שירשור עידכונים
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 23/7/03 #4 מעדכן יומיומית.. בעיקר כי אין לי משהו יותר טוב לעשות לעידכון
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 24/7/03 #8 אכן.. עידכנתי שוב.. והיום בחרתי להיכנס בנושא האמונה.. לעידכון
א אישה פלדה New member 23/7/03 #6 עדכנתי היום אחרי 3 ימים שלא עדכנתי... כולם מוזמנים להיכנס ולקרוא. הבלוג של ענת.
מ מה קורה אחיי New member 23/7/03 #7 מבקש ביקורת על השקופיות החדשות הי, הוספתי שקופיות לבלוג שלי ואני מעוניין לשמוע מה דעתך. אפשר לכתוב לי תגובות או לשלוח הודעות במייל ו ICQ. תודה
מבקש ביקורת על השקופיות החדשות הי, הוספתי שקופיות לבלוג שלי ואני מעוניין לשמוע מה דעתך. אפשר לכתוב לי תגובות או לשלוח הודעות במייל ו ICQ. תודה
D De-Panther New member 24/7/03 #10 שלום!! אותך מזמן לא../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ראיתי ודוגרי לא ראיתי אותך מזמן עברו כמה חודשים
שלום!! אותך מזמן לא../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ראיתי ודוגרי לא ראיתי אותך מזמן עברו כמה חודשים
מ מיאר טרום New member 24/7/03 #12 פרק ירוקרק מאתמול, בכך דרך, בכל השפה, הבלןג שלי מתעדכן טקס סיום התיכון, יומנו של האיש הגול שוחט פרות קדושות (ומקדיש להן פרק שלם) (למי שזה נשמע לו מוזר ופלצני, נוזמן לגשת לבלוג) הענק הסגול
פרק ירוקרק מאתמול, בכך דרך, בכל השפה, הבלןג שלי מתעדכן טקס סיום התיכון, יומנו של האיש הגול שוחט פרות קדושות (ומקדיש להן פרק שלם) (למי שזה נשמע לו מוזר ופלצני, נוזמן לגשת לבלוג) הענק הסגול
א אישה פלדה New member 25/7/03 #16 עדכנתי ועדכנתי... אתם יכולים לקרוא על האכזבה שלי, פרידה, משפטי פתיחה, שירות קבע ונוסטלגיות... בבלוג של ענת.
עדכנתי ועדכנתי... אתם יכולים לקרוא על האכזבה שלי, פרידה, משפטי פתיחה, שירות קבע ונוסטלגיות... בבלוג של ענת.