שאלון קיץ !

../images/Emo176.gif שאלון קיץ ! ../images/Emo180.gif ../images/Emo176.gif

(תמונה מהשוט של האלבום החדש
)
כללי
1. אוהבים את הקיץ ? 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? 4. ממש סובלים מהחום ? 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ?
7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת
) 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ?
הדגש את התשובה המתאימה לך.
1. מזגן \ מאוורר 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט
)
מתי בפעם האחרונה ... ?
1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? 2. ובבריכה ? 3. בת"א ? 4. באילת ? 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? 6. וגלידה ? 7. וקרטיב ? 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? 9. וספרייט ? 10. ופאנטה ?
\
כן או לא
- ללכת לים: - לבריכה: - אוהב\ת אבטיח ?: - ומלון ?: - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: - ובכלל ?: - ובאילת?: - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
)
5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי.
1. 2. 3. 4. 5.
5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ
1. 2. 3. 4. 5.
וסתם לא קשור לקיץ ...
1. שמות חיבה: 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 3. מזל: 4. מנגנ\ת על משהו ? 5. תחביבים: 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור
) 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: 11. סרט אחרון שראיתי: 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): 14. הדבר האחרון שאכלתי: 15. הדבר האחרון ששתיתי:
על הפורום
1. אוהב\ת את הפורום ? 2. כמה ?
3. כמה זמן את\ה הפורום ? 4. אוהב\ת אותי ? 5. כמה ?
6. ואת כל שאר בנות הפורום ? 7. כמה ?
8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: אל תשאלו למה התייחסתי גם לזכר וגם לנקבה
כי באמת אין לי מושג XD ~ בנות, בבקשה לא לשים פס ולא להשתתף, השקעתי המון המון המון כי הפורום נורא יבש. (וגם ככה נשארנו איזה 3 בנות) אז לא לזלזל כי כתבתי את הכול לבד ועבדתי הרבה על זה. אוהבת אתכן בנות, (אלה שנשארו פה
) וסופ"ש נעים שיהיה לכן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ר א ש ו נ ה. ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

כללי: 1. אוהבים את הקיץ ? ברור .
2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? קיץ - למרות החום XD 3. חם יחסית במקום מגוריכם ? כ"כ חם
4. ממש סובלים מהחום ? -
5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? לא אוהבת את הים
6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? נכון
7. אוהב\ת את החופש ?יאפ
8. נהנית מהחופש עד עכשיו ?
9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? טיסה - צרפת, הולנד, בלגיה. וללכת לראות את סימפל פלאן
10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? אמממ ..
הדגש את התשובה המתאימה לך: 1. מזגן \ מאוורר. 2. אבטיח \ מלון. 3. בריכה \ ים. 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף - כלום, אני לא אוהבת ת'ים
5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף. 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף. 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת. 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת. 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ. 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה.
מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? חודש שעבר - מבית הספר.
2. ובבריכה ? לפני כמה שבועות, באילת. 3. בת"א ? במפגש פורום שדרך אגב, היה ענק
4. באילת ? לפני כמה שבועות. 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? לא זוכרת XD 6. וגלידה ? שבוע שעבר.
7. וקרטיב ? אמממ ... 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? מזמן
9. וספרייט ? גם מזמן XD 10. ופאנטה ? אני באמת לא זוכרת
\
כן או לא:
- ללכת לים:
- לבריכה:
ו-
[כשיש חשק
] - אוהב\ת אבטיח ?:
- ומלון ?:
- אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?:
- היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?:
- ובכלל ?:
- ובאילת?:
- לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?:
- ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: ממש, אבל ממש -
XDDDDDDDDDDDDDD
5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי: 1. אבטיח XD 2. ארטיק / גלידה
3. 4. 5.
5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ: 1. בריכה בימים חמים מידי XD 2. החופש הגדול
3. שחם XD אני לא ממש אוהבת את החורף
4. 5.
וסתם לא קשור לקיץ ...: 1. שמות חיבה: תהילולה, תהילונת, תהילוש, תהילולית, לולי - ואם אני אמשיך, זה לא יסתיים
2. גיל מדויק: 15, וחודשיים ו- 4 ימים XD 3. מזל: תאומים
4. מנגנ\ת על משהו ? לא- אבל כ"כ רוצה על תופים
5. תחביבים: אממממ ... 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? וואו - כל פעם זה משהו אחר
7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? With Me של Sum 41 - http://www.youtube.com/watch?v=Fh61uElcOck 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? אנשים שאני מכירה, אנשים שקרובים אלי, המוזיקה של טוקיו
9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? אני לא זוכרת XD 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: Lostprophets - Always All Ways
11. סרט אחרון שראיתי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - שהיה מדהים .
12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלוויזיה: חצויה XD 13. הדבר האחרון שעשיתי: דיברתי עם בן דוד שלי ועשיתי לו כאבי ראש - למרות שזה קורה גם עכשיו XD 14. הדבר האחרון שאכלתי: לא זוכרת
15. הדבר האחרון ששתיתי: מים
על הפורום: 1. אוהב\ת את הפורום ? ברור שכן
2. כמה ? המון המון המון
3. כמה זמן את\ה הפורום ? כבר יותר משנתיים. XD 4. אוהב\ת אותי ? ברור שכן, איך אפשר שלא לאהוב את דנדי שלי
5. כמה ? מפה ועד הירח
חחחחחחחח ... מתה עלייך דנדי .
6. ואת כל שאר בנות הפורום ? ברור שכן, אני מתה על כל אחת ואחת פה .
7. כמה ? המווווווווווווון
8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? להעיר את כל הפורום - ולהביא עוד מעריצים לפורום
9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? כן - ואני כ"כ רוצה שתהיה עוד הופעה או פשוט לחזור לאותו יום
10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? מאוד מאוד מאוד X100 אוהבת אותם
- - - תודה דנדי - השאלון הפיג את השעמום שחירפן אותי XD

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif ש נ י ה!

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? כן 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? חורף
3. חם יחסית במקום מגורייכם ? כן 4. ממש סובלים מהחום ? אהא >< 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? אוהבת ללכת לים תמיד
6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? אהא
7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) לפעמים כן לפעמים לא \= 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? בערך 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? להפגש מלא עם החברים, שבנות דודות מירושלים יבואו לישון אצלי ואני אצלהן. 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? ממש לא!!
הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (בכוונה שניהם
)
מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? לפני שבועיים נראה לי... 2. ובבריכה ? ממש בתחילת החופש 3. בת"א ? כשהייתי בים XDD 4. באילת ? לפני הרבה זמן 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? לא זוכרת... 6. וגלידה ? לפני כמה ימים 7. וקרטיב ? קרטיב וארטיק זה אותו הדבר... 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? כשהלכתי לקולנוע עם חברה 9. וספרייט ? לא זוכרת 10. ופאנטה ? פיכסה פאנטה!!!!
\\
כן או לא - ללכת לים: כן - לבריכה: כן - אוהב\ת אבטיח ?: כן - ומלון ?: לא - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: כן - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: נופ - ובכלל ?: נופ - ובאילת?: כן - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: כן - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) אולי \= 5
מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. סושי 2. אבטיח 3. ענבים 4. נקטרינה 5. טוסט 5
הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. ים 2. בריכה 3. אין לימודים 4. אפשר לישון עד מאוחר 5. הרבה בילויים עם החברים D:
וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: שייקה, שיצ'ו, קליפה(השם משפחה). 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 13 ומחרתיים חודשיים. 3. מזל: תאומים 4. מנגנ\ת על משהו ? נופ, מקווה שנה הבאה בס. 5. תחביבים: לכתוב, מחשב, טלוויזיה, לצלם, לרקוד, לשיר, לצחוק, להיות עם החברות D: 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה: לא יודעת... 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? queen - bohemian rhapsody 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? החברות שלי 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? כן, תחרות ריקודים ביני לבין ידיד שלי XDD (הוא ברייקדאנס אני היפהופ.), תחרות תחפושות בבצפר, ועוד כל מיני. 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: bob sinclair - la la song 11. סרט אחרון שראיתי: משפחת סימפסון 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: אממ... לא זוכרת XDD 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): עניתי על חידון אחר XDD 14. הדבר האחרון שאכלתי: קורנפלקס... 15. הדבר האחרון ששתיתי: מים...
על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? אהא 2. כמה ? מאוד מאוד!! 3. כמה זמן את\ה הפורום ? מתישהו באוגוסט שנה 4. אוהב\ת אותי ? ברור!!
5. כמה ? מאוד מאוד מאוד... 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? כן, ברור
7. כמה ? מאוד, למרות שכמובן יש כאלה שהתחברתי אליהן יותר וכאלה שפחות... 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? להביא מלא בנות חדשות. (דברים שאני מנסה לעשות) 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? נופ
10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: הכי הכי הכי בעולם!!! הנה תמונה חדשה שלי, סוף סוף D:

../images/Emo54.gifיאא שאלון D:

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? לא 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? סתיו ואביב 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? כןןןןןןןןןןןןןןןן 4. ממש סובלים מהחום ? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? לא, לא בקיץ ולא אף פעם 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? לאא נכון 7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) בערך 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? בדיוק שבוע הבא אני אתחיל להנות :] 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? לנסוע לחו"ל עם חברה *-* ואח"כ לחזור לעבוד לצערי 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? ממש אבל מ-מ-ש לא!! הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר מזגן 2. אבטיח \ מלון אבטיח, בעע מלון 3. בריכה \ ים ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף כינרת :] 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף: לשבת בבית עם מזגן D: 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף העבודה שלי היא מאוחר בלילה (>< זה לא נשמע טוב) אז אני בכל מקרה ישנה עד הצהריים 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת להישאר בבית ולעבוד בערב 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת לישון בכינרת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ בטורקיה D: 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) אייסקפה מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? לפני חודש? 2. ובבריכה ? לפני שנה? 3. בת"א ? לפני כמה חודשים 4. באילת ? לפני חצי שנה 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? לפני חודש 6. וגלידה ? לפני כמה ימים 7. וקרטיב ? - - - 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? שלשום 9. וספרייט ? לפני 5 דקות :p 10. ופאנטה ? לפני כמה שנים \ כן או לא - ללכת לים: לא - לבריכה: כן - אוהב\ת אבטיח ?: כןןןןן
- ומלון ?: לאאאא - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: מדוזה לא עוקצת, אבל כן - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: יאפ - ובכלל ?: יאפ - ובאילת?: לא, מי המטורף שנוסע בחום הזה לאילת? - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: כן למה לא - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) עדיף להתאבד *-* 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. אבטיח 2. גלידה 3. ארטיק 4. להגיד לכם ת'אמת? 5. כל דבר שאני אוכלת בחורף אני אוכלת גם בקיץ
5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. כלום 2. כלום 3. כלום 4. חופש 5. כלום וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: סטסי, סטושי, סטס 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 17 שנים, בדיוק חודש, 10 שעות ו-33 דקות :] 3. מזל: סרטן 4. מנגנ\ת על משהו ? גיטרה 5. תחביבים: מוזיקה, חברות, מחשב, טלויזיה 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? לוידעת 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור )http://www.youtube.com/watch?v=75OSZElYB9E 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? חברות ומשפחה :] 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? כן, התעמלות אומנותית 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: Cold War Kids - Hang Me Up To Dry 11. סרט אחרון שראיתי: מועדון קרב
12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: מיאמי אינק *-* 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): ראיתי טלויזיה עם אחי 14. הדבר האחרון שאכלתי: לזניה
15. הדבר האחרון ששתיתי: ספרייט על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? אהא 2. כמה ? מאוד 3. כמה זמן את\ה הפורום ? שנתיים בערך 4. אוהב\ת אותי ? ברורר 5. כמה ? מאוד מאוד 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? כמובן
7. כמה ? >< הרבה מאוד 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? לא יודעת 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? כן 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: בד"כ מאוד, כרגע לא כלכך הודגש באמצעות מדגישומטיק

לירונת

New member
אני לא חושבת שאי פעם אתרגל לראסטות השחורות

של טום או לראסטות הלבנות של ביל >< זה נראה כל כך מוזר..
כללי 1. אוהבים את הקיץ? אממממ פחות מהחורף XD 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך? חורף
3. חם יחסית במקום מגורייכם? כן
4. ממש סובלים מהחום? נהה יש מזגן ומאוורר D: 5. אוהבים ללכת לים בקיץ? אני לא מעריצה גדולה של הים
6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ? נכון!!! 7. אוהב\ת את החופש? (שאלה מטומטמת ) אוף, כמה זמן לא היה לי חופש גדול
8. נהנית מהחופש עד עכשיו? - 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש? אין חופש. יש עבודה. 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ? חלילה וחס!!! סלט עם כרפס! הייתי מתע עם זה היה קורה! הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר (למרות שזה מאד תלוי עד כמה חם...) 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה
\ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים? לפני שנה, במוצ"ש, עם תגלית D: 2. ובבריכה? אוווו... לפני שנתיים נדמה לי. 3. בת"א? חמישי שעבר LOL 4. באילת? אממממ לפני המוווווווווווון זמן 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק? אתמול
6. וגלידה? שבת שעברה 7. וקרטיב?אני אגיד לך את האמת... אין לי מושג מה ההבדל בין ארטיק לקרטיב
8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה? לא שותה
9. וספרייט? לא שותה מוגז 10. ופאנטה?
\ כן או לא - ללכת לים:
(זה נורא תלוי...) - לבריכה:
- אוהב\ת אבטיח?:
- ומלון?:
- אי פעם נעקצת ע"י מדוזה?:
- היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ?:
- ובכלל?:
- ובאילת?:
- לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב?:
- ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש?:
(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. אפרסקים 2. אבטיח 3. ענבים 4. מישמיש 5. נקטרינות 5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. בגדים קצרים 2. זה בד"כ סימן לחופש 3. יש גלידות וארטיקים!!! :) 4. אפשר לשתות אייסקפה בשקט, בלי לקפוא מקור 5. יש מלא סיילים בחנויות XDXD וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: ליר, לירי, לירוני, לירונת 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 20 שנים, 2 חודשים ו-21 יום
3. מזל: שור 4. מנגנ\ת על משהו? כע, ואני לא אומר על מה
5. תחביבים: לקרוא, לנגן, לשמוע מוזיקה, לישון, לראות טלוויזיה, מחשב, לצאת עם חברות, לראות סרטים 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה? מתחילה לצחקק כמו משוגעת, ובד"כ זה מלווה בשירים מהפרסומות XD 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך? (מומלץ גם לתת קישור) La Bomba- King Africa http://www.youtube.com/watch?v=jY48iTyLrmk הקליפ קצת מפגר, אבל שמעתי את השיר פעם ראשונה כשראיתי קליפ מעריצים על טוקיו XDXD 8. מה תמיד יכול לשמח אותך? אוכל ומוזיקה
9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות? כע
10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: שלמה ארצי- נצמדנו 11. סרט אחרון שראיתי: "ארוס עליה" נדמה לי... |סדגש+ 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: הפרק האחרון בעונה של "האנטומיה של גריי" 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): נכנסתי לפייסבוק 14. הדבר האחרון שאכלתי: שניצל ותפו"א של אמא 15. הדבר האחרון ששתיתי: מים על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום? מאד
2. כמה? עד הירח ובחזרה 3. כמה זמן את\ה הפורום? אמממ מסוף מרץ 2009 נראה לי 4. אוהב\ת אותי? ברור
5. כמה? 1000000000000000000000000 6. ואת כל שאר בנות הפורום? גם :) 7. כמה? 100000000000000000000 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום? לקוות שטוקיו הוטל יוציאו את האלבום החדש מחר
סתם חחח אממ... לכל פורום יש תקופות יובש, ותקופות קצת יותר וקצת פחות טובות. אני אישית לא מכירה עוד הרבה אנשים שמעריצים את טוקיו, אחרת הייתי מביאה אותם לפה... אני מניחה שכשהדיסק ייצא יצטרפו בנות חדשות
9. היית בהופעה של ט"ה בארץ? לא
לא ידעתי שהם קיימים
10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו? D: המון!!!

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifיאאאאא את פה D:

שלום לך
איך הקיבוץ? והעבודה?

לירונת

New member
*עונה כמו שעניתי לתהילה* בקיבוץ ממש נחמד,

העבודה די קשה. גם כי אני רק התחלתי את החפיפה אז אני לא כל כך מבינה הרבה, וגם כי משמרת של 12 שעות יכולה לקרוע את הרגליים!

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifעונה ../images/Emo232.gif

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? לא ממש D: 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? חורף
3. חם יחסית במקום מגורייכם ? מאוד. אבל חל שיפור מאילת, זה בטוח.. XD 4. ממש סובלים מהחום ?האמת שלא. אבל אני מעדיפה קור. 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? לא ממש 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? אופקורס
7. אוהב\\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) דהה D: 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ?בערך, כן. 9. מה עוד מתכנן\\ת לעשות בחופש ? לגמור עם הקונצרט ועם השיעורים לשנה, לחגוג יומולדת D:, לצאת לחופשה עם המשפחה של אבא, אולי לצאת לאיזה שבוע עם בת דודה שלי לאילת ואממ.. קצת גם עם חברות חח 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? ממש, לחלוטין, לגמרי לא. הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \\ מאוורר 2. אבטיח \\ מלון 3. בריכה \\ ים 4. הים התיכון \\ כינרת \\ ים סוף - גדלתי בים הזה, אני לא יכולה לא לאהוב אותו >< 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \\ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \\ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \\ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \\ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \\ מרכז הארץ \\ דרום הארץ 10. אייסקפה \\ לימונענע גרוס \\ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? לפני אהה.. שלושה שבועות נדמה לי 2. ובבריכה ? לפני עשרים דקות D: 3. בת"א ? גרר... מזמן.
4. באילת ? גם, יותר מדי מזמן. לדעתי בתחילת השנה אפילו.. 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? לפני כמה שנים טובות XD 6. וגלידה ? אתמול D: 7. וקרטיב ? מה ההבדל בין ארטיק לקרטיב? -.-" 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? בפעם האחרונה שאכלתי פיצה 9. וספרייט ? פיכ.. כשהייתי בת 6, הפעם הראשונה והאחרונה. מי שחשב להמציא את הדבר הזה נידון אצלי למוות -__- 10. ופאנטה ? גם מזמן \\ כן או לא - ללכת לים: למה לא? D: - לבריכה: ברווור - אוהב\\ת אבטיח ?: מאוד - ומלון ?: יאק, לא - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: גרר כן
- היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: כמעט כל שנה
- ובכלל ?: חחחחחחח... |ראה ערך - תשובה קודמת| - ובאילת?: שאלה רטורית ואני בכלל לא עונה עליה. מי שלא יודעת את התשובה מוזמנת לגחך ~מתנשא~ - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: רומנטי ביותר - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) חלום חיי XDDDDD גאד דנה, זה מה שאת עושה בשעות הפנאי שלך? XD 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. אבטיח 2. גלידה 3.איזה עוד מאכלי קיץ יש? >_> 4.הההה..... אייס קפה? 5. שניצל?
5 הדברים שאני הכי אוהב\\ת בקיץ 1. בריכה 2. מזגן 3. ומזרנים וגלגלים מתנפחים כאלה שמוכרים בחמש שקל בכנרת D: 4. את הכנרת המסכנה שלנו, שלצערי פספסתי השנה את המסע הארוך אליה O: לא סתם, אנחנו נוסעים פעם בשלושה חודשים בערך.. 5. את ה....אוכל בקיץ? >< וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: תומיק, תומית, תומס, אדיסון, פוק, פלוץ, בוכרית, שקשוקה, שולה, תותי, ממ.... והרשימה נמשכת.. 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): אעה! 14 שנים, 11 חודשים 22 ימים ו-21 שעות D: שחתיין עליי אחיות
3. מזל: אריה שליטה 4. מנגנ\\ת על משהו ? פסנתר וגיטרה, קצת על חלילית, נחשב? XD 5. תחביבים: פסנתר וגיטרה D: חח סתם. מוזיקה היא התחביב העיקרי שלי ^^ 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\\ת בעולם, עייפ\\ה ומסטול\\ה ? הכי הזוי? אני לא עושה הרבה דברים הזויים, אבל אני פשוט מדברת מלא ושטויות. וחונקת את אחותי ומושכת אותה מהאוזן.. :| 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור ) הה, קבלו. השיר הכי מדהים וההופעה הכי מדהימה שאי פעם נראו ונשמעו - http://www.youtube.com/watch?v=x4I_1ZyfmYY ~עכשיו אני אשב לראות אותו~ 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? מוזיקה וחיבוקים
9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? חח הממ.. לא שאני זוכרת. אני שונאת תחרויות. 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: sick sad little world 11. סרט אחרון שראיתי: לא זוכרת. ראיתי מלא סרטים ביומיים האחרונים. 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: "חף מפשע", סדרה אדירהההה 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): חחחח עניתי על השאלון המוזר הזה ששי שלחה לי 14. הדבר האחרון שאכלתי: אבטיח 15. הדבר האחרון ששתיתי: מים על הפורום 1. אוהב\\ת את הפורום ? דה D: 2. כמה ? המוווון
3. כמה זמן את\\ה הפורום ? חודשיים? חח 4. אוהב\\ת אותי ? מאוד 3:
5. כמה ? ככה ~שולחת ידיים לצדדים~ 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? ברור :) 7. כמה ? הרבה מאווווד D:
8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? לגייס בנות חדשות שיצטרפו ולחדש קצת את הפינות D: 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? סיפור ארוך ומייגע ובקצרה, לא >< 10. כמה את\\ה אוהב\\ת את טוקיו ? D: כרגע? לא המון
אבל אני אוהבת אותם, הם חמודים
דנונה, איך את מעזה לפקפק באהבה שלי לפורום? >< הוא צריך קצת שינויים, זה הכל :) ואני מזכירה לכן שעכשיו חופש והמון בנות עובדות או נוסעות לנופש או פשוט לא נמצאות ליד המחשב, כי זה הזמן שלנו לקצת חופש באמת, אז בואו נפיק את מה שאפשר ממה שיש לנו, אוקי? שיהיה לכן סופ"ש נפלא וחופש נפלא עוד יותר

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifבננננווווווותת!!!

איפה הנצל"ש, לעזאזל?
אוקי, קבלו- הבלוג של שי-לי ומור חוזררררר!!!!! אתן פשוט לא מבינות איזו הקלה זאת. לא עוד אור/אמילי ועמית ביצ'! יהיו לנו שוב עדכונים על רמה! גאד, זה כ'כ עשה לי את הסופ"ש. בקיצור, בננות, תעזרו להן להפיץ אותו ולהחזיר קצת מעריצות :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ~ הללויה ../images/Emo13.gif ~

סופסוף בלוג נורמאלי להתעדכן בו

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני. DD:

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? בהתחלה אהבתי. עכשיו אני מתגעגעת לחורף. 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? אביב. 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? כןןןןןןןןןןןןןןן 4. ממש סובלים מהחום ? מאוד (בוכה) 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? לא כל כך. S: 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ?
7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) לא XD סתם. 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? כן. 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? דויטשלנד!!!!!!!! XD 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? כןןןןןןןן. לאאאאאאא. לא יודעת XDDDDDDDDDD הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? לפני חודש XD 2. ובבריכה ? לפני שבוע וחצי ככה. 3. בת"א ? במפגש פורום. 4. באילת ? נמ בגיל 12 משהו כזה. 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? נראלי בקיץ הקודם XDDDDDDDDDD 6. וגלידה ? המ גלידה לפני חודשיים ככה. 7. וקרטיב ? קרטיב זה ארטיק, דנה -_-" 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? לפני שעה. 9. וספרייט ? איכסססס 10. ופאנטה ? פויההההההההההה \ כן או לא - ללכת לים: לפעמים - לבריכה: כןןןןןןןןןן - אוהב\ת אבטיח ?: לפעמים XD - ומלון ?: לא - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: לא XD - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: לא. אבל אני אהיה בחופשה הזו. - ובכלל ?: לא - ובאילת?: כן - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: חחחחחחחח עשיתי את זה אתמול. - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) המ, יכול להיות נחמד. כן. 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. אבטיח 2. קרפ 3. ופלים 4. גלידה 5. טוב אין לי נו. זה לא שמשתנה לי המאכלים -_-" 5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. בריזר אבטיח. סיגריות. ים. טוגדר *-* 2. סתם להסתלבט בבית במזגן. זה אחלה. 3. לישון. 4. ב ר י כ ה ! 5. ת"א. וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: קישטוקה, מיש. 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 15, 8 חודשים ועשרה ימים. 3. מזל: מאזניים. 4. מנגנ\ת על משהו ? מפוחית צד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם לא. נו, על הכלי הזה, ברח לי שמו. זה שכולם מנגנים. הא. גיטרה. 5. תחביבים: לנגן כל היום. לכתוב. לעשות אנשים מפלסטלינה חחחחחחחח 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור ) המ 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? החיוך של ביל. 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? שחייה, פסנתר. 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: איש בראש אוס XD 11. סרט אחרון שראיתי: המסור. אלוהים ישמור. 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: שבוע סוף? 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): חזרתי הביתה מהים. אוי היה כל כך מצחיק. XD 14. הדבר האחרון שאכלתי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורנפלקס 15. הדבר האחרון ששתיתי: קולה על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? לא. נו מה נראה לכם? -_-" 2. כמה ? הרבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הרבה הרבה
3. כמה זמן את\ה הפורום ? מיום היווסדו 4. אוהב\ת אותי ? שלא תדעי עד כמה. 5. כמה ? המ, המון המון XD 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? את כולםםםםםםםם אני אוהבת. 7. כמה ? המוןןןןןןןןן XD 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? לא חושבת שכזה יבש כאן. 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? כן
10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: הכי בעולם. חחחחחחחחחחחחח אחלה שאלון מדהימוס שלי
מתה עלייך.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif טוב התפקשש. זה היה בטוח XD

מה זה מצטערת על אי ההשקעה. לא בא לי בטוב XD 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף (למרות שממש באלי על שניהם.) 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) כל טעם שונה. הכל. חוץ מהדבר המגעיל והמוזר הזה לימונענע גרוס. :|

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif עווננה P+

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? כן 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? חורף 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? בערך 4. ממש סובלים מהחום ? לא ממש 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? כן 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? נכוון :) 7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) יאאפ ^^ 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? כן .. עבר כ"כ מהר 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? לנסוע לאילת ולזרוום .. 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? מבחינת חוופש כן ^^ ומכל השאר לא .. הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן \ מאוורר 2. אבטיח \ מלון 3. בריכה \ ים 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף (אבל אני עובדת בבקרים ) 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? לפני שבועיים 2. ובבריכה ? שבוע שעבר 3. בת"א ? בפסח 4. באילת ? בחנוכה 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? שבוע שעבר 6. וגלידה ? לפני 3 שבועות בערך .. 7. וקרטיב ? אייכס |: 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? במסיבבה של פפזווש (לפני שבועים ) 9. וספרייט ? איככס 10. ופאנטה ? מזממן כן או לא - ללכת לים: כן - לבריכה: כן - אוהב\ת אבטיח ?: לא ! - ומלון ?: לא ממש - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: לא - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: לא - ובכלל ?: כן - ובאילת?: כן :) - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: כן - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) כן 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. ענבים 2. דובדבנים ( זה של הקיץ ? ) 3. 4. 5. 5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. ים 2. בריכה 3. חופפפש ^^ 4. 5. וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: לבלו , נחמי , ברוווש ועווד .. 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): עוד חודש פחות יום 14 ^^ 3. מזל: בתולה 4. מנגנ\ת על משהו ? גיטרה 5. תחביבים: לרקוד לשיר ולנגן 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? עוושה בושות למי שאיתי XD 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור ) monsoon 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? חברים 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? כן 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: אחלום לנצח 11. סרט אחרון שראיתי: השטן לובשת פרדה 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: סטודיו 60 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): ארזתי (אני נוסעת מחר לטיוול מיים ) 14. הדבר האחרון שאכלתי: קורנפלנקס 15. הדבר האחרון ששתיתי: חלב על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? כן 2. כמה ? המוווננמוון 3. כמה זמן את\ה הפורום ? שנה וקצת 4. אוהב\ת אותי ? ברווור 5. כמה ? המווננמוון 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? ברוווור שכן (:) 7. כמה ? המוווווווווווננננמוווווון 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? לפרסם את הפורום קצת יותר 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? לא )= 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: המווונמווון [:

Mana Sama

New member
איזה מכועריםם (סורי,הייתי חייבת)-תשובות בפנים

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? בערך 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? סתיו 3. חם יחסית במקום מגורייכם ? כע 4. ממש סובלים מהחום ? בבית לא,בחוץ כן 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ? לא אוהבת ים 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? קיטשש 7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת ) כן,אבל אין לי 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ? עובדת כמו חמור 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ? זה לא חופש,זה החיים >: 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ? איכס,לא. שיבוא בשביל היום הולדת וילך בחזרה הדגש את התשובה המתאימה לך. (נהה..להדגיש זה לחלשים) 1. מזגן \ מאוורר ->מזגן 2. אבטיח \ מלון ->אבטיח 3. בריכה \ ים ->בריכה 4. הים התיכון \ כינרת \ ים סוף ->אף אחד 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח \ ללכת לים ולאכול אבטיח על החוף ->אופציה א' 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים \ לקום מוקדם בבוקר בשביל לעבוד ולהרוויח כסף ->אני עובדת רק בערב,אז אופציה א' 7. קייטנה \ להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת ->לעבוד כי אין ברירה 8. חופשה בקיץ - לישון בכינרת \ אילת ->לא זה ולא זה 9. חופי ים - בצפון הארץ \ מרכז הארץ \ דרום הארץ ->הכל אותו חרא 10. אייסקפה \ לימונענע גרוס \ ברד בכל טעם שונה (אפשר לפרט ) ->שלושתם 3> מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ? הממ..לפני חודשיים ככה 2. ובבריכה ? שנה שעברה 3. בת"א ? ביום שני 4. באילת ? ראש השנה 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ? לא זוכרת 6. וגלידה ? אתמול 7. וקרטיב ? מה ההבדל בין זה לארטיק? 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ? לפני שעה 9. וספרייט ? אתמול 10. ופאנטה ? גם אתמול \ כן או לא - ללכת לים: לא - לבריכה: גם לא ממש,אבל עדיף - אוהב\ת אבטיח ?: זה נחמד - ומלון ?: איכס - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?: לא - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?: כאילו,סאמר קאמפ? לא סתם ככה טיסה בקיץ אז כן - ובכלל ?: כן - ובאילת?: כן - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?: תלוי עם מי - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) אווץ',מסנוור 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1. גלידת בן אנד ג'ריס בטעם בצק עוגיות 2. גלידת בן אנד ג'ריס בטעם וניל עוגיות 3. אייס בלנד וניל טהור של קופי בין 4. אייס שוקו של ארומה 5. מילקשייק תות-בננה-תמר של ג'וסלנד 5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1. גלידה 2. מזגן 3. קולה קרה 4. להיות בבית 5. מסיבות בריכה אצל ידיד שלי וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה: קסואי/ג'ון/פרנקה וגם כל הרגילים סטייל סיוי וכאלה 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !): 20 וחודש ויומיים 3. מזל: סרטן 4. מנגנ\ת על משהו ? אורגנית,אבל סתם משמיעה בלי באמת לדעת תווים/אקורדים 5. תחביבים: אנימה,מנגה,מוזיקה יפנית,אופנה יפנית,תרבות יפנית (כל מה שקשור ליפן בערך,קיצר),משחקי מחשב/פלייסטיישן/DS,לצייר,לישון,לקנות שטויות אם יש כסף 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ? מציקה לאנשים במסנג'ר 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור ) hanson-mmm bop (חח איזה ישן) 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ? נו,זה אותו דבר 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ? לא זוכרת 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע: k-on!-dont say lazy 11. סרט אחרון שראיתי: בן ערובה..היה אתמול בטלויזיה ואמא ראתה 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה: שנות ה-70 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון): הייתי אצל ליבת 14. הדבר האחרון שאכלתי: פיצה 15. הדבר האחרון ששתיתי: קולה על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ? כע 2. כמה ? לא יודעת 3. כמה זמן את\ה הפורום ? הממ.. 4. אוהב\ת אותי ? מי את בכלל,יא כונפה? =P 5. כמה ? נה..לא הרבה =P 6. ואת כל שאר בנות הפורום ? כע 7. כמה ? יותר ממך O: 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ? להציב ממטרות 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ? לא 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? D: כבר לא במיוחד

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif me

כללי 1. אוהבים את הקיץ ? בערך 2. איזו עונה הכי מועדפת עליך ? סתיו 3. חם יחסית במקום מגורייכם ?מאוד !!!!!! 4. ממש סובלים מהחום ?כן !!!!! 5. אוהבים ללכת לים בקיץ ?לפעמים 6. נכון שאין כמו שקיעה בים בקיץ ? חח כן 7. אוהב\ת את החופש ? (שאלה מטומטמת )מאוד !!!!! 8. נהנית מהחופש עד עכשיו ?כן D: 9. מה עוד מתכנן\ת לעשות בחופש ?לישון לישון לרבוץ מול הטליזיה לישון לישון לישון ועוד דבר בסיגנון XD 10. היית רוצה שכל השנה יהיה קיץ ?כן ! [אבל שיעשו איתנו חסד ושיהיה כאן קיץ כו קיץ בלונדון [הכל שמש נעים ונחמד -לא חם מידי ולא קר - פתאום מתחיל מבול D: ] ] הדגש את התשובה המתאימה לך. 1. מזגן 2. אבטיח 3. בריכה 4. הים התיכון 5. כשיש יום ממש ממש חם - לשבת בבית במזגן ולשתות כוס ענקית של מים עם קרח 6. להישאר ערים עד מאוחר ולחרופ עד הצהריים 7. להישאר בבית ולהינות מהחופש כמו שאני אוהב\ת 8. חופשה בקיץ - אילת 9. חופי ים - מרכז הארץ 10. אייסקפה מתי בפעם האחרונה ... ? 1. מתי בפעם האחרונה היית בים ?מזמן 2. ובבריכה ?מזמן 3. בת"א ?אי גרה כאן אז אממ עכשיו [?] 4. באילת ?לפני שנה בערך 5. מתי בפעם האחרונה אכלת ארטיק ?לפני שבוע XD 6. וגלידה ?לפני כמה ימים [הגלידה של מקדולד -בלונדון- טעימה יותר מזאתי שפה XD] 7. וקרטיב ?מה זה ? במה הוא שונה מארטיק ? אני משתמשת רק בארטיק וגלידה XD 8. מתי בפעם האחרונה שתית קולה ?לפני יממה XD 9. וספרייט ?אני לא אוהבת ספרייט 10. ופאנטה ?כנ"ל \ כן או לא - ללכת לים: כן - לבריכה:כן - אוהב\ת אבטיח ?:בערך אני לא אוהבת גרעינים XD - ומלון ?:לא כל כך - אי פעם נעקצת ע"י מדוזה ?:לא - היית פעם בחו"ל בחופשת קיץ ?:מכיתה ד' - ובכלל ?:כן - ובאילת?:כן - לשבת בלילה בקיץ בחוץ ולצפות בכוכבים, נשמע רעיון טוב ?:למה לא XD - ולשבת בבוקר בקיץ בחוץ ולצפות בשמש ?: (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח )לא 5 מאכלי קיץ (!) הכי אהובים עליי. 1.ארטיק 2.גלידה 3.שניצל תירס XD 4.ארטיק 5.גלידה :] 5 הדברים שאני הכי אוהב\ת בקיץ 1.שמש [עד שהיא מתחילה למם וזה כבר לא כיף XD 2.ארטיק [למרות שגם בחורף אני אוכלת ארטיק XD ] 3.גלידה XD 4.חופש 5.חו"ל :] וסתם לא קשור לקיץ ... 1. שמות חיבה:גמדה 2. גיל מדויק (שנים, חודשים וימים; לא יזיק לכם קצת חשבון !):16 ושלושה ימים בדיוק :] 3. מזל:אריה :] 4. מנגנ\ת על משהו ?על עור התוף [באוזן XD ] 5. תחביבים:לישון לראות טלויזיה להיות במחשב וזהו נראה לי XD 6. מה הדבר הכי הזוי שאני עושה, שאני הכי משועממ\ת בעולם, עייפ\ה ומסטול\ה ?מתחילה לצחוק מדברים מפגרים [השעות של מצב כפית XD ] אוכלת ישנה XD 7. איזה שיר הכי יכול לשפר את מצב רוחך ? (מומלץ גם לתת קישור )לתת קישור לכולם ? XD אין בעיה D: זה הרבה XD All Time Low - Coffee Shop Soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=uMekefHmLVE&feature=fvw All Time Low - Dear Maria, Count Me In http://www.youtube.com/watch?v=GcNiKCmWdYE&feature=fvw All Time Low - Circles http://www.youtube.com/watch?v=IzqTuGAC4lo&feature=related All Time Low - Six Feet Under the Stars http://www.youtube.com/watch?v=cDg5xhyS3js&feature=related All Time Low - Poppin' (Champagne) http://www.youtube.com/watch?v=TNX6QeFBEYQ&feature=related למי שרוצה שתחפש את זה גם בקליפ של און דה ראוד הוא יותר יפה מהקליפ הזה XD All Time Low - Weightless http://www.youtube.com/watch?v=TpG3BxRctQ4&feature=channel Stella - All Time Low http://www.youtube.com/watch?v=WERk1qUDRx0&feature=related טוב אין לי כו לשים עוד שירים של אול טיים לאו כל השיריםשלם גומיםי לשמוח XD Forever The Sickest Kids - Whoa Oh (Me vs Everyone) http://www.youtube.com/watch?v=NGYtBOPQhMI&feature=fvst Forever The Sickest Kids - She's A Lady http://www.youtube.com/watch?v=S4N_5XIKJwg&feature=related גם השירים של פוראבר דה סיקסט קידס גורמים לי שמוח אז פשוט חפשו אותם ביוטיוב XD Metro Station - "Seventeen Forever" Music Video http://www.youtube.com/watch?v=3esKbQK58OI&feature=related heart heart heartbreak -boys like girls http://www.youtube.com/watch?v=d1rWeStfOkg&feature=related Boys Like Girls "Two Is Better Than One" Acoustic http://www.youtube.com/watch?v=56jsI1Sov_4&feature=related love drunk - boys like girls http://www.youtube.com/watch?v=hukY2tzTJkA&feature=related וכנ"ל לגבי כל השרים של בויס לייק גירלס טוב דיי אין לי כוח יותר XD 8. מה תמיד יכול לשמח אותך ?לשמוע מוסיקה :] 9. האם אי פעם ניצחת באיזו תחרות ?לא נראה לי XD 10. השיר האחרון שהתנגן לי ברקע:קופי שופ סאונדטראקשל אול טיים לאו 11. סרט אחרון שראיתי:17 אגין וסקול פור רוק [זה מה שהיה בטיסה האמת ש17 אגין ממש משעמם XD ] 12. הסדרה האחרונה שראיתי בטלויזיה:גוסיפ גירל 13. הדבר האחרון שעשיתי (לפני שנכנסת לפורום לענות על השאלון):ראית את הסרטונים של האאוט טייקס של אול טיים לאו בקליפ של קופי שופ סאונד טראק XD חובה לצפיה [למי שמשעמם וגם למי שלא ] http://www.youtube.com/watch?v=d6CfB0pcxFo&feature=related חלק 2 הנחלק הזה הרג אותי XD http://www.youtube.com/watch?v=0q1ijHNNyXc&feature=related 14. הדבר האחרון שאכלתי:M&M 15. הדבר האחרון ששתיתי:מים על הפורום 1. אוהב\ת את הפורום ?כן 2. כמה ? מ1-10 ? לא יודעת 3. כמה זמן את\ה הפורום ?שנתיים בערך 4. אוהב\ת אותי ? למה לא XD 5. כמה ? מ1-10 ? 6. ואת כל שאר בנות הפורום ?למה לא XD 7. כמה ? מ1-10 ? 8. מה לדעתך צריך לעשות כדי להפיג את היובש בפורום ?לא יודעת 9. היית בהופעה של ט"ה בארץ ?כן 10. כמה את\ה אוהב\ת את טוקיו ? 3 -מה לעשות שעם הזמן מתחיל לרדת מהם כי הם מתחילים לשעמם וכל הבלגן איתם משעמם עוד יותר

למעלה