דנדיצקה XP
New member
../images/Emo176.gif שאלון קיץ ! ../images/Emo180.gif ../images/Emo176.gif
(תמונה מהשוט של האלבום החדש
)
כללי 1. אוהבים את הקיץ ? 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? 4. ממש סובלים מהחום ? 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ?
7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת
) 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ?
הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט
)
מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? 2. ובבריכה ? 3. בת"א ? 4. באילת ? 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? 6. וגלידה ? 7. וקרטיב ? 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? 9. וספרייט ? 10. ופאנטה ?
\
כן או לא - ללכת לים: - לבריכה: - אוהב\ת אבטיח ?: - ומלון ?: - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: - ובכלל ?: - ובאילת?: - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
)
5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. 2. 3. 4. 5.
5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. 2. 3. 4. 5.
וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 3. מזל: 4. מנגנ\ת על משהו ? 5. תחביבים: 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור
) 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: 11. סרט אחרון שראיתי: 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): 14. הדבר האחרון שאכלתי: 15. הדבר האחרון ששתיתי:
על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? 2. כמה ?
3. כמה זמן את\ה הפורום ? 4. אוהב\ת אותי ? 5. כמה ?
6. ואת כל שאר בנות הפורום ? 7. כמה ?
8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: אל תשאלו למה התייחסתי גם לזכר וגם לנקבה
כי באמת אין לי מושג XD ~ בנות, בבקשה לא לשים פס ולא להשתתף, השקעתי המון המון המון כי הפורום נורא יבש. (וגם ככה נשארנו איזה 3 בנות) אז לא לזלזל כי כתבתי את הכול לבד ועבדתי הרבה על זה. אוהבת אתכן בנות, (אלה שנשארו פה
) וסופ"ש נעים שיהיה לכן
(תמונה מהשוט של האלבום החדש