פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- סרט/סדרת השבוע- ספר השבוע- מאכל השבוע- אמן השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו רע שקרה השבוע- תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה)- ציטוט השבוע- תמונת השבוע-

פיף

שיר השבוע של אליס- יש הרבה.. אולי. sludge factory. שיר השבוע לא של אליס- נראה לי שriot mind. אלבום השבוע- אין כזה נראה לי. סרט/סדרת השבוע- בטי? XD או מונית הכסף ספר השבוע- המממ מאכל השבוע- כנ"ל אמן השבוע- הממממ משהו טוב שקרה השבוע- לא יודעת משהו רע שקרה השבוע- לא יודעת תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה)- ללמוד כבר לגשם המתכונות שהולך לרדת עליי ציטוט השבוע- כבר ציינתי מתישהו שאני סנילית? תמונת השבוע- מהירה

shani judd

New member
איחור :X

שיר השבוע של אליס- ג'אנקהד, סי אוף סורו שיר השבוע לא של אליס- הרבה שירים של אודיוסלב אלבום השבוע- אוף לא זוכרת שמות, הכל של אודיוסלב, וממ מיוז משו סרט/סדרת השבוע- נמלטים..מסיימת בקרוב את העונה השלישית ^__^ ספר השבוע- מאכל השבוע- אמן השבוע- מיוז, אודיוסלב, אליס, פרל ג'אם, מטאליקה משהו טוב שקרה השבוע- משהו רע שקרה השבוע- רע, הכל רע!! כל מה שקשור ללימודים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה)- אממ..ללמוד הרבה, חזרות, בלאגנים ציטוט השבוע- היה לי משו והוא ברח תמונת השבוע- אין לי כוח להעלותXD

למעלה