 מ2005 להקת השבוע: פינק פלויד אלבום השבוע: Dark Side Of The Moon מאכל השבוע: כרוב סגול של אמא
משהו טוב שקרה השבוע: ל"ג בעומר שהיה טוב, ובכללי כל השבוע היה סבבה. והלך דיי טוב בבגרות בתקשורת. משהו רע שקרה השבוע: סתם משהו. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: We're just two lost souls swimming in a fish bowel, year after year אתר השבוע: Facebook ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- ארבע בתים וגעגוע של אשכול נבו, סרט- סרט קוריאני שקוראים לו אהבתו הראשונה של מיליונר, וסדרה- נמלטים! אומייגאד איזה סיום מטורררררף. תמונת השבוע: איזה פשוש
השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: נחכה ונראה מה יהיה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מלא מרתונים בבצפר, ימים שלמים של 8-5 של אותו מקצוע. מחרפן. שבוע טוב לכולם

לפני שאני הולכת לישון

השבוע שהיה: לא משהו. חוץ מההופעה של דפש שיר השבוע של 30: המממ.. לא היה כזה שיר השבוע: walking in my shoes- depeche mode להקת השבוע:depeche mode אלבום השבוע: sounds of the universe מאכל השבוע:שעועית מצופה . יאמ. משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של דפש וטיול טייסת. החדשות בקשר ל30 משהו רע שקרה השבוע: הרבה אנשים שהכרתי היום בהופעה ואפילו לא ידעתי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: המממ.. Depeche mode Tal aviv 2009- גם אני הייתי שם. זה מה שכתוב על החולצה שקניתי. אוי כן ו "שני, קניתי ג'יפ, אני רושם אותו על שמך". אפילו שהוא לא שלי, מבחינה חוקית הג'יפ שלי. כפרות על אבא. אתר השבוע: הפורום הזה ספר/סרט/סדרת השבוע: True blood book 3- club dead תמונת השבוע : זה פשוט נוראי כמה שהמצלמה שלי גרועה השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין משהו כזה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יואו שכל השבוע הזה מחוץ לבית יהיה חרא

30stm boo

New member
ואני..

טוב מצערת אין לי ממש כוח לכל השאלון אז אני פשוט יאחל שבוע טוב לכולכם!! וזהו.. אהה ושני תהני לך בבסיס..:) לילה טוב..!

DarkSecretLove

New member
commanding to ../images/Emo196.gifduty

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:לא ממש יצא לי לשמוע אותם שיר השבוע:מלאאא של דפש מוד להקת השבוע:דפש מוד אלבום השבוע:דפש מוד הדיסקוגרפיה מאכל השבוע:סושי
משהו טוב שקרה השבוע:שום דבר האמת משהו רע שקרה השבוע:כל מני ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:ידיד-"איזה רעש עושה חלון שמתפוצץ? אני-"פשששאאאאעעע" אתר השבוע:מיספייס ספר/סרט/סדרת השבוע:לא ממש יצא לי לראות סרטים או משהו תמונת השבוע: רק תגידו שהוא לא מושלם..גייקוב לנצח אדוארד לרצח!!
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:היום היום הולדת של אח שלי
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להכשל בבגרויות וכאלה.. לא נחמד בכלל

עונה... בוא נגיד שדי חזרתי לפורום../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

אין, ההודעה שהם כמעט באים הקפיצה אותי לגמרי
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: End of the beginning שיר השבוע: Coldplay - Viva la vida
ואין לי כוח לחפור מה עוד להקת השבוע: קולדפליי, דה אול אמריקן רג'קטס אלבום השבוע: The All American Rejects - Move Along (2005) Red - Innocence And Instinct (2009) מאכל השבוע: לא זוכרת אם אכלתי בכלל
זה היה שבוע נטול במבה לחלוטין;; משהו טוב שקרה השבוע: 69 במגן במת', יחסית טוב לציונים הקודמים ~.~ משהו רע שקרה השבוע: כל מיני. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: ממ, לא זוכרת>< אתר השבוע: פייסבוק?XD ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט- החברה של החבר הכי טוב שלי, עובד החודש, גוד לאק צ'אק[שלושתם עם אותו שחקן], רישיון לחתונה, סיפורו של אביר [הית' לדג'ר
], שבע נשמות, מדגסקר סדרה- שני גברים וחצי, מכשפות תמונת השבוע: זה לא של השבוע אבל סתם בא לי להתלהב ושתראו
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ממ, אין לי מושג. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בעיקרון יש טקס סיום ביצפר ואנלא הולכת אז מאוד מקווה שהמורה לא תתקשר ותשאל איפה אני וכל זה
[לא שאכפת לי, כן?
] שיהיה שבוע נפלא. ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

just sashka

New member
me...

השבוע שהיה:שבוע כייפי וקליל..
שיר השבוע של 30:the kill
שיר השבוע:the used the bird and the worm
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:אבטיח
משהו טוב שקרה השבוע:חופש בל"ג בעומר
משהו רע שקרה השבוע:נסיע לכנייון בחיפה
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:תפוז
ספר/סרט/סדרת השבוע:המרוץ לזהב
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:נסיע לאוניברסיטת ת"א
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יום שישי..
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מבחן בתנ"ך
שבוע טוב לכולם

I AM7

New member
../images/Emo111.gifמה הקטע שלכן פה עם הקונדומים??...

- אתן מתחילות להפחיד אותי.
השבוע שהיה: נחמד. כולם נכשלו במתכונת של היסטוריה. הציון הכי גבוה של הילדה הכי חכמה - 45. יפה..
שיר השבוע של 30: X-X
שיר השבוע: Green Day - Know Your Enemy
להקת השבוע: אין...
אלבום השבוע: יאלה....שיהיה Know Your Enemy
מאכל השבוע: אין משהו מעניין שאכלתי השבוע....
משהו טוב שקרה השבוע: היה לחברה טובה יום הולדת.. , נהנתי מאוד במסיבה... , כתבתי לה מכתב שהיא התרגשה ממנו ואהבה אותו:)
משהו רע שקרה השבוע: גיליתי על הציון הזוועתי שלי בהיסטורי ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת.. , ומזל שלא...:S אחרת הייתי מדוכאת..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: בלה בלה בלה?...
אתר השבוע: עוד פעם פייסבוק
ספר/סרט/סדרת השבוע: המשרד
תמונת השבוע : 7-7
השבוע שיבוא: יהיה שבוע טוב.... מקווה שיקרה משהו מעניין ולא שגרתי.. , אולי אני אמצא לי עבודה חדשה..
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מה שאמרתי למעלה
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מה שלא יקרה ממה שאמרתי למעלה??...
קיצר , גוד דיי ושבוע אששששששש.... ותזכרו שתמיד צריכים להיות מוגנים!!!

למעלה