../images/Emo176.gif הרבה שירים...
שיר השבוע של אליס: ואו... זה קשה... עכשיו אני בדיוק שומע כמה אז אני טיפה משוחד... rooster down in a hole nutshell rotten apple over now heaven beside you alone (של אליס ופרל ג'אם ביחד, אקוסטי, אם אני לא טועה.) שיר השבוע לא של אליס: alive / pearl jam garden / pearl jam deep / pearl jam black / pearl jam sunshine of your love / cream anna lee / dream theater dance of eternity / dream theater plush / stone temple pilots אלבום השבוע: ten של פרל ג'אם. זה לא מקורי, אבל פשוט שמעתי אותו המון השבוע וניגנתי איתו... סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס...כבר שבוע 80 בערך ברצף שהוא מוביל אצלי במצעד... ספר השבוע: הספר שאני כותב
אמן השבוע: הלהקה שלי
אני יודע שהתשובות שלי נוטות להיות מאוד מגוונות לעומת שבוע שעבר, הא? מאכל השבוע: ענבים קפואים. אין על זה... ציטוט השבוע: אין לי ציטוט, אבל אני בטוח שהתמונה שהעלית שם יכולה לגרום לכמה ציטוטים משעשעים...
משהו טוב שקרה השבוע: חזרה עם הלהקה. משהו רע שקרה השבוע: ואלה לא יודע... שלא ניגנתי מספיק ולא ממש למדתי לפסיכומטרי אני מניח... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא בסיסט ללהקה. תמונת השבוע: