פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

everynormal

New member
טוב אני אענה ראשונה

שיר השבוע של אליס: Would שיר השבוע לא של אליס: Disturbed- The Game אלבום השבוע: אין סרט/סדרת/תוכנית השבוע: טניישס די ואיזה מפרט משו שכחתי, זה היה בהוט סרט קורע רצח חח ג'ק בלק אחד הטובים ספר השבוע: לא קראתי, אבל יש לי חשק לאחרונה לחזור לכריסטיאנה פ.....שמעתם שהיא חזרה להשתמש בסמים? אמן השבוע: אין אחד ספציפי... מאכל השבוע: אורז ובשר חח ציטוט השבוע: "בנים נמשכים אליהן, כמו שזבובים נמשכים לפח אשפה" משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדת 17 וסיימתי לעבוד תודה לאל משהו רע שקרה השבוע: לא משנה תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לישון תמונת השבוע: נו זאתי של ג'רי

Sanguine Sky

New member
וואו,באמת?מאיפה את יודעת את זה?

איזה עצוב זה... נראה לי שכל מי שקרא את הספר מקווה שהסוף שלה באמת יהיה טוב יותר... זה פשוט סיפור כבד...

Alice108

New member
סיפור עצוב.

והכי עצוב היה לי כשהיא לא הספיקה להפרד בכלל מדטלף ולא ראתה אותו יותר.

everynormal

New member
כן זה לגמרי עצוב

בכלל השחקנים ששמו לשחק אותם בסרט נראים ממש מתאימים וחמודים וז מזה עצוב לראות שמה שהם נפרדו, למרות שדטלף בכלל עדיין חי

everynormal

New member
מהחדשות

נכון אחרי כוכב נולד יש תוכנית בשם "מה קורה" אז דיברו על זה שמה וגם באינטרנט היה כתוב שהיא מרבה להשתכר ולהסניף הרואין כמו "בימים הטובים" [עלק טובים] ולקחו לה את המשמורת על הילדה שלה גם... וזה סיפור כבד והסרט בכלל זוועת עולם, ראית אותו? אבל בכל זאת היא סוחפת מאוד

Sanguine Sky

New member
את הסרט לא ראיתי

ראיתי כמה קטעים ביוטיוב וזה נראה לי באמת דיי מזעזע. אני לא יודעת אם אני אראה אותו בשלמותו בקרוב...

MiMiMor

New member
שבוע טוב.

שיר השבוע של אליס: צפרדעים שיר השבוע לא של אליס: שירים של אייר, מהאלבום... אלבום השבוע: Moon Safari , אחלה אלבום שלהם. (מתכוננת להופעה) סרט/סדרת/תוכנית השבוע: שבתות וחגים, מנצלת את ה"הזדמנות האחרונה" ספר השבוע: ארמון הירח של פול אוסטר אמן השבוע: AIR מאכל השבוע: סלט מלא דברים טובים ציטוט השבוע: "ירחול" , ניסיון עייף שלי להגיד ירמוך. (תנסו להגיד ירחול ותבינו למה צחקתי שעות מזה) משהו טוב שקרה השבוע: היה קצת קר בערבים, וזה הרגיש קצת כמו חורף (
) משהו רע שקרה השבוע: חזר להיות חם כמובן. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): אין. תמונת השבוע: ים

Sanguine Sky

New member
איזו תמונה אדירה!XD

שיר השבוע של אליס:rotten apple שיר השבוע לא של אליס:lamb of god-laid to rest אלבום השבוע:אממ לא משהו מיוחד. סרט/סדרת/תוכנית השבוע:כלום... ספר השבוע:גם כלום. וואו אני ממש חייבת ללכת לספרייה. אמן השבוע:אממ אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד מאכל השבוע:טוסט(בערך כל מה שאכלתי השבוע) ציטוט השבוע:שומדבר משהו טוב שקרה השבוע:אממ לא משהו מיוחד, היה שבוע נחמד ביותר משהו רע שקרה השבוע:גם לא משהו מיוחד תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):אוף, להתחיל כבר ללמוד... לא שאני שונאת חופש אומשהו, פשוט נמאס לי כבר מהימים-שלפני-הלימודים... זה כזה מעצבן תמונת השבוע:אין לי

למעלה