שרשור היכרות

Hip Hop star

New member
../images/Emo176.gifשרשור היכרות../images/Emo176.gif

מספר שאלות כדי שנכיר אחד את השני טוב יותר=].תרגישו חופשי לכתוב מה שבא לכם:p שם: גיל: עיר מגורים: :לאיזו כיתה עולים?: עונה אהובה מתוך 'גולשים בזמן': דמות אהובה מ'גולשים בזמן': פרק אהוב מהסדרה: -כללי- שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: נ.ב .השאלות מתחת לכותרת "-כללי-" לקוחות מתוך פורום שאלונים וסרקים. המשך יומטוב

mailo100

New member
בבקשה

שם: אביחי גיל: 23 עיר: תל אביב השכלה: מסיים תואר ראשון עונה אהובה מתוך גולשים בזמן: עונה שנייה דמות אהובה: וויד וולס פרק אהוב מהסדרה: פרק הפתיחה על הכללי לא עניתי כי זה ארוך מידי!!

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo22.gif

שם:אלה גיל:16 וחצי עיר מגורים:ת"א :לאיזו כיתה עולים?:י"א עונה אהובה מתוך 'גולשים בזמן':אממממ.....די קשה להגיד....יש לי התלבטות בין העונה השנייה לשלישית...אלך על עונה שלישית=] דמות אהובה מ'גולשים בזמן':גם קשה....הפרופסור פרק אהוב מהסדרה:הפרק שהם מגיעים לבית מלון ה"רדוף" רוחות בעונה הרביעית. -כללי- שעת התחלה:00:08 שיר שמתנגן ברקע:מאוורר ספר קצת על עצמך:בלה בלה בלה...אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש:כמה שאני עייפה מה עשית היום?ראיתי את הפרקים של גולשים בזמן שלא יצא לי לראות במהלך השבוע ועבדתי מה תעשה מחר?אתאמן על הצ'לו חשק ל...:יום קריר מה המידה שלך בנעליים?40-41..זה משתנה בין חברות הנעליים באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הנוכחי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אלוהים יודע... מה אתה הכי אוהב לאכול?------ מה אתה הכי שונא לאכול?דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אהמ.......לא יודעת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא חסרים מה הצבע האהוב עלייך?אין..אוהבת את כולם מה הצבע השנוא עלייך?אין חיה כזאת מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה
מה המקצוע השנוא עלייך?לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בסדר=] עיר/ים אהובות:אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מהשנה,מסגרת מעניינת שחברה הביאה לי,ודובון שאמא הביאה לי איפה חגגת יומולדת אחרון?בביתי הקט איך אתה הכי אוהב לבלות?לא משנה לי איפה,העיקר עם אנשים שנותנים לי הרגשה טובה... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?00:30 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?08:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?בגרות בלשון כמה קיבלת בו?לא יודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כמובן היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?נמנמנמ......אתמול מדוע?סתם...סרט של מלחמת הכוכבים....
לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?holding out for a hero מתוך הפסקול של שרק2 למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה יותר משתלם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?הווווווווו....אנשים אקראיים שאני לא מכירה...לקוחות נו.. ולחבק?נמנמננמנמנמנמ....אמא ולנשק?נמנמנמנמנמנמ..אף אחד ולספר לו משהו מהלב?וואו.....לאף אחד יש לך חברה?פחחחחחחחח ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אני,עצמי ואנכי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אלכס,כלבתי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד שם מיוחד לבן?רפאל שם מיוחד לבת?אווה מאכל אהוב:לא הייתה כבר השאלה........? מאכל שנוא:גם נשאלה כבר דבר אחרון שאכלת:כמה אירוני....כריך עם טונה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אהמממ..לא חסרים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?תחתונים אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר ומסדר עוף החול אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?שודדי הקאריביים 3 אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?רועי..או יורי... על מה דיברת איתו?על הנהג מונית ה-*** מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אנכי על מי אתה יודע הכי הרבה?אנכי מה הדבר האחרון שקנית?שתייה כמה הוא עלה?לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת?יותם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני לא אלך לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש וחצי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?אירוע של ארגון שאימי מתנדבת בו איך קוראים לאמא שלך?עליזה=] יש לך שם שני? מהו?יוכבד אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתי ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים?כבר לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?עדיה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כמה ק"ג פחות ובפנימיות?סבלנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אהממממממממממ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכל מהכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא חושבת על זה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהממממממ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ליאור כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?...... מתי זה היה?אף פעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא ידוע מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע בו אחי ואימי נכנסו לראשונה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"זה נכון" מה עושה לך טוב?חיוכים מה מעצבן אותך?קיטורים מה תמיד צריך להיות בכיס?נייד איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?כישרון לנגן מה הפריט הכי יקר שיש לך?הנייד מה נמצא אצלך תמיד במקרר?נוזל כלשהו מה היית לוקח לאי בודד?.................. המלצה לסרט:פנטזיה תוכנית טלוויזיה?csI:מיאמי..וכמובן גולשים בזמן
..אולי ישדרו את זה שוב פעם בעתיד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"את בסדר?" איך את/ה מתגבר על באסה?חושבת על דברים משמחים איפה היית רוצה לבקר בעולם?אירלנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:אהמממממ..תלוי איזה חיית מחמד:כלבה ודגים כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?מילה שמתארת רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?ביטחון מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות עם חברים או משפחה מקומות בילוי מועדפים:פארקים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אני מניחה שכן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אהממממ..וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אהמממממממממ האם את/ה מאמינ/ה בה´?בהחלט
החיים טובים לדעתך?יש מקום לשיפור לבוש:פיג'מה איפור:אף פעם מאכל אהוב:נו די שתייה אהובה:............................ להקה אהובה:דסטניז צ'יילד סרט אהוב:פנטסיה(1940) של דיסני גלידה:שוקולד עיר בעולם:אורלנדו ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלחץ על "שלח/י" שיר ברקע:נשאל כבר... שעת סיום:00:23 ואני מקווה שאף אחד לא באמת קרא את זה...מי שכן,כל הכבוד:D

I am Cornholio

New member
חוצפה היא לא תכונה ישראלית...

חוצפה ישראלית היא תכונה ישאלית..D:: זה סוג מיוחד של חוצפה

Hip Hop star

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אזכור את זה לפעם הבאה שיצא לי להתקל בשאלה כזו:p

S h a b i i

New member
עונה

אני עונה רק על ההתחלה, שיהיה לי זמן אני אענה על השאר. שם: גל גיל: עוד חודשייםפ 17 עיר מגורים: פ"ת לאיזו כיתה עולים?י'א עונה אהובה מתוך 'גולשים בזמן':רביעית דמות אהובה מ'גולשים בזמן': מגי בקט פרק אהוב מהסדרה:roads taken

I am Cornholio

New member
מצטרפת רשמית../images/Emo9.gif (חלק א')

שם: נופר ד. כהן גיל: 16 וחצי עיר מגורים: גן יבנה (גם כן עיר
) :לאיזו כיתה עולים?: י"ב עונה אהובה מתוך 'גולשים בזמן': הראשונה/שנייה. דמות אהובה מ'גולשים בזמן': פרופסור... אחחחחח ג'ון רייס דייויס הזה ענקק! פרק אהוב מהסדרה: ת'אמת, אני מתגעגעת לפיילוט, איך הכל התחיל... -כללי- שעת התחלה: 6:06 שיר שמתנגן ברקע: 30 seconds to mars - was it a dream ספר קצת על עצמך: לה לה לה לההה. מחשבה שעוברת בראש: חחחח דווקא ששואלים את זה הראש מתרוקן לחלוטין... מה עשית היום? הכנתי סושי עם חברים ועשינו ארוכה מטורפת
מה תעשה מחר? לויודעת, נראה כבר.. חשק ל...: מילקשייק ריבת חלב. מה המידה שלך בנעליים? 7.5 אולסטאר... לא יודעת מה זה בנעל רגילה
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רד הוט צ'ילי פפרס רוב הזמן (896), חברים וכאלו... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות מחר, אז עוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי! מה אתה הכי שונא לאכול? סושי צמחוני
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הלכתי עם בוקסר של פמילי גאי על הראש באמצע הרחוב..>< מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לויודעת>< מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה... עיר/ים אהובות: קראקוב!!!! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בינתיים כלום, אבל יום ההולדת הבא שלי אני אהיה דודה בעזרת השם!
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה מה, אבל עם חברים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופשים אני לא ממש ישנה, ובימי לימודים/עבודה בסביבות 23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל אף אחד לא לובש אותן...>< מה היה המבחן האחרון? בגרות בביולוגיה.. כמה קיבלת בו? לא יודעת, אני מעריכה בסביבות ה-85 ומעלה. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ודאי! ומחוץ לשכבה? ודאי. ומבית ספר אחר? ודאי ודאי ומהעיר אחרת? אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא יצא ליXD.... היית פעם אצל פסיכולוג? נופ. ואצל פסיכיאטר? נופ. מה ההבדל אגב? חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? ^^ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת... אוי זוועה.... מדוע? אה נזכרתי!!! ראיתי "חברים" מההתחלה של העונה הראשונהעד לסוף העונה ה-10 ובכיתי ת'נשמה.
לקחת סמים מתישהו? לאאא!!!
אוי זה חולני ודוחהה..>< אתה מעשן? לאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה מוסיקה, רק סרטים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אנקאן סקייווקר (ראיתי אתמול את נקמת הסית') ולחבק? אמא
ולנשק? וואו זה היה מזמן. ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת יש לך חבר/ה? נופ. ראית בחנוכה את הפסטיגל? אוי גוועלד. את מי היית לוקח לאי בודד? את ג'ון פרושיאנטה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ראו למעלה
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? יובל, לא מיוחד אבל שם מדהים! שם מיוחד לבת? דניאל (שמי השני
) מאכל אהוב: סושי
מאכל שנוא: סושי צמחוני (למה יש לי דה ז'ה וו?) דבר אחרון שאכלת: סושיי! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא משנה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין מיוחד. אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? שכנוע קטלני/לי צ'יילד אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? הדיקטטור הגדול של צ'פלין. אהבת? אכן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מירי על מה דיברת איתו? עלל הסרט... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי... על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת... מה הדבר האחרון שקנית? דיסק של מיוז כמה הוא עלה? 50 בדיסק קלאב אילת ממי הsms האחרון שקיבלת? "נופר תקשרי אלי. תכלת" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תכלת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הטלפון לא ליידי אין לי כוח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושייי! אבל נגמר... יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן, לא זוכרת בדיוק. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? הרבה זמן
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אעז'דוד. למה הלכת לשם? ביוטופ
איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? דניאל
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? באופן ראוי בלבד... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה.. אין לי כוח לספורXD כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא יודעת..
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי אחד שאני הכי אוהבת אבל יש לי שלושה בני דודים שגרו איתי באותו בניין שאליהם אני הכי קשורה

I am Cornholio

New member
חלק ב'

בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 שנים יותר... נולדתי מאוחר מדי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא משנה.. ובפנימיות? אני לא יודעת מה מפריע לאחרים בי... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לה... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')? מד"ב, קומדיה, דרמות מלחמה וספרות זולה
..... ואקשן אבל רק את אלו שעשויים בטוב טעם... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי טוב לי עם חיי כרגע... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה לי? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יובל.... כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחיי התחתנו ובעזרת השם שגיסתי תלד
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לוידעת. מה עושה לך טוב? לשמוע מוסיקה ולנגן. מה מעצבן אותך? אנשים קטנוניים, אנשים גזעניים ואנשים בעלי דעות קדומות שלא יכולים לפתוח את מוחכם ולו טיפה... ואנשים שלא מסוגלים לכבד דעות שונות משלהם.. ואנשים צבועים. ונאצים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון למקרה חירום... אבל לא בקטע של צורך חיוני לחיים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן בקלידים/פסנתר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספי או רגשי? רגשי הגיטרה שלי והמזכרות שלי מהמסע לפולין. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מממ חלב. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב. כמה ספרים טובים... וסירה. המלצה לסרט: וואו שאני לא אתחיל... טוב נו מאוחר מדי..: 1. כל הסרטים של ג'וני דפ, במיוחד "פחד ותיעוב בלאס וגאס" 2. כל הסרטים של ג'ים קארי 3. כל סרטי באטמן 4. סרטיו של כריסטיאן בייל 5. ספרות זולה וסרטיו של טרנטינו 6. סרטי "מלחמת הכוכבים" 7. שר הטבעות - הטרילוגיה 8. "בחזרה לעתיד" - הטרילוגיה וסרטיו של כריסטופר לויד. 9. שודדי הקאריביים - כל השלושה 10. סרטי מלחמה כמו "גלאדיאטור" "להציל את טוראי ראיין" "פלאטון" "אפוקליפסה עכשיו" 11. הגשר שעל נהר הקוואי 12. ספייסבולס!!! 13. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 14. פורסט גאמפ, פייט קלאב, גרין מייל, שבעה חטאים, אלכסנדר, שלושה מלכים, שתיקת הכבשים.......... טוב אם אני אמשיך אני לא אסיים בחיים.... תוכנית טלוויזיה? חברים, 24, אבודים, נמלטים, מסע בין כוכבים, סטארגייט, סמולוויל, סאות'פארק, פמילי גאי ועוד רבות וטובות.... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך
איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, קנדה ואוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פטריוטיות ואהבת הארץ... דוגרי, אני לא שמעתי על מדינה שחוץ מההמנון שלה יש לה כל כך הרבה שירים עליה ועל היופי שבה... ישראל זוהי מדינה מקסימה
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף! איזה חג אהוב עליך? חנוכה, יומולדת... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: צ'וצ'ו... זה סוג מיוחד של כלב
... כמה אחים יש לך? שלושה, בנים, גדולים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא התנסיתי אני לא יכולה לדעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יכול להיות מהי אהבה בשבילך? תשאלו את מדריך הטרמפיסט... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? צחוק
... כשאני רואה מישהו שאני אוהבת מחייך עולה לי חיוך משלי
מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. מקומות בילוי מועדפים: כל מיני...>< את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ודאי... אני חושבת שבגידה זה הדבר הנוראי ביותר שבני זוג יכולים לעשות אחד לשני.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? משהו באמצע... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? אכן. החיים טובים לדעתך? כן... מה רע? מה כבר חסר לנו? יש לנו כל כך הרבה דברים שאנחנו מתייחסים אליהם כאל מובן מאליו שאנחנו מגיעים למצבים שאנו מתלוננים על שטויות.. החיים טובים וזהו.. לבוש: מה איתו.... איפור: בקטנה... שחור בעיניים רק כשיש.. לא קריטי... מאכל אהוב: פעם שלישית שהשאלה הזו נשאלת פה... שתייה אהובה: מים, ויטמינצ'יק ענבים ופפסי מקס... להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס ופינק פלויד. סרט אהוב: ראו רשימה למעלה... גלידה: ריבת חלב
עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש בטח... שיר ברקע: אליס אין צ'אינס - ווד... שעת סיום: 6:40

Hip Hop star

New member
ברוכה הבאה(?)

את פשוט מכורה לסושי ולכל מה שסובב אותו.היישר כוח ילדה:D נתת תשובות יפות בשני החלקים

YaEl 15

New member
מנסה לענות

שם: יעל גיל: 15 עיר מגורים: -- :לאיזו כיתה עולים?: י'. איזה מוזר לחשוב על זה.. עונה אהובה מתוך 'גולשים בזמן': אממ.. כל העונות עם ווייד והפרופסור. דמות אהובה מ'גולשים בזמן': קווין. פרק אהוב מהסדרה: יש הרבה
בעיקר לפני תחילת עלילת הקרומגס. -כללי- שעת התחלה: 1.52 שיר שמתנגן ברקע: חח.. סתם משהו. ספר קצת על עצמך: -- מחשבה שעוברת בראש: אני חייבת לחרוש על מתמטיקה !! מה עשית היום? בעיקר נחתי. מה תעשה מחר? אני מקווה שאלמד.. חשק ל...: לאכול, אבל משהו טעים. מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? האוס !!! ובעוד כמה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא חושבת כ"כ רחוק. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר לסוגיו. מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות מסויימים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אממ.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו הרבה. בעיקר פאדיחות. מה הצבע האהוב עלייך? תלוי. מה הצבע השנוא עלייך? גונים מסויימים של חום וירוק. מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה !! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא !!!!!!!! היה חרא !!! עיר/ים אהובות: ?? לא יודעת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תמיד שוכחים... איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. חולה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לבד, בבית, רק אני והמסך. רק ככה אני נרגעת. או עם חברות מסויימות.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה קבועה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:40 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה.. מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה? כמה קיבלת בו? נכשלתי. 55 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן, אבל לא הרבה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. לפעמים. היית פעם אצל פסיכולוג? לא, אבל ההורים שלי הציעו לי ללכת.. ואצל פסיכיאטר? אמא של חברה שלי פסכיאטרית... חשבת פעם על התאבדות? לא. לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו? ... מתי פעם אחרונה שבכית? אני בוכה די הרבה, אבל לא זוכרת.. מדוע? -- לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואוו. לא זוכרת. זה היה מזמן. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יקר מידי. לא שווה את זה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה. ולחבק? יו לורי. ולנשק? כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? אממ.. יש לך חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחח.. לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את.. ג'וני דפ. אם יו לורי לא פנוי.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יויו.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? שנהב. שם מיוחד לבת? שלהבת. מאכל אהוב: לא הייתה כבר שאלה כזו? מאכל שנוא: אהההההההה... דבר אחרון שאכלת: חביתה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אהה.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה אחת. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? גיאומטריה.. אהבת? לא !! מה הסרט האחרון שראית? "מייבי בייבי" עם יו לורי. אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? מתי אני מסיימת במחשב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני? לא יודעת. אני לא נוהגת לחלוק הרבה מידע על עצמי. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה אחת. מה הדבר האחרון שקנית? חולצה
כמה הוא עלה? 100 ומשהו שקל.. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מממממממממממזל-טוב מ2004 !! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. שנה. קצת פחות.. לא. הרבה פחות. לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חודש. אפילו פחות. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה. למה הלכת לשם? קניון.. איך קוראים לאמא שלך? ר' יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן. השם השני שלי. שני סבתות רבא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי. רובם קרציות. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אממ.. 8 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אהה.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל.. ובפנימיות? חח.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא נוטה להיות תינוקית לפעמים. אבל זה גם חיובי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה בד"כ. אם היא טובה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? -- למה? -- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שיכור. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רעות. כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני אומרת הרבה "פאק" והרבה "לגיטימי" מה עושה לך טוב? פרק של "האוס". מה מעצבן אותך? כשהוא נגמר... מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מיומנות שיחה. לא בדיוק.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אהה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מריר. מה היית לוקח לאי בודד? טלוויזיה. המלצה לסרט: שודדי הקאריביים. תוכנית טלוויזיה? האוס ! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני חכמה. איך את/ה מתגבר על באסה? האוס. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? טימטום. אני יודעת. פטריוטי מצידי. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? סוכות, חנוכה.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן !! חיית מחמד: אין. פעם היו תוכים. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. לא בדיוק.. מהי אהבה בשבילך? כשאני אתאהב אני אדע. אם וכאשר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אף פעם לא הבנתי מה זה אומר. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות צודקת. לצחוק הרבה. כשדברים מצליחים לי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? אני לא עונה יותר על דברים שחוזרים על עצמם, כי אני לא עיקבית. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, באולינג... ומול המסך הביתי.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? -- את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי האם אתה תנסה לשנות אותי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: עניתי. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. אני פשוט לא יודעת להעריך אותם. לבוש: אממ.. סגנון? לא יודעת.. איפור: רק עיפרון שחור, לעיתים רחוקות. מאכל אהוב: -- שתייה אהובה: ספרייט, פאנטה תפוז. להקה אהובה: Staind סרט אהוב: שודדי הקאריביים ? גלידה: ווניל עם עוגיות. עיר בעולם: -- ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני אלך לישון. שיר ברקע: משהו של ניקלבק. "רוקסטאר" שעת סיום: 2.16 וואי, איזו חפירה!! צל"ש למי שבכלל הגיע לכאן.

למעלה