שרשור התפקדות חודש יוני

white angels

New member
../images/Emo176.gifשרשור התפקדות חודש יוני../images/Emo176.gif

לא נראה לי שעשינו החודש..ואם כן אז לא נורא
,צריך לעורר קצת את הפורום הוא נטוש לאחרונה
אז כל מי שבפורום-ותיקים,חדשים וכל מי שנמצא תענו בבקשה על השאלות הבאות
שם- גיל- אזור מגורים- תיכוניסטים: כמה בגרויות נשאר לכם? ואלה שעוד אין להם בגרויות:כמה מבחנים נשאר לכם? יש תכניות לחופש הגדול? מה?

ludashit

New member
עונה...

שם : לודה גיל: עוד 10 ימים בת 22 אזור מגורים: דרום ת"א תיכוניסטים: כמה בגרויות נשאר לכם? אני גם סוג של תיכוניסטית לא??!
, נשארו לי עוד 3 (ספרות , סוציולוגיה ומתדולוגיה)... יש תכניות לחופש הגדול? לעשות רישיון , ולהירשם לקורס בצורפות בשנקין , מקום ממש פצצה... 2000 ש"ח 3 חודשיים , נראה לי מחיר סביר , אני מתלבטת בין הרשיון או הקורס... מה אתן אומרות??

white angels

New member
מה שבא לך יותר..

אבל נראה לי שרשיון עדיף כי זה לפחות נשאר לזמן ארוך

creep tamuril

New member
את מתכוונת להעיר../images/Emo8.gif

כן, כן, בגרויות, אני יודעת ^^ ובכן, שם-רחל גיל-16 איזור מגורים- נתניה נשארה לי בגרות בהיסטוריה. גאדמיט. כל מיני מפגשים ,להרשם לביצפר חדש בחיפה, לחפש שם דירה וכאלה. והיומולדת בסופו, כמובן

white angels

New member
יאוו את עוברת לחיפה?

מזל טוב! את עוברת לידי
אני גרה בסביבה
ומתי יש לך יומולדת? שנחגוג לך פה

creep tamuril

New member
עוד לא בטוח עוברת

אני חולמת על זה כבר המון זמן, והסיכויים לז די קטנים כי אני אמורה לעבור לומלי לייק אה דוג
והיומולדת ב-31.08 - שזה היום האחרון של החופש
.

white angels

New member
why lonely?

לא הבנתי למה התכוונת,למה לעבור לבד?
ובאסה זה באמת היום האחרון של החופש אבל תחשבי על זה,עוד שנה זה כבר לא יהיה היום האחרון של החופש כי את תסיימי כבר את הלימודים

creep tamuril

New member
כי אני רוצה לעבור,

וכל המשפוחה שלי תקועים פה, בנתניה עמוק בתוך האדמה, אז אני נאלצת ללכת לבד. מתישהו צריך לעזוב את הבית, לא כן? אז אני צריכה לחפש עכשיו דירה בחיפה. וההחלטה נבעה מבי"ס לאומנות שנמצא שם.
וכשאני אסיים את הלימודים, אני כבר אמצא איזו שגרה חדשה שתתחיל ב-1 בספטמבר...

white angels

New member
מכירה..

בת דודה שלי רוצה ללמוד שם כשהיא תהיה בתיכון.. אני מהקריות,זה נורא קרוב לחיפה

rz10

New member
עונה

שם- רוני גיל- 14+ אזור מגורים- בת ים כמה מבחנים נשאר לכם? נדמה לי אחד בערבית יש תכניות לחופש הגדול? מה? הוו D: ים, ת"א, יציאות עם חברות ועוד :]]

m2love

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם-מרינה גיל-14 אזור מגורים-בת ים תיכוניסטים: כמה בגרויות נשאר לכם? ואלה שעוד אין להם בגרויות:כמה מבחנים נשאר לכם?זהו כל המבחנים ניגמרו
יש תכניות לחופש הגדול? מה?ללכת הרבה לים ועוד מלא=] בהצלחה לכולם במה שנישאר בלימודים..מבחנים,בגרויות ..
יום טוב

noradu

New member
עונה

שם- נוגה גיל- 16 וחצי צפון בגרויות שנותרו- 4. תוכניות לחופש- ללמוד נהיגה. לעשות פסיכומטרי.

white angels

New member
גם לי נותרו 4..אז מה?

שניים מהם זה בעל פה ומועד ב'.. זה יותר טוב ממה שהיה לי בתחילת מאי..היו לפניי 8 בגרויות

creep tamuril

New member
wow

אני כבר מתחילה לחשוב שהיו לי ממש מעט בגרויות [טוב, היו לי 4 ואיתן אני לא מצליחה להתמודד]. ומועד ב' זה די מובן מאליו

../images/Emo214.gifאני פההההההההה

למקרה שמישהו תהה, לא עזבתי, הבית שלי עובר שיפוצים ובשעה טובה אני יכולה להיות קצת במחשב
שם:הדר גיל:עוד מעט 18 מגורים:אי שם ליד הים תיכוניסטים:כבר לא נשאר, סיימתי
תכניות לחופש:ל ח י י ך

MirkuSH

New member
עונה

שם- מירי גיל- עוד חודשיים 18 אזור מגורים- מרכז/דרום תיכוניסטים: כמה בגרויות נשאר לכם? 1 בהסטוריה יאאאאיייייי יש תכניות לחופש הגדול? מה? הממממ טיסה לחו"ל.... והכנות לי"ב! :)

למעלה