שרשור יומי-יום רביעי

liorhikri1991

New member
../images/Emo176.gifשרשור יומי-יום רביעי../images/Emo75.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: מה תעדיפו לרכוש,מצלמת וידאו או מצלמה רגילה?

אני! אני!../images/Emo19.gif../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

מה עשיתם היום?
חזרתי מהופעה של עברי לידר וישר העלתי את כל התמונות לתפוז.
דברים של בוקר כמו לצחצח שינים, לנחליף בגדים וכו'..
וזהו:]. /מה תעשו היום?
ב11:00 עבודה
כשאחזור הביתה אמשיך לחרוש למתמטיקה
מבחן על היום השני
שאלת היום: מה תעדיפו לרכוש,מצלמת וידאו או מצלמה רגילה? אני מאוד אוהבת לצלם, זה אחד התחביבים שלי, אני גם רוצה להיות צלמת כשאגדל
, יש לי גם מצלמת ודיאוי דיגטלית וגם מצלמה רגילה דיגטלית והן מאוד שימושיות אצלי:p.

אני../images/Emo39.gif

מה עשיתי/אעשה:
הדחקה של העובדה שהביה"ס שלנו החליט לפתוח את שנה"ל הבעל"ט ב28.8-עוד שישה ימים,ויש לי עדיין עבודות חופש שאני לא זוכרת בגרוש את החומר שעליו העבודות
אירגונים של שבת גרעין[אני בבנ"ע,יש לנו דבר כזה שנקרא גרעין-קבוצה שפועלת ומתנדבת,ה"זרטע המגשימה" של התנועה
]
מחשבות על הציוני בגרות שלצערנו עומדים להגיע,ועל השמועות לגבי המורים שלנו בשנה"ל הבאה... מעדיפה וידיאו,כי רגילה כבר יש לי=]

DrunkenBar

New member
אני :]

מה עשיתם/מה תעשו היום? קמתי בבוקר למשעמע השואב ואמא שלי צועקת "קומי! קומי! למה לא סידרת את החדר!???" ואז כמובן,הייתי צריכה לסדר את החדר. עוד מעט (3 וחצי) יש לי חזרות שזה אומר שעד 7 ככה אני צריכה לזמר לי בקלילות. (וזה בערך הדבר הכי מרגש לדעתי שקורה לי השבוע) ובערב? אני מניחה שאני אשב בגן עם חברים ואתלונן על כמה החיים שלנו משעממים. מצלמת וידאו או מצלמה רגילה? מכיוון שדיגיטלתי לא הופיעה בתור אופציה ודיגיטלית זה מה שאני רוצה. אני אלך על וידאו כי רגילה כבר יש ווידאו זה כזה מאחד משפחות. יומטוב :]

גם וגם.. חחח

אני פשוט מכורה לצילום..
אני לא פעם מוצאת את עצמי יושבת ובוהה בסרטים ישנים שצילמתי או תמונות.. =] מממ צילמתי בערך כל שניה בטיול שנתי האחרון.. וזה הדבר הכי מצחיק שצילמתי בחיים אין.. זה משהו כל כך מדהים.. אילת 06 כיתה יב'.. מחזור ד'.. כמה כיף היה..
אהה כן סטיתי קצת מהנושא.. נו כמו תמיד..

just PolPoll

New member
יום רביעי!!

היום
בבוקר-קורס פסיכומטרי בערב-מסיבת הפתעה לידיד שלי שאלת היום
גם וגם

liorhikri1991

New member
אני עושה עבודות במתמטיקה ותעבורה

בימים האחרונים עד לעוד כמה ימים,מקווה לסיים עד יום שבת

Retama

New member
../images/Emo9.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? הייתי בירושלים
שאלת היום: מה תעדיפו לרכוש,מצלמת וידאו או מצלמה רגילה? רגילה :]

יאללה:)

סיימתי סוף סוף עם העבודות באנגלית, נשאר לי רק לכתוב בוקרפורט (בערך..) התחלתי קצת את העבודה בספרות.. לחזור לביה"ס זה מעייף. שבוע לפני כולם זה עודיותר מעייף... ואני אעדיף מצלמה דיגיטלית טובה

Summer moved on

New member
טוב, אז בתור חובבת צילום [מאודמאוד]

אוהבת גם וידאו וגם סטילס. יש לי גם וגם[שתיהן שלי], ויש לי תקופות. לפעמים הוידאו לא יורדת לי מהיד, ולפעמים יושבת בארון בעוד שהסטילס רואה עולם, מה שנקרא:) אה ו... אתמול הייתי בבייביסיטר מ10:00 עד 18:15 [160:))], ואח"כ נסעתי עם אמא לקצת קניות ללימודים.

למעלה