פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

Kneeling Roses

New member
חח איזו תמונה

שיר השבוע של אליס: רוסטר שיר השבוע לא של אליס: אהבת נעוריי - שלום חנוך אלבום השבוע: נועם רותם\עזרה בדרך סרט/סדרת/תוכנית השבוע: CSI ספר השבוע: דור הפרוזק אמן השבוע: שלום חנוך מאכל השבוע: וופלים ציטוט השבוע: שכחתי משהו טוב שקרה השבוע: מפגש, יומולדת לאחי משהו רע שקרה השבוע: ריבים טיפשיים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיייייייייים את הקורס מתמטיקה תמונת השבוע:

everynormal

New member
אני עונה =]

שיר השבוע של אליס: וואו היו מלא חרשתי על אליס השבוע....ריין וואן איי דיי שיר השבוע לא של אליס: דאון טו מיי לאסט- אלטר ברידג' אלבום השבוע: אין סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד 6 זה הדבר היחיד שאני רואה בטלוויזיה חח ספר השבוע: מיקודית בלשון.... אמן השבוע: ליין סטיילי! מאכל השבוע: אורז ציטוט השבוע: משו מצחיק שקראתי באינטרנט שליין אמר בהופעה- "היי אנחנו אליס אין צ'יינס אני ליין סטיילי ושברתי רגל, תודה לאל שלא שברתי את הזין" חחחחחחחחחחחח גדול משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עוד בגרות אחת משהו רע שקרה השבוע: שאני צריכה ללמוד לאזרחות וכל כך אין לי כוחחחחח תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): בגרות באזרחות, מועד ב' אנגלית, קונצרט של הפיתוח קול ומבחנים בת''א לחיל המודיעין.... תמונת השבוע: ליין בלונדיני יותר מתמיד

everynormal

New member
כן ת'כלס חחח

מצאתי אותה באתר של ריספקט פור ליין, דווקא כשהשרשור תמונות נסגר..... טוב לא נורא בהמשך נפתח שרשור תמונות של ליין/ שרשור תמונות נדירות של אליס

או ד"א,

יש אפשרות להעביר קבצים או משהו מהשרשור לאלבום? אני חושבת על כמה זמן ייקח להעלות את הכל לאלבומים ובא לי להתעלף:|

nothingman1

New member
בהצלחה עם המבחנים לחיל מודיעין

לאיזה מסלול את מתמיינת?

בדנתמ

New member
../images/Emo176.gif הרבה שירים...

שיר השבוע של אליס: ואו... זה קשה... עכשיו אני בדיוק שומע כמה אז אני טיפה משוחד... rooster down in a hole nutshell rotten apple over now heaven beside you alone (של אליס ופרל ג'אם ביחד, אקוסטי, אם אני לא טועה.) שיר השבוע לא של אליס: alive / pearl jam garden / pearl jam deep / pearl jam black / pearl jam sunshine of your love / cream anna lee / dream theater dance of eternity / dream theater plush / stone temple pilots אלבום השבוע: ten של פרל ג'אם. זה לא מקורי, אבל פשוט שמעתי אותו המון השבוע וניגנתי איתו... סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס...כבר שבוע 80 בערך ברצף שהוא מוביל אצלי במצעד... ספר השבוע: הספר שאני כותב
אמן השבוע: הלהקה שלי
אני יודע שהתשובות שלי נוטות להיות מאוד מגוונות לעומת שבוע שעבר, הא? מאכל השבוע: ענבים קפואים. אין על זה... ציטוט השבוע: אין לי ציטוט, אבל אני בטוח שהתמונה שהעלית שם יכולה לגרום לכמה ציטוטים משעשעים...
משהו טוב שקרה השבוע: חזרה עם הלהקה. משהו רע שקרה השבוע: ואלה לא יודע... שלא ניגנתי מספיק ולא ממש למדתי לפסיכומטרי אני מניח... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא בסיסט ללהקה. תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
אני מאמין שיש הרבה שירים עם השם הזה, לא?

כשחיפשתי בגוגל ראיתי איזה 7 שונים רק בעשר התוצאות הראשונות לחיפוש. ואחת מהן היה כתוב שהיא של אליס ופרל ג'אם, וגם בהרבה אתרים אחרים היה כתוב את זה. השיר שאת מדברת עליו הוא שיר אחר, או שהalone של אליס ופרל הוא קאבר? או שאין לך מושג?
אה, והנה, זה השיר שאני דיברתי עליו. אני לא יכול להישבע, אבל נראה לי שבניגוד למה שכתוב, ליין אולי עושה שם קולות רקע...? זה לא באמת קליפ, אלא יותר תמונה של ליין והשיר מתנגן ברקע... אבל הנה: http://www.youtube.com/watch?v=QO_bWwRhxAA והמלים: http://www.tsrocks.com/a/alice_in_chains_texts/alone.html

everynormal

New member
כן אני התכוונתי לשיר הזה

בתוכנות ההורדה [קאזה, אימיול ושות'] כל פעם כתוב מבצעים אחרים לשיר הזה- קריד ולא יודעת מי עוד, קריד ואליס אין צ'יינס וכל מיני שטויות כאלה..... אז לא ממש ברור מי מבצע את השיר, קראתי דיונים עליו בכל מיני פורומים ושמה נאמר שכל שמות המבצעים לשיר הזה שכתובים כאשר מבצעים חיפוש בתוכנות הורדה הם לא נכונים [כי לכל קובץ של השיר הזה יש מבצעים אחרים- פעם קריד, פעם פרל ואליס...קיצור לא ברור] אז קראתי ואמרו שבעצם הלהקה שמבצעת את השיר קוראים לה DOWNFACE וזה לא שיר של אליס ופרל...ותשמע הקול שמה לא נשמע של אדי, למרות שכלום לא בטוח כל השיר הזה הוא תעלומה גדולה

בדנתמ

New member
המממ מעניין...

ואשכרה כתוב על זה בויקיפדיה וזה שזה שלהם... יכול להיות שאנשים התבלבלו כי זה איזה סוג של סופרגרופ מוזר? נהה... בכל מקרה, אחלה שיר
עכשיו אני צריך לברר עוד על הdownface האלה

למעלה