סיכום שבועי

tal2452

New member
../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
היום הכי הכי של השבוע:
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

yaara14

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:שנכשלתי רק במקצוע אחד!!! משהו רע שקרה לך השבוע:תעודה היום הכי הכי של השבוע:אתמול שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע:אי האבודים סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אחותי התחדשות השבוע:המתנות שאחותי הביאה מחו"ל- איזה 20 חולצות 7 מכנסיים ו2 שמלות אייפוד ננו וידאו החדש מחליק מלא זוגות נעליים וDC. יציאת/בילוי השבוע:אתמול ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שאפשר להכשל בספורט? תמונת השבוע:מי שמזהה מי זאת מי מקבל בזוקה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמדנחמד.

אאאאני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:שום דבר האמת חח משהו רע שקרה לך השבוע:אהה.כלום. חח היום הכי הכי של השבוע:היום,נראה לי... שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: אממ. happines is a warm gun אבל בגרסה של מעבר ליקום :) סרט השבוע:- סדרת השבוע:- ספר השבוע:כלבי בבל,זה כזה ספר טוב! מאכל השבוע:בלינצ'ס של סבתא :p מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אפחד חח התחדשות השבוע:גלידה במקדונלדס חח יציאת/בילוי השבוע: אין. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין חח פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שכל שבוע אני גובהת[ככה? חח] באיזה 2 ס"מ.זה מדאיג. אני הפכתי ל1.70 באיזה חודש O: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רגיל לגמרי... שבת שלום :)

helush716

New member
../images/Emo8.gifתמונה טובה

חחח התמונה שלך מזכירה לי חולצה שראיתי באחת החנויות באוסטרליה. על החולצה היה רשום :"I will not come home drunk" ולאט לאט ככל שיורדים עם השורות, המילים מחליפות מקום וסדר האותיות בכל מילה משתנה.. זה מגניב

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: היה חם
היום הכי הכי של השבוע:-- שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: paranoid סרט השבוע: מפגשים מהסוג השלישי סדרת השבוע: המפץ הגדול
טורצ'ווד
, פמילי גאי
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: טים טם
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: -- התחדשות השבוע: 2 חולצות וגלידה
יציאת/בילוי השבוע: כרמיאל, טבריה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעתם שאוזי אוסבורן הסניף נמלים?
תמונת השבוע: -- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה :)

מסכמת [:

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לחברה [: , הכרתי שני בנים חמודים 3> משהו רע שקרה לך השבוע: אח שלי טס ביום חמישי ! : ( היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: רק ידידים שיר השבוע לא של ביט 69: ים- המושבה , חולה על השיר הזה! "...וואי וואי וואי השמש זורחת מעלי לי לי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מידי....." סרט השבוע: נודל (אחלה סרט
) סדרת השבוע: בובספוג XD ספר השבוע: ...- מאכל השבוע: דניאלה (אכלתי עכשיו... ייאאמ..) מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שני בים חמודים 3> התחדשות השבוע:מכנסיים [: יציאת/בילוי השבוע: יום שלישי, היה כייף [: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת... >< פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :....- תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

pretty baby 78

New member
../images/Emo8.gif...=]סיכום שבועי....

משהוא טוב : היסתיימו הבגרויות וכמובן התחיל החופש.. היום הכי הכי של השבוע :יום חמישי...=] שיר השבוע של ביט:אממ..."כל הבנות" משהוא כזה.. שיר השבוע לא של ביט:Truly Madly Deeply סדרת השבוע:בוב ספוג P= מאכל השבוע:חחח פלאפל ... ציטוט:"תהנה\תחיה כל רגע בחיים"
תהנו בקיץ ;]

pretty baby 78

New member
חח בקשר לשיר השבוע

חחח שיר השבוע של ביט :לא שמעתי שום שיר....
(חשבתי שזה איזה שיר שלהם הכי מוצאת חן בעניינכם השבוע...) ודבר רע: החום הנוראי...

סיכום..../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ החברות שלי והבנות דודות שלי משהו רע שקרה לך השבוע: אייל היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: Julian Casablancas - Strange and Beautiful ומדליק הפנסים של פינג'אן סרט השבוע: בוראט סדרת השבוע: אובססיה ספר השבוע: מיקוד בלשון מאכל השבוע: השבלולי קינמון שהכנתי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: קרן, סו, מיכי, יורה, אור, גלעד, דאדון, ליאור, גבי, דינה ועוד חברות וחברים שלי התחדשות השבוע: אני שוב פנויה! יציאת/בילוי השבוע: אתמול עם הבנות דודות שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: דאדון [מנסה לעזור לי] : "קטני את לא שרותים עליך לא מחרבנים!"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל סבבה הפך לנורא ואיום ועכשיו בסדר

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. לא יודעת. :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. :) היום הכי הכי של השבוע: אממ. לא יודעת. :) שיר השבוע של ביט 69: שיר 6. שיר השבוע לא של ביט 69: שלומי שבן [אין לי כח לפרט, חח. ] , מכת שמש- יובל בנאי. סרט השבוע: איים אבודים. סרט כל כך יפה! סדרת השבוע: פמילי גאי. ספר השבוע: - מאכל השבוע: לא יודעת. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת. :) התחדשות השבוע: אין. יציאת/בילוי השבוע: לא יודעת. :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אה, נכון.. אורגזמה זה בסוללות. "
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : יש לי יום הולדת במד''צים.
תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: :)

מעייני וליאתי מגעילות רצח../images/Emo23.gif

סתםסתם מתה עליכן
משהו טוב שקרה לך השבוע:תעודות!
משהו רע שקרה לך השבוע:נאדה[: היום הכי הכי של השבוע:שלישייייייD: שיר השבוע של ביט 69:מרת שיניים שיר השבוע לא של ביט 69:כל השירים של סאם41 בערך>< סרט השבוע:סקס והעיר הגדולה-סרט נקבות. סדרת השבוע:אין. ספר השבוע:אין. מאכל השבוע:תירס? מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:כולםלםלםלםD: התחדשות השבוע:כלום. יציאת/בילוי השבוע:פאק יום רביעי-חמישי.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:כי מעייני כ"כ חכמה: Living well is the best revenge אומר/ת: חחחח תבואי אליה "יש 9 דברים שאני אוהבת בך!" Living well is the best revenge אומר/ת: ואז היא תשאל מה ותגידי "הסנטר!" Dar אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Dar אומר/ת: ווואו איזה מרושע זה Dar אומר/ת: XD Living well is the best revenge אומר/ת: חחחחח זה קורע פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת ש.....חופש גדול? תמונת השבוע:אין ממש.P: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:טוב:)

חחחחחחחחחחח יש לי אומץXD

חחחחחחחחח היא כזאת שמנה מכוערת וטיפשה. אף בן לא יזיין אותה בחייםO:

למעלה