פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

נו אז מה קורה אנשים? מתכוננים לבצפר?
שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס:Frogs שיר השבוע לא של אליס:Opeth-Porcelain heart,Anathema-One last goodbye אלבום השבוע:- סרט/סדרת/תוכנית השבוע:- ספר השבוע:- אמן השבוע:Opeth ו-Anathema מאכל השבוע:אפונה(?) ציטוט השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:טוב, זה הולך לקרות עוד כמה שעות, אחותי חוזרת מחו"ל
משהו רע שקרה השבוע:מתמטיקה
תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):להתרגל לעובדה שעוד מעט חוזרים לבית ספר... תמונת השבוע:-

everynormal

New member
אכן קשה יהיה להתרגל לבצפר שוב...

לא נורא בתחילת השנה יש את ראש השנה, כיפור וסוכות נצליח לשרוד איכשהו

בדנתמ

New member
לשבוע אין פינות! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אליס: man in the box dirt frogs שיר השבוע לא של אליס: jeremy / pearl jam nothingman / pearl jam river of deceit / mad season wolf&raven / sonata arctica dance of eternity / dream theater limo wreck / soundgarden dorian / demons&wizards אני יכול להמשיך עוד הרבה... אה, כן, וגם כתבתי שיר חדש השבוע. אבל עדיין לא יצא לי לנגן אותו
אלבום השבוע: טמפל
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: באטמן - האביר האפל ספר השבוע: אמן השבוע: אלברכט דוירר (albrecht durer עם שתי נקודות כאלה מעל הU...) אז הוא לא מתחום המוזיקה, אבל מי שמפקפק בזה שהוא אמן ענק, כנראה זקוק לניתוח להסרת קטרקט. אה, כן, והוא גם ממש לא מהשבוע... או מהשנה... או מכמה המאות האחרונות... אבל הוא עדיין אחד החביבים עליי
מאכל השבוע: בן & ג'ריס ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד... משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): אין לי מושג... תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
בינתיים האופציות הן:

בשביל השמעה אקוסטית או סתם מינימליסטית: אצלי בסלון, אצלי במטבח, אצלי בחדר העבודה, אצלי בחדר. בשביל השמעה מלאה: בחדר החזרות של הלהקה שלי (שכרגע זקוקה נואשות להשתלת מתופף
) ויש לי גם כמה הקלטות כאלה, בעיקר של אלתורי בלוז שלי, שהקלטתי עם המיקרופון של המחשב והמון רעשי רקע... אבל... יש סיכוי שמתישהו בתקופה הקרובה אני נכנס לאולפן ומקליט כמה קטעים נבחרים (אם כי אני צריך לראות איך זה יסתדר לי עם הפסיכומטרי באוקטובר...)

everynormal

New member
יאללה גם אני אענה

שיר השבוע של אליס: ווד, סי אוף סוראו, נו אקסקיוזס... שיר השבוע לא של אליס: איי ווק ביסייד יו- דרים תיאטר אלבום השבוע: אין סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד 6 ספר השבוע: לא קראתי אמן השבוע: דרים תיאטר מאכל השבוע: ציטוט השבוע: קציצות חח משהו טוב שקרה השבוע: בת דודה שלי באה מצרפת משהו רע שקרה השבוע: עבודה מעייפת כל כך תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): יום חמישי ב-21/8 יומולדת, ואני מסיימת לעבוד יאי תמונת השבוע: אין לי כוח

Sanguine Sky

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יואו... חיכיתי שעתיים לכתוב את זה!(זאת לא צורת ביטוי! אני מחכה מעשר ומשהו...) איזה פאדיחה אם לא הבנתי אותך נכון... כולי חיפשתי וזה(ניסיתי לכתוב את השם שלך בחיפושים איזה ארבע פעמים כל פעם יצא לי אוריאו אוראין וכו' וכו'... מקלדת בעייתית...) בסוף התייאשתי וחפרתי בארכיון של הקומונה כדי לחפש שרשור יום הולדת. בקיצור- אני מאוד מקווה שזה אכן יום ההולדת שלךXD אזזז... מזל טוב! עד 130! שיתגשמו כל משאלותייך! שיהיה לך יום הולדת ממש מגניב ושמח!
|נצנצים|(אוקיי אני מניחה שאין אייקון של נצנצים אבל בכל זאת... זה שמח כזה...גם בסרטים שעושים מסיבות הפתעה תמיד משליכים על ילד היום הולדת עשרים קילו של נצנצים ודברים צבעוניים... אז תדמייני שזה קרה עכשיו!)

everynormal

New member
תודה קרני, מזל טוב גם לך!

אני יודעת שגם לך יש יומולדת בתאריך שלי, אז המון מזל טוב לשנינו

nothingman1

New member
תודה! וגם האלבום פייסליפט חוגג איתנו

עכשיו הוא יכול לקנות אלכוהול בעצמו, כבר בן 18 הוא גדל כ"כ מהר

everynormal

New member
וואלה??

חחח לא ידעתי את זה! זה אומר שהוא בגיל שלך חחח גם אתה חוקי עכשיו

מזל טוב!!!!

סליחה על האיחור. ובהזדמנות סליחה גם שלא עשיתי את הפינות כמה זמן, הייתי די עמוסה, עדיין.. אעשה היום

למעלה