סיכום שבועי

../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo176.gif

שיר השבוע של ג'נט-
שיר השבוע לא של ג'נט-
אלבום השבוע-
סרט/סדרת השבוע-
תמונת השבוע של ג'נט-
ציון לשבוע מ-1 עד 10-

J...Jo...Dunk...Booty...Damita Jo

שיר השבוע של ג'נט: Nasty
.
שיר השבוע לא של ג'נט: יש כמה: First Bad Habit - Vanessa Hudgens Angel - Natasha Bedingfield Disturbia - Rihanna Take A Bow - Rihanna Hold My Hand - Michael Jackson For All Time - Michael Jackson Give It 2 Me - Madonna
אלבום השבוע: Good Girl Gone Bad: Reloaded של ריהאנה, ו-Control של ג'נט.
סרט/סדרת השבוע: הישרדות 16 מיקרונזיה: מעריצים נגד פייבורטים
תמונת השבוע של ג'נט: מדהימה
ציון לשבוע - 7.5.

חשוב לציין שסיכום ראשון../images/Emo22.gif

שיר השבוע של ג'נט Luv, היחיד ששמעתי
שיר השבוע לא של ג'נט פוף, יש לי המון, אני אבחר חלק: אברהם טל - הזמן עושה את שלו Hayden Panettiere - Wake Up Call Beck - Chemtrails עדי אבישי - תגידי שטוב Nas - Middle Finger (Feat David Banner) יהלי סובול ורע מוכיח - ילדה קטנה אמילי קרפל - נמשים מאור כהן - רגע לפני אלבום השבוע Fleet Foxes - Fleet Foxes סרט/סדרת השבוע ראיתי אתמול "עד החתונה", סתם מעפן. תמונת השבוע של ג'נט
ציון לשבוע מ-1 עד 10 3, היה שבוע קשה, בעיקר בגלל החיילים.

thriller night

New member
עונה:

שיר השבוע של ג'נט- 07 Love Will Never Do (Without You) שיר השבוע לא של ג'נט- המ...on va s'aimer (בצרפתית..לכבוד ה-14 ליולי שמעתי במקרה המון צרפתית חח) אלבום השבוע- thriller כמובן לנצח! סרט/סדרת השבוע- לא יודעת אם של השבוע אבל-תפוס אותי אם תוכל-סרט ממש טוב לראות אם יוצא לכם! תמונת השבוע של ג'נט- ציון לשבוע מ-1 עד 10- המ...6 כי הצלחתי 05 אבל כל השאר סתאם כזה..

עונה

שיר השבוע של ג'נט- Son of a gun So excited Show me Get it out me Feeaback ועוד שיר השבוע לא של ג'נט- Jamelia - Somethiing about you ולא זוכר עוד אלבום השבוע- Vanessa Hudens - Identified האלבומים של אשלי סימפסון האלבום הראשון של נטאשה בדינגפילד סרט/סדרת השבוע- טילה טקילה, פרדייז הוטל 2, THE HILLS תמונת השבוע של ג'נט- ציון לשבוע מ-1 עד 10-5

Shiri from the block

Active member
אניייי שיר השבוע של ג'נט- Toghether again שיר השבוע לא של ג'נט- אממ בעיקר של בקסטריט אלבום השבוע- אין סרט/סדרת השבוע- אין../images/Emo12.gif תמונת השבוע של ג'נט- תמונה מגניבה../images/Emo26.gif ציון לשבוע מ-1 עד 10- 4.

למעלה