שאלות,בקשות הסברים!!

meitaly2

New member
../images/Emo176.gifשאלות,בקשות הסברים!!../images/Emo176.gif

עזרה!! נכון הלוגו שצרפתי ראיתי אותו באיזשהו אתר ואותה מנהלת עושה עיצוב מאוד יפה..הייתי רוצה אם מישהו יודע איך אני יכולה לעשות כאלו דברים אם יש לכם איזה מדריך כי מנהלת אותו אתר לא עונה לי...אז בבקשה אם מישהו יודע אשמח למדריך... תודה מראש... מיטל

MeLuSH

New member
אם אני לא טועה ..

אז זה בפוטושופ , במברשות .. אבל אני ממש לא בטוחה ..

DULCE HILI

New member
../images/Emo75.gifהייי כולם..דחוף..עזרה

למישהו יש את הגירסא של השיר ME VOY באנגלית(GONE) אבל שמבצעים אותה RBD ולא קלי קלארקסון! השיר פשוט לא יורד לי באימיול ואני חייבת לשמוע אותו.

MeLuSH

New member
אממ

יש לך את הביצוע שלו ? אני יכולה לתרגם לך .. אבל רק משמיעה ..

redsnowhite

New member
אנהי-סובלת../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

סובב את העיר הזו, סובב בתוך ראשי עולמך חיכה לך אתה חיכת לי חיים שלי, איך הולך? ארבע לילות שאני לא ישנה וכרוח רפאים - חיוכך הגחמה הקטנה שלי תביט בי ככה וזהו מה שאני מרגישה בלתי נסבל שותה את הימים האלה ואני ממשיכה כך סובלת מרותקת למבטך להעביר את שעות היום חתומה בנשמתך סובלת מטלטלת במילותיך אלה שתמיד מתבררות וגורמות לי ללכת אלפים אחריך סובלת אתה עולה לי כמו עשן אתה קושר אותי אל דבריך היפים הקופסא שלי של הפתעות לאן הנצנוצים הולכים אם להגיד לך שאני אוהבת זה משפט מבוזבז מבקש ממני לשכנע אותך הצורך המתוק שלי מה שאני מרגישה בלתי נסבל שותה את הימים האלה ואני ממשיכה כך סובלת מרותקת למבטך להעביר את שעות היום חתומה בנשמתך סובלת מטלטלת במילותיך אלה שתמיד מתבררות וגורמות לי ללכת אלפים אחריך סובלת אני ממשיכה לממדיך אתה לוקח אותי אל העולם הלא אמיתי שלך אתה שם בראש את כולי Encontravia con mirazon המוטיבציה הראשית שלי ה-duende קטן שלי, משוגע שלי. ואני ממשיכה כך סובלת מרותקת למבטך להעביר את שעות היום חתומה בנשמתך סובלת מטלטלת במילותיך אלה שתמיד מתבררות וגורמות לי ללכת אלפים אחריך סובלת מה שכתוב בספרדית זה מה שלא הבנתי
מקווה שזה טוב.. ותודה רבה ל- LaChicaDeLasNovelas שעזרה לי

redsnowhite

New member
לא../images/Emo2.gif למה קראתי את זה כסובלת?../images/Emo124.gif

זה סופר מתאהבת
חחח

למעלה