פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

מעשנים ביחד

שיר השבוע: כ"כ הרבה: סונוורים-איפה הילד, הגמד המוטס-איפה הילד, זוהי סדום-איפה הילד, בתוך התחתונים-איפה הילד. אלבום השבוע: מסעותיי עם עצמי-איפה הילד. ספר השבוע:סבא שלי היה רב-אורי אורבך סרט השבוע: אחד הסרטים של ווקר-הדרך לבלאק באיו. מאכל השבוע:נקניקיות ברוטב בצל ופלפל. ציטוט השבוע: אחותי(בת ה-6):"חזקוש, אתה יכול ללמד אותי שחיית פינגווין?" אני: "למה נראה לך שאני ידוע לשחות שחיית פינגווין? וגם אם הייתי יודע, איפה הייתי מלמד אותך? בבולבול שלך?" אחותי: "מצחיק מאוד! ואין לי בולבול, יש לי רק בולבול בצורת טוסיק קטן!" XD משהו טוב שקרה השבוע: הרבה בילויים עם המשפחה+קיבלתי את "משינה 2" ו"נגנו עכשיו (האוסף)" של תיסלם משהו לא טוב שקרה השבוע: ביטול היציאה למשפחת סימפסון תוכניות לשבוע הבא: עבודה, משפחת סימפסון, לסדר את המדף, לקנות נעליים

חח

שיר השבוע של אליס: Nutshell שיר השבוע לא של אליס: Eminem - Kim אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: יהודה פוליקר - הופעה בקיסריה ספר השבוע: פרנויה סרט השבוע: משפחת סימפסון מאכל השבוע: בירה ציטוט השבוע: כמה עוד משהו טוב שקרה השבוע: שאני בבית משהו רע שקרה השבוע: \\\ תוכניות לשבוע הבא: להנות בבית בעיקר תמונת השבוע: חח

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס: וואטצ'ה גונה דו שיר השבוע לא של אליס: קול מי אה דוג, ריץ' דאון-טמפל אוף דה דוג, דיסטארבד-ריממבר אלבום השבוע של אליס:אין אלבום השבוע לא של אליס:טמפל אוף דה דוג- עוד הפעם גם השבוע, פשוט ככל שאני שומעת אותו יותר אני קולטת את כמה זה אלבום מצויין ספר השבוע: לא קראתי סרט השבוע: לא ראיתי חחחח מאכל השבוע: אמממממ לוידעת ציטוט השבוע: "אתה צריך מישהו שכשאתה נוגע בו הוא מוציא צלילים, וזה לא רק גיטרה...." חחחחח משהו טוב שקרה השבוע: דודים באו משהו רע שקרה השבוע: אישי תוכניות לשבוע הבא: אין לי ממש תמונת השבוע:אין

Aline In Chains

New member
תו.

שיר השבוע של אליס: סיקמאן. שיר השבוע לא של אליס: אופת'. אלבום השבוע של אליס: אין. אלבום השבוע לא של אליס: אין. משהו טוב שקרה השבוע: הוצאתי ת"ז סוףסוף? ממש שימושי, לתת מכות לאנשים$#^. משהו רע שקרה השבוע: אני לא מוצאת עבודה. תוכניות לשבוע הבא: ים וזה.. תמונת השבוע:

נמ.

שיר השבוע של אליס: Get born again שיר השבוע לא של אליס: שירים של סנטנה, אך ורק בגלל שאחותי חפרה לי איתםXD וגם show me how to live של audioslave אלבום השבוע של אליס: sap נראה לי0.0 או האנפלאגד אלבום השבוע לא של אליס: לא שומעת ע"פ אלבומים בד"כ ספר השבוע: לא קוראת בגרוש בזמן האחרון סרט השבוע: גם לא ראיתי משהו מעניין מאכל השבוע: ממ, פיצה^^ ציטוט השבוע: אוווו יש הרבה! אני: "אני שומעת רעש" ליאת: "יש כאן מכוניות אמאלה" אני: "לא זה צ`סיסיסי כזה" שירי: *נחנקת מצחוק* משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את ליאת:) ראו ציטוט>< משהו רע שקרה השבוע: סתם.. עצבים. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד, ולראות חברות שלא ראיתי מלאאאא זמן תמונת השבוע: :)

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של אליס: רוסטר שיר השבוע לא של אליס: Megadeth - Addicted to Chaos אלבום השבוע של אליס: שאלה טובה .אין.. אלבום השבוע לא של אליס: מאסטר אוף פאפטף D: תגידו :" מתחדשת!" ספר השבוע: צופן דה וינצ'י.. בתהליכי סיום P: סרט השבוע: סטאפ אפ : O מאכל השבוע: קראנצים של תלמה D: זה אדיר.. ורק 90 קלוריות למנה!:D ציטוט השבוע: " יכולתי להבחין בכך שההורים שלי שונאים אותי. צעצועי האמבטיה שלי היו טוסטר ורדיו." XP - רודני דנגרפילד משהו טוב שקרה השבוע: צבעתי תשכבה התחתונה של השיער לאדום :) משהו רע שקרה השבוע: זה לא יצא אדום..זה יצא כתום\אדום\קקי\מוזר. תוכניות לשבוע הבא: לישווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןן תמונת השבוע: אני הכנתי D: ^__________________________________^

shula 1 6

New member
הו בוי

שיר השבוע של אליס: would? שיר השבוע לא של אליס: nightwish-planet hell אלבום השבוע של אליס: Dirt אלבום השבוע לא של אליס: ספר השבוע:הארי פור 6 סרט השבוע: החומה מאכל השבוע: סיגריות
ציטוט השבוע: אדון שוקו הולך לחפש חבר שלו,אדון שוקו אחר משהו טוב שקרה השבוע: דוגית משהו רע שקרה השבוע: נגמר דוגית,אני חולה תוכניות לשבוע הבא: דוגית תמונת השבוע:בעז"ה מחר אם יהיה לי אומץ

everynormal

New member
אה לחברה שלי יש כזה באוזן

זה יפה, גם אני הייתי רוצה לעשות

shula 1 6

New member
אכן,אינדסטריאל זה אחד היפים../images/Emo99.gifוהכואבים../images/Emo4.gif

shula 1 6

New member
אכן..|סוג של סגידה| חח

ולא קוראים לזה הפוך על הפוך? הדבר הזה של עלם נכון? אם כן אז בטח ראית את כל הציורים ההזויים שאני וחברות שלי עשינו..

למעלה