סכמ"ש

PerfectSP

New member
../images/Emo176.gifסכמ"ש../images/Emo176.gif ../images/Emo190.gif

שם: שיר לוסטפרופטס השבוע: שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: להקת השבוע: זמר/ת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: חובה למלא!@#
<:

Bad Obsession

New member
נאמ. ראשונה. ^^"

שם: ניל. D: שיר לוסטפרופטס השבוע: Last Summer. שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: Bad Obsession - Guns N Roses. להקת השבוע: MCR. זמר/ת השבוע: לא זוכרת איך קוראים לו. XD זמר יפני.
מאכל השבוע: פיייצה.
משקה השבוע: קולה.
ונס קפה.
דבר טוב שקרה השבוע: כלייזמרים.
דבר רע שקרה השבוע: סוג של משוגע/פדופיל . XD יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: ראש פינה.
הדבר הכי מצחיק השבוע: ששמעתי שידיד שלי אשכרה חשב בגיל 3 שהוא יכול לעוף.
ציטוט השבוע: לא נראה לי שיש.
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: בצפר חדש, דאאאמ. (:) תמונת השבוע: נאמ אין. XD

StartSomething

New member
נאמ. שני. ^^"

שם: מתן שיר לוסטפרופטס השבוע: FIAFLW שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: FFAF - History להקת השבוע: FFAF זמר/ת השבוע: שירה גבריאלוב. מאכל השבוע: קקי משקה השבוע: פיפי דבר טוב שקרה השבוע: אני נוסע לבודפשטטט דבר רע שקרה השבוע: שאחרי שאני נוסע לבודפשטטט אני חוזר לביה"ס :( יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: גבעת הנוער מודיעין הדבר הכי מצחיק השבוע: ג'קאס ציטוט השבוע: "חוף הסטודנטים חיפה, הכניסה חינם. תבואו. יהיה בירה, מסיבות ובירה." משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר :( תמונת השבוע: אימאלה מה זהההה

PerfectSP

New member
נאמ.שלישית. ^^" ../images/Emo190.gif

שם: ג'וג'ו חלסטרה שיר לוסטפרופטס השבוע: 4 לפנות בוקרD: שיר לא של לוסטפרופטס השבוע:SAD SAD SONG - MXPX להקת השבוע: MXPX זמר/ת השבוע: MIKE! מאכל השבוע: אה......בן אנד ג'ריס!XD משקה השבוע: קפהD: דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של ממקס הייתה אדירה!!@# וגם האפטר פרטי
דבר רע שקרה השבוע: אע יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: ת"א וההופעה של ממקס! הדבר הכי מצחיק השבוע: ת"א,ב"אפטר פרטי" XDDDDDD בעיקר כשהתחלתי להרביץ למסךXD ציטוט השבוע: איי כנט רמבברD: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אההההה.... לקנות רמקולים!ואוזניות! ולילה לבן בת"א טייק 2# D: תמונת השבוע: מהירהD:

../images/Emo80.gifיווו ממקס#@$../images/Emo99.gif

זה עוד סכמ"ש מההופעה של ממקס! חחח אפטר פארטיXDD רוב הזמן את ישנת..ואני ומיכאל חגגנו על הודקה

PerfectSP

New member
אהא...בחלומות שלך!XDD ../images/Emo190.gif

ישנתי סה"כ שעה ומשו!!! ולא הייתה שום וודקהXDD

OverAndOver

New member
מה?! איזה וודקה?! שום וודקה! |במבה||מטריה|

~משעמם לי ואני מסיירת לי בין הפורומיםXD~ לא הייתה ולא תהיה שום וודקה אצלי בביתי
מובן?

למעלה