פעולות פרידה

../images/Emo176.gifפעולות פרידה../images/Emo7.gif

החופש הגדול מתקרב אלינו בצעדי ענק ואנחנו צריכים לחשוב על פעילות טובה שתסכם לנו את השנה המוצלחת שהיתה. אשמח שתשתפו אותנו בפעולות פרידה שעשיתם לחניכים וגם אם תוכלו להעלות תמונות של צ'ופרים שהכנתם לפרידה. שיהיה לנו קייץ נפלא

צ'ופר שהכנתי

אני כצ'ופר פרידה הכנתי לוח מודעות.. קרטון ביצוע חוטים ואטבים .. כמו חבל כביסה.. ציירתי והכל יצא יפהההה המודעות ששמתי זה דברים שקשורים אלינו.. נגיד לקבוצה שלי קוראים גדולים מהחיים אז תכתבי יצאתם גדולים מהחייים אוהבת המדריכות וזה

Blase

New member
שאלה על הצ'ופר../images/Emo20.gif

איך הדבקת את החוטים על הקרטון?ובאיזה אטבים השתמשת -הקטנים שקונים?את יכולה יותר לפרט ולהעלות תמונה?

dragonit12

New member
מה שאני עשיתי..

הייתה לנו כבר פעולת סיכום בשבוע שעבר:) בהתחלה דיברנו קצת..ואז התחלנו לעשות ספר זכרונות.. כל אחת רשמה לחברה שלה וזה היה בסדר:) עבר לנו חלק.. ואז יצאנו איתם החוצה וישבנו בחוץ ואמרנו להם תגידו משו רע ומשהו טוב שהיה לכם כאן:) ועשינו שיחת סיכום כזאת.. ודיברנו ואז בסוף הרמנו כוסית עם תירוש:) וצ'ופר: וזאת לתעודה על חניכה שהיא: תחרותית,דוגמנית מתנדבת,מצחיקה חברותית,עוזרת מנקה,חברמנית מאושרת,שמחה חכמה,אוהבת. זה לא משנה מה אתן,אתן בכל מקרה מספר1 אוהבות המדריכות:) והבאנו להם עם זה שוקולד:) וזהו:)

למעלה