פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שבועות שמח לכל חברי הפורום!! שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
פינה בשבוע העגול...

שיר השבוע של אליס: dirt שיר חזק
שיר השבוע לא של אליס: as I am / dream theater באתי להגיד, בתור גיוריסט, שאני חושב שפטרוצ'י ענק, אבל אז בעצם קלטתי שהם כולם שם תותחים אחד אחד... אלבום השבוע: scenes from a memory / dream theater סרט/סדרת/תוכנית השבוע: לא יודע.. ספר השבוע: לא יודע.. אמן השבוע: זה קשה... dream theater, alice in chains, temple of the dog, pearl jam, therion, liquid tension, guns n roses, מופע הארנבות של ד"ר קספר. אגב מופע הארנבות, עוד מישהו חוץ ממני שם לב שבראיון ששי להב ואורן ברזילי ממופע הארנבות נתנו למעריב, ושהיו בו דברים מחמיאים על הלהקה ומראיין שכביכול שאל אותם שאלות, הכתב היה שי להב?
וכמובן שאי אפשר לענות על קטגוריית אמן השבוע בלי להכניס גם את הלהקה שלי לעניין
קוראים לנו הצ'ופסטיקס, יש לנו אחלה שירים שאנחנו עובדים עליהם, והסגנון, להוציא את האקוסטיים והבלדות, הוא רוק שמושפע מאוד מבלוז ומגראנג'... אבל מה? אנחנו מחפשים בנרות בסיסט נורמלי... בעעע... בסיסטים הם עם רדום
אבל העיקר שיש לנו את הסאונד המגניב של הגיטרה הסקסית שלי
מאכל השבוע: פסטה, כרגיל. ולכבוד הקיץ, גם בן&ג'ריס... ציטוט השבוע: אני לא אהיה מקורי, אבל בכל זאת התחשק לי: you... you are so special...you have a talent...to make me feel like dirt... you... you use your talent...to dig me under... and cover me with dirt... יש משהו בבבית הזה בשיר הזה... משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה ערב מצחיק.. משהו רע שקרה השבוע: לא יודע... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא כבר בסיסט ללהקה שלי.. כמה עוד אפשר?? תמונת השבוע: אהובתי הנצחית... אם התמונה יוצאת טיפה מטושטשת תפתחו אותה בחלון נפרד וזה יסתדר...

בדנתמ

New member
שייכת לי ואני שייך לה ../images/Emo99.gif

בדיוק מחכה שיהיה טיפה פחות חם כדי להעיר אותה משנת היופי שלה שהיא ישנה עכשיו בקייס המרופד והנחמד שלה... לא יודע למה, אבל תמיד חם לי כשאני מנגן... ואני לא רוצה להזיע עליה
היא לא אוהבת את זה... כשיהיו לי הקלטות של אהובתי שיהיו באיכות שלא תבייש את הסאונד שלה יותר מדי (כמו ההקלטות הנוכחיות\ שמוקלטות דרך מיקרופון של מחשב...) אני אעלה אותן לפה

בדנתמ

New member
אה, כן, וכמובן שהכי קריטי:

כמובן שכדי שההקלטות האלה יתקיימו, אני צריך להקליט באולפן... וכדי שזה יקרה, אני צריך כבר למצוא בסיסט נורמלי ללהקה שלי! וזה פאקינג בלתי אפשרי... אז אם אתם מכירים בסיסט עם טעם טוב במוזיקה *אהמ אהמ רמז עבה אהמ אהמ* תרגישו חופשיים להגיד לי על זה
ואם הוא גר באזור ירושלים, אז בכלל

חג שמח!

שיר השבוע של אליס: Sludge Factory שיר השבוע לא של אליס: חחחחח זה הכל בגלל אחותי. במקום הכי נמוך בתל אביב, בביצוע של דנה אינטרנשיונלXD אלבום השבוע: המממ סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס, כפרעליו ספר השבוע: היער, של הרלן קובן אמן השבוע: ליין סטיילי. :) מאכל השבוע: המממ. ציטוט השבוע: "יש לזה טעם של נעל.. אבל לא סוליה של אולסטאר נגיד, סוליה של נעלי הרים!" משהו טוב שקרה השבוע: גאה בעצמי, ותפסתי קצת ביטחון
משהו רע שקרה השבוע: היו איזה יומיים שלושה מעצבנים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): ללמוד, ולעבור את המבחן בכימיה ובגרות בתנ"ך כמו שצריך תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
שבתי פחות או יותר

שיר השבוע של אליס: we die young(למה השיר הזה כ"כ קצר??!?!?) שיר השבוע לא של אליס: Rope Ends-POS אלבום השבוע: "מבול"-אורפנד לנד סרט/סדרת/תוכנית השבוע: וואי המומינים!! אה וגם הסרט החדש של אשטון קוצ'ר..סביר להניח שאם הוא לא היה כה מסוקס לא הייתי הולכת:) חחח ספר השבוע: האמת כל השבוע קראתי את אוסף המאגזינים שיש בביתי...(נשיונל ג'אוגרפיק
-למטרת עבודה!) אמן השבוע: אורפנד לנד מאכל השבוע:סלט חסה. אני מכורה! ציטוט השבוע: "קחי ארטיק.. הוא קר! כמו הלב שלך!!:)" חחחח משהו טוב שקרה השבוע:דברים טובים לא קרו השבוע! משהו רע שקרה השבוע: הרוב היה גרוע תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): ללמוד מתמטיקה תמונת השבוע:אין לי כח...=\

everynormal

New member
עונה גם

שיר השבוע של אליס: סי אוף סוראו שיר השבוע לא של אליס: וויסטד ירס של איירון מיידן, דה איבל דאט מן דו בגרסה של אפטר פוראבר, תות לה מונד של מגדת'..... אלבום השבוע: אין סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד 6 ספר השבוע: חחח ספרות אמן השבוע: איירון מיידן מאכל השבוע: זה לא מאכל- קפהקפהקפה ציטוט השבוע: וואו אין לי מושג לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע: הופעהההה משהו רע שקרה השבוע: בגרות בפיזיקה תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): בגרות בספרות (????) תמונת השבוע: האק אנד סלאש מארחים את הת'ר!!!

היי

שיר השבוע של אליס: שמעתי פעם אחת את Frogs שיר השבוע לא של אליס: Moonage dream-David Bowie Your Anchor-אסף אבידן כמה שירים של לי גראנט באפלו אלבום השבוע: Ziggy Stardust-David Bowie Fuzzy-Lee Grant Buffalo סרט/סדרת/תוכנית השבוע: - ספר השבוע: שלושת הספרים שקנו לי לשבוע הספר אמן השבוע: דייויד בואי, אסף אבידן מאכל השבוע: עוגת גבינה ציטוט השבוע: "אלקטרון אחד עוזב את אמא ואבא והולך להתחתן עם מישהו אחר", המורה לפיזיקה מסבירה איך נוצרים יונים "מה זה זרם חשמלי? איך אוכלים אותו?" המורה לפיזיקה בשאלה פילוסופית משהו טוב שקרה השבוע: כל מיני משהו רע שקרה השבוע: כל מיני תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): כל מיני תמונת השבוע:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של אליס:Head Creeps שיר השבוע לא של אליס:Mad season-I'm above אלבום השבוע:Above של מד סיזן
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:אין ספר השבוע:גם אין(וואו אני חייבת ללכת לספריה) אמן השבוע: אליס, mad season; audioslave מאכל השבוע:עוגת גבינה(זה בדרך כלל מגעיל אותיO: ) ציטוט השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:חופש
משהו רע שקרה השבוע:כלום תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):מבחן במתמטיקה!
תמונת השבוע: אין

למעלה