פינה בשבוע העגול...
שיר השבוע של אליס: dirt שיר חזק
שיר השבוע לא של אליס: as I am / dream theater באתי להגיד, בתור גיוריסט, שאני חושב שפטרוצ'י ענק, אבל אז בעצם קלטתי שהם כולם שם תותחים אחד אחד... אלבום השבוע: scenes from a memory / dream theater סרט/סדרת/תוכנית השבוע: לא יודע.. ספר השבוע: לא יודע.. אמן השבוע: זה קשה... dream theater, alice in chains, temple of the dog, pearl jam, therion, liquid tension, guns n roses, מופע הארנבות של ד"ר קספר. אגב מופע הארנבות, עוד מישהו חוץ ממני שם לב שבראיון ששי להב ואורן ברזילי ממופע הארנבות נתנו למעריב, ושהיו בו דברים מחמיאים על הלהקה ומראיין שכביכול שאל אותם שאלות, הכתב היה שי להב?
וכמובן שאי אפשר לענות על קטגוריית אמן השבוע בלי להכניס גם את הלהקה שלי לעניין
קוראים לנו הצ'ופסטיקס, יש לנו אחלה שירים שאנחנו עובדים עליהם, והסגנון, להוציא את האקוסטיים והבלדות, הוא רוק שמושפע מאוד מבלוז ומגראנג'... אבל מה? אנחנו מחפשים בנרות בסיסט נורמלי... בעעע... בסיסטים הם עם רדום
אבל העיקר שיש לנו את הסאונד המגניב של הגיטרה הסקסית שלי
מאכל השבוע: פסטה, כרגיל. ולכבוד הקיץ, גם בן&ג'ריס... ציטוט השבוע: אני לא אהיה מקורי, אבל בכל זאת התחשק לי: you... you are so special...you have a talent...to make me feel like dirt... you... you use your talent...to dig me under... and cover me with dirt... יש משהו בבבית הזה בשיר הזה... משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה ערב מצחיק.. משהו רע שקרה השבוע: לא יודע... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא כבר בסיסט ללהקה שלי.. כמה עוד אפשר?? תמונת השבוע: אהובתי הנצחית... אם התמונה יוצאת טיפה מטושטשת תפתחו אותה בחלון נפרד וזה יסתדר...