שרשור סופ"ש!

JumpInTheFire

New member
../images/Emo176.gif שרשור סופ"ש!

למרות שהיום רק יום חמישי, אז לפני שאשכח... שיר השבוע של לד זפלין: שיר השבוע לא של לד זפלין: אלבום השבוע: חווית השבוע: באסת השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה:

ledgirl

New member
יאללה אני אעשה

שיר השבוע של לד זפלין: tea for one והקאבר לhey joe של הנדריקס שיר השבוע לא של לד זפלין: טריו לחליל, אבוב ופסנתר של צ'יק קוריאה\\castles made of sand של הנדריקס אלבום השבוע: magic and loss של לו ריד חווית השבוע: ערב מגמה וסטלה שאחרי עם חברים. באסת השבוע: ממוצע 93.8 נמוך מדי בשביל ההורים :S איש השבוע: איש השבוע? אמ.. לאונרד כהן די הרגיע אותי השבוע.. אז הוא. ציטוט השבוע: "עני עט הבאגרוט שלי בלשון קוור אסיתי" תמונת השבוע: מצורפת תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה: מועד ב' במתמטיקה ובית ריקקקקק

gal9218

New member
בגלל שאין מה לראות בטלוויזיה

שיר השבוע של לד זפלין:The Rain Song מאלבום ההופעה The Song Remains the Same שיר השבוע לא של לד זפלין: גבר הולך לאיבוד - שלמה ארצי אלבום השבוע: Disraeli Gears - Cream חווית השבוע: שבוע נטול חוויות באסת השבוע: שבוע נטול חוויות איש השבוע: גם איש שבוע אין (שבוע רע) ציטוט השבוע: "she's a keeper" תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה: לקנות חשמלית

JumpInTheFire

New member
גם אני...

שיר השבוע של לד זפלין: Achilles Last Stand שיר השבוע לא של לד זפלין: Presence אלבום השבוע: Opeth- Watershed חווית השבוע: המ.. לא היה משהו ממש גדול. משמרת בוקר ביום שלישי נגיד. אולי גם זאת של מחר באסת השבוע: היום איש השבוע: ליאורי
ציטוט השבוע: "איזה חמודות, אתן משלימות ביחד אייקיו" תמונת השבוע: תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה: מועד ב' במתמטיקה, הכנות לקורס תאר"ן, משמרת במד"א, עבודה, באולינג

MilkShack

New member
ME

שיר השבוע של לד זפלין: You Shook Me ! איזה שיר אדיר שיר השבוע לא של לד זפלין: Bring em back alive של אודיוסלייב אלבום השבוע: משהו של דיפ פרפל או פינק פלויד. חווית השבוע: וואלה בגרות אחרונה.. למרות שיש מועד ב' באסת השבוע: לא יודע... איש השבוע: אני! חח סתם.. גם כן אין לי מושג ציטוט השבוע: חברים שלי מדברים.. כי אני ועוד חבר שלי טל חייבים לחבר שלי אור כסף אור: "מור מתי אתה מחזיר לי את הכסף?" מור: "מחר.." אור:"מתי אתה מחזיר טל?" טל:"מה אתה דואג.." אור :"בסדר אז תחזיר, אתה ושניכם!" *מצביע על שנינו* XDDD תמונת השבוע: קברנו את עצמו בים תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה: לעבוד, מועד ב' במתמטיקה, קוקה קולה וילג'!

reiya

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של לד זפלין:BABE IN GONNA LEAVE U שיר השבוע לא של לד זפלין:WAIT FOR IT-אסף אבידן. אלבום השבוע:רשימת שירים בפייסבוק של FEELABOUT חח חווית השבוע:- באסת השבוע:האמ.בגרות בגמרא:\ איש השבוע:- ציטוט השבוע:לא זוכרת,היו יציאות מצויינות:) תמונת השבוע:- תוכניות לשבוע -הבא-עלינו- לטובה:מועד ב'.וזהו.כנרת תמיד בתכנון.

למעלה