שרשור מזל טוב לרועי
L lilo the sexit New member 29/6/05 #4 ../images/Emo25.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif יש לאח שלי ילד בגן מזה דומה לרועי!!! שזה אי אפשר לתאר... יש להם את אותו חיוך משו פחד! ואני כבר הבנתי מזמן למה רועי מחייך בלי שיניים..
../images/Emo25.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif יש לאח שלי ילד בגן מזה דומה לרועי!!! שזה אי אפשר לתאר... יש להם את אותו חיוך משו פחד! ואני כבר הבנתי מזמן למה רועי מחייך בלי שיניים..
M michalush היחידה New member 30/6/05 #11 על זה שאתה הכי מושלם מתוק נשמה מאמי שלי, שלי, שלי, שלי ושלי... א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ך
° °•°עדידוש°•° New member 30/6/05 #12 ../images/Emo12.gifההההההההההא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני לא מבינה.... אתם כתבתם לו מזל טוב כי הוא מושלם.... ואני חשבתי שאומרים מזל-טוב כשיש יומולדת.... אז לא הבנתי... ו... נ.ב. הייתם יכולים פשוט לכתוב רועי אתה מושלם (לפי דעתי)
../images/Emo12.gifההההההההההא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני לא מבינה.... אתם כתבתם לו מזל טוב כי הוא מושלם.... ואני חשבתי שאומרים מזל-טוב כשיש יומולדת.... אז לא הבנתי... ו... נ.ב. הייתם יכולים פשוט לכתוב רועי אתה מושלם (לפי דעתי)
ע עומריקישוש New member 30/6/05 #14 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב עד 120 שכל משאלותייך ייתגשמו (בעצם נראה לי שהם ייתגשמו חח) ושתצליח בלימודים! ממני עומרי
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב עד 120 שכל משאלותייך ייתגשמו (בעצם נראה לי שהם ייתגשמו חח) ושתצליח בלימודים! ממני עומרי
ע עומריקישוש New member 30/6/05 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עד 120 שכל משאלותייך ייתגשמו (בעצם נראה לי שהם ייתגשמו חח) ושתצליח בלימודים! ממני עומרי
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עד 120 שכל משאלותייך ייתגשמו (בעצם נראה לי שהם ייתגשמו חח) ושתצליח בלימודים! ממני עומרי