שלום לפורום !

אנפה2

New member
../images/Emo176.gifשלום לפורום !../images/Emo176.gif

אנחנו קבוצת חברות שמתאמנות בחדר כושר כבר שנתיים. עושות ספינניג 3 פעמים בשבוע, עושות תרגילי כוח ועושות קרוס, הליכון, סוויצ'ינג, וגם נכנסות ועושות שיעורי עיצוב. כולנו צריכות לרדת במשקל ,וזה לא קרה לאף אחת מאיתנו. זאת אומרת אף אחת לא הפכה לסינדי קראופורד. לכולנו יש תוכנית אימונים שונה , ואנחנו צמודות אליה. כאשר שואלים את מדריך הכושר למה לא יורדים במשקל הוא אומר שצריך להחליף תרגילים ולבלבל את הגוף. אנחנו כבר מבולבלות ושוקלות לעזוב את חדר הכושר. אייך נוכל לדעת איזה תפריט לאמץ לעצמינו מכוון שגם מגוון הדיאטות מבלבל, אחד אומר הפרדת חלבונים, אחד אומר דיאטת חלבונים אחד אומר סנדויצים והגוף והנשמה באמת כבר מבולבלים. אנחנו גם בוגרי קבוצות תמיכה של: שומרי משקל, מירי בלקין דיאטה קלאב ומה לא. האם אין פיתרון וישועה ?. בשם הנשים שניסו כבר הכל, נשמח לקבל תשובה מלומדת. ,

moogy1

New member
הקסם שבקבוצה

לילה טוב, עוד לא נולד האדם שישמור על משקלו החדש רק מפעילות גופנית או רק מתונית תזונה כזו או אחרת. כל מי ששואף לרדת במשקל או ו לשמור עליו לאורך זמן חייב לשלב בין השניים. אני באופן אישי חברה בדיאטה קלאב ושומרת על משקלי כבר שנתיים ( הפחתי 27 קילוגרמים ), אלא שאין שום סיכוי בעולם כי הייתי מצליחה כך אלמלא הבחירה להישאר בקבוצה ( לא חשוב איזו ), להיות מחוייבת לחברים בה ולעצמי ולהחליט כי אני רוצה אחרת. מה שעוזר לי באופן אישי הם מספר כללי ברזל: א. שתיה של שני ליטרים של מים ביום ב. אכילת 6 ארוחות קטנות ביום ( כל שלוש שעות ) לאכול הכל! מצאו לכן כל אחת מאכלים אהובים ובססו עליהם את התפריט היומי. בלי החלטות קיצוניות שאין כל אפשרות לעמוד בהן לאורך זמן, משום שזו אינה צריכה להיות דיאטה אלא תוכנית לכל החיים. ג. מדית כמויות ורמת דיוק גבוהה. 10 פרוסות לחם קל ביום, 3 מנות פרי, הרבה ירקות, מנת בשר יומית במשקל של 100 גרם, פחממה מבושלת במשקל 200 גרם. ד. פעילות גופנית: 1 - צעידה של שעה 5 פעמים בשבוע 2 - אימון מעגל 3 פעמים בשבוע אימון המעגל היא שיטה חדשה, אשר היגיע מאמריקה לאחרונה, ומבוססת על פעילות הידראולית ( דמוי התנגדות במים ) אורך כל אימון חצי שעה בלבד לאימון טוטאלי. אם אעיד על עצמי אוכל לומר כי אני שורפת באימון שכזה מספר קלוריות זהה למשך אימון של שעתיים בחדר כושר רגיל. התוצאות מדהימות: הרגשה נפלאה, שיפור הכושר תוך זמן קצר והצרת הקפים באופן משמעותי. בקיצור שווה ניסיון. מקווה שעזרתי מעט בברכה אלמוג

טו פז

New member
אולי אתן לא אוכלות מספיק

כל הספורט שבעולם לא יעזור לכן לרזות אם אתן לא אוכלות מספיק. לכן מאוד הגיוני שאין ירידה במשקל, הגוף נמצא במצב של חוסר, ולכן הגוף לומד ושומר על כל אנרגיה זמינה בתאי שומן, והמשקל "תקוע". התפריט שלכן יכול להיקבע רק ע"י אדם מוסמך לכך, וחשוב שיכלול לא רק מאכלים בריאים אלא גם מאכלים שאתן אוהבות. ככה זו לא תהיה "דיאטה" זו תהיה דרך חיים עבורכם, תהיו בריאות רזות ושבעות. בהצלחה

למבולבלות

המשכנה בפעילות גופנית- זה מצויין. במקביל שכל אחת תלך לקבל ייעוץ פרטני ע"פ אורח החיים האישי שלה ואז דיאטה נכונה +פעילות גופנית תתן את התוצאה הרצויה. בהצלחה.

למעלה