סיכום שבועי

../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo176.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

DarkSecretLove

New member
לקום כולם!

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:קפריקורן שיר השבוע:mansun-wide open space להקת השבוע: Distorted,for selena and sin אלבום השבוע: Tiamatלא זוכרת את השם מאכל השבוע: בראוני
משהו טוב שקרה השבוע: ל"ג בעומר משהו רע שקרה השבוע:ל"ג בעומר,היסטוריה ומת' ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"כשאתה במעלית תריע באושר לכל מי שנכנס אחריך" אתר השבוע: מיי ספייס ספר/סרט/סדרת השבוע: המיתולוגיה הפינית,פרוייקט המכפשה מבלייר תמונת השבוע : אל תגידו שזה לא מדהים
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שאולי שני ודנה הסקסיות יבואו אלי.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להכשל במועד ב' במת'

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif יכולתי להיות ראשונה ! ../images/Emo11.gif

אבל אני שומרת שבת וזה לא פייר
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: budhaaaaaa!
שיר השבוע: edge of the earth
להקת השבוע: 30seconds!
אלבום השבוע:a beautiful lie
מאכל השבוע: טוסט ")
משהו טוב שקרה השבוע: המבחנים בתנ"ך ובספרות הלכו לי טוב ביותר D:
משהו רע שקרה השבוע: המבחן בהיסטוריה בררררר
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "get out !! god damn it ! "
אתר השבוע: תפוז D:
ספר/סרט/סדרת השבוע: שר המלחמה
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: טיול שנתי!!!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מה שאומר שאני הולכת לנטוש ל3-4 ימים את הפורום ..

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שמתם לב שמשהו לא הגיוני בהודעה שלי ?

דבר ראשון תיקון : buddha** דבר שני חחחח כתבתי בשיר השבוע של 30 : buddha אבל מצד שני , בשיר השבוע כתבתי edgh of the earth שזה גם של 30
חחח בקיצור גם תיקון- buddha ו- edge הם 2 השירים שלי בשביל השבוע הזה
אוף איזה חופרת אני =\\ שבוע טוב ..

מתי את יוצאת לטיול השנתי?גם לי יש

אבל רק חבל שאני לא יוצאת אליוP: אה..ולאן אתם הולכים?

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחח אממ..

השבוע- יום רביעי - חמישי (כן זה יומיים וזה באסה רצח חחח אבל סבבה .. D: ) אממ.. נראה לי לגלבוע או משהו, איפשהו שם בגולן (?!) חחחח
תאמת חוץ מזה שאמרו לנו - הגלבוע אין לי מוגע לעוד איזה מקומות חחחחחחחח ולמה את לא יוצאת ? :O

ווהוו

השבוע שהיה: בסדר.. שיר השבוע של 30: R-evolve שוב
שיר השבוע: tears don't fall- bullet להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע: ארטיק משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו שזכור לי טוב משהו רע שקרה השבוע: לא משנה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "life is a bowl of cherrys" אתר השבוע: נאדה ספר/סרט/סדרת השבוע: "בת בולין האחרת" אבל הספר. תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: נעילת תערוכה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא משנה

chen krispin

New member
אני!

השבוע שהיה: לא משהו שיר השבוע של 30: Buddha for Mary שיר השבוע: אמ... מלא... לא כדאי להתחיל לפרט להקת השבוע: simple plan אלבום השבוע:
מאכל השבוע: חלב משהו טוב שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו כזה משהו רע שקרה השבוע: המורה ללשון, היטוריה, היסטוריה ושוב היסטוריה!! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אוף נמאס לי כבר ממהיסטוריה הזאת! למה לומדים את זה אם זה כבר עבר!!!!!!" אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: דני הוליווד תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

tool2

New member
../images/Emo221.gif אני ../images/Emo221.gif

השבוע שהיה: חסר שינה שיר השבוע של 30: Attack שיר השבוע: Simple Plan - Perfect להקת השבוע: Simple Plan אלבום השבוע: Simple Plan (2008) מאכל השבוע: עוגות יומולדת
משהו טוב שקרה השבוע: דיוויד קוק זכה באיידול =] משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי 55 במתכונת בתנ"ך
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: - אתר השבוע: - ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט "מחיר הבגידה" תמונת השבוע : השבוע שיבוא: חופשש ישש אין לימודים אין מבחנים משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לחלק עוד דפי עצומה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): -

tool2

New member
חח עונה ראשונה שאני רואה את זה

וממש נהנתי.. רציתי שקוק יזכה
הקול שלו ממש מזכיר את הסולן של lifehouse .. אם מישו מכיר..

לא ראיתי את כל העונה

ראיתי כמה פרקים...עוד מהאודישנים אהבתי אותו..אכן מזכיר את הסולן של lifehouse. אבל גם ארצ'ולטה חמוד:]

FFTL

New member
:)

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:
שיר השבוע: מלא. :) להקת השבוע: יוזד, אנוק, איידן. :) אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: לג בעומממממר!#$#!% :) משהו רע שקרה השבוע: ריב.
אבל השלמנו
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע : הזריחה בים:]

ככה.

השבוע שהיה: הכל יחסי. טוב כזה. שיר השבוע של 30: אין. שיר השבוע: plug in baby - muse , Nightwish - Amaranth להקת השבוע: בולט. פשוט כ"כ משחרר. אלבום השבוע: SAF מאכל השבוע: נודלס. משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי, נגמר טיול שנתי, הוא. משהו רע שקרה השבוע: טיול שנתי, הוא. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אני מתקשרת עכשיו" -'לאאאאאאא. אני מתארגנת! אני עירומה!' -"חחח אז למה לעזאזל את במסנג'ר?" -'דנה בלי שאלות מיותרות." חחחח אביבה חברתי הנצחית. אתר השבוע: bulletformyvalentine1.com התגעגעתי לרשמי. ספר/סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע : אחווה שכזו. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: בהחלט כלום. שבוע מזעזע. רק שיעבור כבר. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): 4 מבחנים והרצאה באנגלית.

למעלה